Foto bij Hoofdstuk 8.2

~
Percy liep met zijn tas over zijn schouder door de gangen. Het was ook onmogelijk om Dahlia te vinden in een school. Percy liep door een gang langs de wc's en hij voelde een hand om zijn pols die hem een van de wc's in trok. Percy was nooit in een meisjes wc geweest en hij eigenlijk wilde hij hier ook niet zijn. Percy zetten zijn tas op de grond en keek naar Dahlia. Dahlia wreef de tranen van haar wangen terwijl ze nog zachtjes na snikte.
'Sorry.' Fluisterde ze zachtjes. Percy glimlachte naar haar en streek een pluk blond haar, achter haar oor. Dahlia keek hem aan met een waterig glimlachje en daarna keek ze naar de tas van Percy. Ze dacht duidelijk ergens over na.
'Zoveel spullen hadden we toch niet nodig vandaag?' Vroeg Dahlia lichtjes geschrokken terwijl ze naar haar eigen tas keek waar bijna niets in zat.
'Je bent gek...' Fluisterde Dahlia zachtjes toen ze zijn tas open ritste. Daarna lachtte ze zachtjes en ritste zijn tas weer dicht.
'En waar was meneer van plan te overnachten?' Vroeg Dahlia terwijl ze nog steeds lachtte. Percy beet op zijn onderlip en wreef in zijn nek. Dat was een goeie vraag, hij wist niet waar hij moest gaan slapen. Dahlia leek dit duidelijk te zien en ze zuchte zachtjes.
'Je hebt geluk dat mijn ouders deze week niet thuis zijn, anders had je een brug moeten gaan zoeken.' Zei ze. Haar tranen waren opgedroogd, er was zelfs geen spoor te zien dat ze ook maar gehuild had. Dahlia pakte haar tas en deed die om haar schouder.
'Vindt je het erg als ik nu naar huis ga? Je kan vannacht bij mij slapen als je wilt.' Zei Dahlia en ze glimlachte. Percy wist niet of hij Dahlia wel wide opzadelen met het probleem dat hij niet beter had nagedacht. Hij glimlachte zwakjes en knikte daarna.
'Is goed.' Zei hij zachtjes.

O.O Ik hou van die foto!! Helemaal zelf gemaakt (nou ja bewerkt, niet gemaakt) *aanbid foto*. Anyway, nieuw hoofdstukje!! yay!! XD let niet op mij ben hyper, thanks voor alle reacties!!

Reacties (5)

 • Morgenster

  Oeh spannend, maar Dahlia is gelukkig niet zo'n slet als Kim.

  8 jaar geleden
 • Roceanity

  die foto is uber-sexy!
  En ben benieuwd !

  8 jaar geleden
 • Cirilla

  VERDER!!!

  8 jaar geleden
 • Amiracle

  Aah ik wil weten. Verder.(H)

  8 jaar geleden
 • Quies

  Mooie bewerking van die foto! ^^ En vraag me af wat er daar gaat gebeuren als zij twee alleen in een huis zitten.. ;p

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here