Foto bij Hoofdstuk 60

Opnieuw werd ik wakker. Een streep van maanlicht viel door het raam heen en duf ging ik overeind zitten. Alweer was ik vergeten dat ik bij Embry was en moest ik eerst diep nadenken. Ik keek naast me. Geen Embry, in plaats van Embry lag er een papiertje. Netjes dubbelgevouwen op zijn kussen. Snel pakte ik hem ervan af en vouwde het open.

Amber,
Als je dit briefje leest, ben je veel te vroeg wakker, en zul je dus zien dat ik er niet ben .Ik ben ik mijn wacht aan het lopen, doe alsof je thuis bent. Ik kom zo snel mogelijk terug.
Hou van je.
Embry


Ik liet mijn hoofd weer terugvallen op het kussen met Embry’s briefje nog in mijn hand. Opnieuw las ik het over. Steeds weer tot ik tot de conclusie kwam dat Embry daar niet sneller van terug zou komen. Met mijn hand taste ik over Embry’s nachtkastje zoekend naar iets wat op een wekker of horloge leek. Het kleine langwerpige voorwerp wat ik voelde pakte ik op en drukte op het lichtknopje het groene lichtje sprong aan en de tijd werd zichtbaar. 04.17. Te vroeg. School zou nog lang niet beginnen. Ik ging weer liggen sloot mijn ogen, terwijl ik op de tast het wekkertje weer wegzette. De slaap kon ik echter niet vatten. Rustig lag ik in bed. Wachtend op slaap. Of Embry. Ik weet niet precies. Maar nadat ik de deur zachtjes hoorde opengaan. Opende ik toch mijn ogen weer. Langzaam ging ik wat rechter op zitten en keek naar de donkere gedaante. ‘Moet jij niet slapen?’ vroeg de stem gedempt. ‘Lukt niet’ fluisterde ik terug waarna ik me weer in mijn kussen liet vallen. Hij liep langzaam naar me toe. Maar nog steeds zag ik alleen maar een zwarte gedaante. ‘schuif is iets op’ snel drukte ik mezelf richting de muur. Langzaam liet hij zich naast me zakken. Zijn hand gleed over mijn wang. ‘Weetje wel niet hoe vroeg het is’ fluisterde hij daarna. ‘Het is net 6 uur geweest’ hij gaf antwoord zonder mijn antwoord af te wachten. ‘Sorry’ fluisterde ik schuldbewust. Hij zuchtte even en zijn arm wikkelde zich om mijn middel en duwde me tegen hem aan. ‘Geeft niet, jij kan er ook niks aan doen’ ik nestelde me opnieuw tegen hem aan sloot mijn ogen. ‘Hoe was je wacht?’ ‘saai. Er was niks te beleven en Seth zat te zeuren dat ik teveel aan jou dacht’ ik grinnikte. ‘Vond Seth vast fijn’ ‘hij bleef maar zeuren’ opnieuw grinnikte ik en legde mezelf nog wat dichter tegen Embry aan. Mijn ogen begonnen vanzelf dicht te vallen. Misschien door zijn warmte, misschien door het feit dat hij weer naast me lag. Ik weet het niet. Maar voordat ik het wist viel ik als een blok in slaap.
Een irritant piepend geluid drong tot me binnen en geïrriteerd ging met mijn hand richting het geluid. ‘Dat werkt niet’ fluisterde Embry. Toen ik de wekker –die overigens de veroorzaker was van de herrie- niet kon vinden. Meteen schoot ik omhoog en keek naast me. Embry keek me grinnikend aan en wreef even door zijn ogen. ‘ohja’ zei ik dom ‘goeiemorgen’ mompelde ik er nog achteraan en gaapte toen een keer terwijl ik me weer in mijn kussen liet vallen. Embry stapte voorzichtig uit bed en begon door zijn kamer te scharrelen op zoek naar kleding. ‘Ik zal jou kleding even voor je ophalen, ik had het in de droger gestopt.’ Met zijn t-shirt half over zijn hoofd aangetrokken liep hij de slaapkamer uit en kwam even later terug met mijn kleding en zijn t-shirt normaal aangetrokken. ‘Dankje’ mompelde ik terwijl ik het aanpakte. ‘Ik neem aan dat je liever in de badkamer omkleed?’ zei hij glimlachend. Ik wendde mijn blik af en met een rood hoofd knikte ik. ‘Weet je nog waar die is?’ dit keer schudde ik beschaamd mijn hoofd. ‘Nou kom op dan’ hij pakte mijn hand. Loodste me soepel richting de badkamer en liet me daar alleen. Snel schoot ik in mijn kleding en probeerde –tevergeefs- mijn haar een beetje in model te krijgen. Snel daarop volgens ging ik terug naar Embry’s kamer. Embry zat glimlachend op zijn bed. Wachtend op mij. Zodra mijn gestalte in de deuropening verscheen stond Embry glimlachend op en liepen we samen naar beneden op naar het ontbijt.

Sorry mensen ik faal de laatste tijd echt mijn schrijven ><

Reacties (6)

 • Xrebecca96

  Je faalt helemaal niet!!
  Super leuk verhaal(H)(H)(H)

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG verhaal <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden
 • jumbielove

  verder gaan

  7 jaar geleden
 • Released

  mooi(H)(H)(H)
  snel verder!!!!!

  7 jaar geleden
 • Squib

  mangaXD heeft helemaal gelijk

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen