Foto bij Twins ~ Eleven ~ You might meet your true love

Ok, bij deze verontschuldig ik me dat ik meerdere malen niet geschreven heb. Alleen school zat op m'n hielen, problemen, etc. Ik zal proberen vaker te posten (Het zal niet meer zó lang duren) Maar verder kan ik niks beloven. Toch hoop ik dat jullie dit hoofdstuk leuk vinden!

En dankjewel voor de nieuwe abonnee btw!:D

Ondertussen hadden Naruto, Kiyoshi, Sai en Sakura zich ook al omgekleed, klaar voor de verjaardag van de tweeling. Met z'n vijven liepen ze over de straat, en de jounins die Kimi kenden keken haar verbaasd na. Een zacht gemompel klonk door de straten van Konoha heen, en Kimi probeerde haar chagrijnige gedrag in de te houden. 'Zijn we er bijna?' vroeg ze.
'Zet een glimlach op je gezicht, Kimi. We zijn jarig,' zei Kiyoshi, en hij sloeg een arm om haar heen. 'En je weet dat het een gala-achtig feest is. Je zult dus met verschillende jongens dansen, ook met Naruto en Sai. En wie weet zit je grote liefde er wel tussen.' Een grote grijns bevond er op Kiyoshi's gezicht. Hij kreeg een stomp van Kimi als antwoord, maar zag haar toch iets rood worden.
'Baka..' mompelde Kimi zachtjes, en snel liep ze de gymzaal in, waar het bal gehouden werd. Daar stond bijna iedereen die ze ooit ontmoet had, en meer. Een luide "Surprise!" werd geroepen, en ze viel bijna flauw toen ze de hoeveelheid cadeautjes zag. 'Niet.. Normaal meer..' Mompelde ze met grote ogen. Helaas kreeg ze van Kiyoshi te horen dat ze die pas later op de avond zouden uitpakken, aangezien Kiyoshi wist dat ze haar cadeautjes toch zou pakken, en weg zou sneaken.
Zuchtend liep Kimi richting de etenstafel, haar tweede keus. Ze nam wat van de punch, en keek een rood/bruinharig meisje droog aan. 'Dus, heb je het naar je zin?' vroeg ze, en ze wachtte tot het meisje haar aankeek. Ze herkende haar van de foto's die op de kastjes van Kakashi's huis stonden. Ze zag dat het meisje haar bedenkelijk aankeek.
'Jij bent toch het meisje dat logeert in mijn vaders huis? Kan je de pervyness wat aan? De Icha-icha's? Ik ben Hatake Kazumi trouwens.' Ze zei haar naam met trots, die terecht was. De Hatake's stonden wel bekend. Kimi grinnikte zachtjes. 'De Icha-icha's zijn geweldig.' Ze grinnikte even. 'Ik ben Tsuin Kimi.' Daarmee besloot ze dat ze Kazumi mocht.

Reacties (7)

 • Luckey

  Snel verder

  9 jaar geleden
 • Kiriyama

  ^^
  snel verder <'33

  9 jaar geleden
 • Amami

  Snel veder (inspiratieloos voor reactie een fatsoenlijke reactie =_=')

  9 jaar geleden
 • MiekieChan

  Teeheeee(A)
  Sneelll vedersss pleeaassseee
  sorry ben dood momenteeel

  9 jaar geleden
 • SnoopyTheDog

  Mwaah eindelijk verder:D

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen