Foto bij [055]

||Clemence Emerence Black
 
De uren verstreken onopgemerkt, het enige wat mij enig gevoel van tijd gunde was het verduisteren van de lucht. Maar omdat ik mijn ogen had gesloten om mijn gedachtes te kunnen kalmeren, was zelfs dat moeilijk.
Het beeld van een reusachtige wolf teisterde mijn zicht, en zelfs met mijn ogen gesloten speelde er een frame voor frame filmpje af over het veranderen van een veranderende man.
Een ijskoude rilling schoot over mijn ruggengraat heen, waarna de kleine donshaartjes op mijn onderarmen rechtovereind ging staan.
Langzaam opende ik mijn ogen zodat ik naar de omgeving kon kijken. Kleine vlokjes dwarrelden naar de grond toe, maar smolten voordat ze ook maar het gras konden aanraken.
Kleine druppels water liepen over mijn gebruinde huid naar beneden, en verdampten al snel weer. En ik merkte daar niks van aangezien ik zoveel hitte uitstraalde dat de sneeuwvlokken gesmolten waren in minder dan een seconde.
Traag legde ik mijn hoofd in mijn nek, waarna mijn blik naar boven ging. De sneeuw dwarrelde mijn gezicht in, waardoor het er nog sprookjesachtiger uitzag dan normaal. De met mos bedekte grond leek besprenkeld te zijn met poedersneeuw, de dorre takken werden beijzeld en de oranje verkleurde bladeren werden bedolven onder de gesmolten sneeuw.
Maar zelfs dit allemaal kon mij niet kalmeren. Ik bleef denken aan het beest onder mijn huid, en hoe hij de laatste uren uit mijn lichaam probeerde te springen.
De druk was nog steeds niet verdwenen, het was zelfs erger geworden.
Mijn nagels werden steeds langer, verdwenen in de stam waardoor de bast in mijn nagelriemen sneed. Een warme vloeistof stroomde langs mijn vingers, maar dat negeerde ik. Want voor het eerst in tijden kwam het serene gevoel weer terug.

Thanks for staying around

Reacties (12)

 • Spilner

  spannendxD

  8 jaar geleden
 • Opia

  Verder! (:

  8 jaar geleden
 • laurax3

  moooooi!(H)(H)
  Snelverderr!

  8 jaar geleden
 • Released

  mooi(H)(H)(H)
  snel verder!!!!!

  8 jaar geleden
 • Boulevard

  VERDER

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here