Foto bij XV. Autumn is coming (part 2)

zo, weer een nieuw hoofdstukje. Zoals jullie zien is mijn gebruikersnaam veranderd.
Sorry dat het zo lang duurde, maar ik moest nog wat opdrachten maken en wat bedenken voor een reallife schrijfwedstrijd. Dat wordt leuk:)

In complete stilte zaten we in onze tent. Het water droop van onze kleding. Helaas was mijn magische kleding niet waterafstotend, dus ik was compleet doorweekt. Merryn had hetzelfde probleem.
Gelukkig lagen de dekens al klaar. Hoe klein het hier dan ook wel niet mocht zijn, het was wel warm en droog. Dat was genoeg.
Eenmaal onder de dekens deed ik maar of ik sliep. Dat was beter dan nog één van deze gênante stiltes. Natuurlijk sliep ik niet. Mijn kleding plakte aan mijn huid, en dat voelde behoorlijk onprettig. Maar het laatste wat ik wilde doen was mijn kleding uitdoen.
Bovendien bleef ik maar aan mijn uitbarsting en onze zoen denken. Ik haatte het om zwak over te komen. Ik moest toch een voorbeeld voor mijn volk zijn? En daarbij was ik ook niet zo goed met gevoelens. In tegenstelling tot Merryn. Hij was zo lief geweest... Zo lief dat we zoenden. Ik drukte de gedachte weg. Ik kon daar nu niet aan denken. Er waren wel belangrijkere dingen aan de hand. We waren nu bijna in Terre. Ik kon niet wachten om terug te zijn. Hoewel? Er was iets veranderd, en het was niet het land. Ik was het. Ik wist niet of het ten goede of ten kwade was, maar ik was veranderd. Het leek wel of ik sterker en zwakker tegelijk was geworden. Wat was er toch met me aan de hand? Ik snapte mezelf niet meer, en er was al zoveel dat ik niet snapte.
Zachtjes zuchtte ik om mijn gedachten. Misschien werd alles duidelijk als ik weer thuis was. Als ik weer gewoon met Farae door de bossen mocht galopperen.
Maar ik wist ook wel dat het niet zo makkelijk zou zijn. Mijn land stond op het punt midden in een oorlog te komen, zonder dat door te hebben. Ik vroeg me zelfs af hoeveel mijn vader wist van de beroeringen van ons buurland. Zou hij iets vermoeden? Zou er een oorlog komen? En kenden we daarbij een winnaar? Was ik in staat te doden?
Langzaam vielen mijn ogen dicht. Ik liet het gebeuren, ik was moe. Deze dag was lang geweest...

Reacties (4)

 • EffieTrinket

  Dit is echt een heel mooi verhaal(flower)
  SUPER(H)
  SNEL VEDER:Y)
  Xx je nieuwste ABO;)

  9 jaar geleden
 • Catmint

  WHOOHOO!!!!! weer een nieuw hoofdstukje. ik heb er lang op zitten wachten. veel suc6 met de schrijfwedstrijd. ik hoop dat je wint:):):):):):)

  9 jaar geleden
 • Lente2

  Ben benieuwd, hopelijk ga je winnen!

  9 jaar geleden
 • Annietje

  yeay je bent er weer:$

  reallife schrijfwedstrijd:Owelke? Ik hoop dat je wint ^^

  snel verder !!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen