Foto bij 1. First time I saw you

En hoe vinden jullie het tot nu toe? Hopelijk krijg ik bij deze wat meer reacties(flower)
Tips en kritiek zijn ook welkom!
xxxMuppelke

Hayley Stone

'Holy shit.' fluistert pap als hij ziet hoelang de rij al is 'Why the fuck did we get up so early if it's full anyway?' gaat hij mopperend verder. Ook ik kijk vol verbazing naar de rij voor het auditie gebouw, het is pas drie uur 's morgens en toch staat er al een rij van op zijn minst een kilometer. Overal om ons heen hebben mensen tenten opgezet of lagen ze opgerold in slaap zakken. Zuchtend pakt pap onze tent en klapt hem uit. 'Come on, you better catch some sleep' ik knik en kruip naar binnen terwijl pap buiten blijft staan en zachtjes het melodietje neuriede dat hij al voor me zingt sinds ik een baby ben. Ik weet niet wat het is maar het heeft een kalmerend effect op me en voor ik het weet doezel ik weg.

'Get up sweety, the line started moving.' meteen ben ik klaar wakker en ik kam met mijn vingers door mijn haren. Veel hoef ik er nooit aan te doen. Mijn haar veert altijd precies in model. Met een soepele beweging trek ik een spiegeltje uit mijn zak en bewerk snel mijn make-up. Dan sta ik op en trek ik mijn kleren recht. Ik stap uit de tent en draai een rondje. 'How do I look.' pap kijkt niet eens en begint de tent weer af te breken. 'You know you will always be my pretty little angel.' antwoord hij, precies zoals hij dat altijd zegt als ik hem vraag over mijn uiterlijk. Ik zucht, goed, aan hem heb ik dus ook niks.
'I think you look beautiful.' zegt een hese stem waar de grijns duidelijk in te horen is. Ik kijk om en zie een jongen met vrolijke springerige krulletjes, hij heeft kuiltjes in zijn wangen en een vreemde combinatie van groen-blauw-grijze ogen. Hij was lang en breed gespierd en ongetwijfeld een van de leukste jongens om te zien, ooit. 'Harry.' stelt hij zichzelf voor en hij steekt zijn hand uit, die ik gretig vastpak 'Hayley.' 'Nice meeting you, gorgeous' grijnst hij. Ik rol met mijn ogen en grinnik. Ik vind mezelf helemaal niet mooi. 'So where are you from?' vraagt hij. 'Can't you hear? I'm from Liverpool.' zeg ik en ik overdrijf mijn - toch al zo sterke - accent. Harry haalt zijn schouders op 'I guess I did, I'm just hopelessly trying to make conversation, I'm from Cheshire by the way.'
'I hear it's very nice there.' zeg ik en ik lach om mijn eigen domme opmerking, waar ging dit gesprek heen? Beide hebben duidelijk niets interessants te zeggen.
'Never been there?'
Ik schud mijn hoofd. 'Okay, well if it's all over I'll take you.'
Wow, hij was wel heel happig 'Hey Hazz! Come here honey!' roept een vrouwenstem en Harry kijkt geirriteerd op. 'Be right there!'
'See you at bootcamp!' zegt hij en hij drukt een kus op mijn wang. Ik schrik van zijn spontane actie en blijf versteend staan. Harry grinnikt en loopt naar een groepje mensen met gedrukte t-shirts met zijn naam erop.

Reacties (3)

 • GwenNT

  Aaaaaaaaaaah Super

  6 jaar geleden
 • MetalHeadBVB

  snel veder lijkt mij super leuk dit verghaaal(H)

  7 jaar geleden
 • Clomipramine

  2 hoofdstukjes, en je hebt mij al in je zak. Waar gaat dit heen? Hopelijk naar nog een nieuw stukje? ^^ x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen