Home > Stories > One Shots - 1D > OS3 || Liam Payne voor iiheartLiam

OS3 || Liam Payne voor iiheartLiam

Door: xInspiration
Onderdeel van: One Shots - 1D
Laatst bijgewerkt: 5 jaar geleden
Geactiveerd op: 5 jaar geleden

Foto bij OS3 || Liam Payne voor iiheartLiam

Nummertje drie alweer!

breed | medium | small

Comfortabele kleding voor een lui avondje bankhangen? Check. Romantische film om lekker bij weg te zwijmelen? Check. Een groot stuk chocolade en een heleboel popcorn om van te genieten tijdens de film? Check. Ik grijns even in mezelf en laat me op mijn fantastische luie bank zakken. Het was voor het eerst in tijden dat ik echt even tijd had voor mezelf. En eigenlijk vond ik dat nog vervelend ook. Het was de eerste dag van de vakantie en veel van mijn vrienden waren op skivakantie. Liam, mijn allerliefste boyfriend… mijn gedachten haperen even als ik aan hem denk en ik glimlach gelukkig. Hij was echt fantastisch, ik wist niet wat hij eigenlijk in mij zag, maar hij was…
Perfect. Hij was natuurlijk onweerstaanbaar knap, maar daarnaast was hij ook super lief en gewoon het soort jongen die ik nodig had. En ik hield dan ook zielsveel van hem. Dat ik hem niet zo heel veel zag, doordat hij de halve wereld over vloog om even concerten te geven, wat nam ik dan maar voor lief. Ik kijk even op, naar de foto die aan de muur hangt. Liam en ik… de foto was een paar weken terug gemaakt door Louis en hing hier nu in zwart wit aan de muur. Zo was hij toch altijd een klein beetje bij me. Dat hij elke avond van een concert even belt is ook al één van zijn vele lieve acties. Ik glimlach en rol me op als een bolletje, met een kussen tussen mijn armen geklemd. Dan druk ik op afspelen en komt de begin titel van de film in beeld.

De film is nog geen vijf minuten bezig als de bel gaat en ik kreun vermoeid. ‘Verdorie’ mopper ik terwijl ik overeind kom en over mijn wasmand stap om naar de deur te lopen. Mijn appartement was… een rommeltje. Ik zou opruimen, maar dat had ik nog niet gedaan. Ik zou er de hele vakantie tijd voor hebben. Ik haal nog een hand door mijn haar voor ik de deur open trek en in een milliseconde worden mijn ogen twee keer zo groot. ‘Liam!’ gil ik enthousiast en ik spring hem om zijn hals. Ik begraaf mijn gezicht in zijn nek holte en snuif zijn heerlijke geur op. ‘Wat doe je hier?’ mompel ik verbaast en hij lacht zachtjes. ‘Het concert is gecanceld. Het is helemaal afgebrand daar’ zegt hij en ik staar hem geschokt aan. ‘Kom binnen, het is wel een enorme rotzooi’ piep ik gegeneerd en hij grinnikt. ‘Ik woon samen met 4 jongens, ik ben wel wat gewend’ zegt hij en ik volg hem naar binnen. ‘Pff had even gewaarschuwd dat je kwam, ik zie er ook nog eens niet uit. En ik heb geen make-up op. Uh’ mopper ik zachtjes als ik even een blik in de spiegel van mijn hal werp. ‘Don't need make up, to cover up. Being the way that you are is enough’ zingt Liam zachtjes en ik geef hem een zachte stomp tegen zijn bovenarm. ‘Shut up’ mompel ik, rood aangelopen en hij lacht zachtjes. Hij drukt zijn lippen zacht op die van mij en loopt de kamer dan verder in. ‘Wil je iets drinken?’ vraag ik en hij knikt langzaam. ‘Doe maar cola' zegt hij en ik knik glimlachend. Ik loop naar het kleine keukentje om twee glazen drinken in te schenken.

‘Kijk eens aan’ zeg ik glimlachend als ik de bekers voor hem neer zet en hij knikt dankbaar. ‘Wat kijk je?’ ‘hmm, film’ mompel ik vaag, maar de film is opeens een stuk minder interessant nu Liam er is. ‘Hoe was je dag?’ vraag ik en hij trekt me dicht tegen zich aan voor hij begint te praten. ‘Eerst Zayn bij één of ander grietje vandaan geplukt en toen naar het vliegveld’ zegt hij en ik grinnik even. Zayn. Het zal ook eens niet. ‘We waren eigenlijk te laat, maar toen was er allemaal vertraging en weet ik het’ ik schud weer zachtjes lachend met mijn hoofd. ‘En toen zaten we eindelijk ik de lucht, Harry was trouwens serieus groen van misselijkheid, en toen kregen we bericht dat we weer terug konden omdat het afgebrand was. Vliegtuig is maar weer omgedraaid na toestemming en toen waren we al weer hier. We hebben met zijn allen gegeten en toen besloot ik naar jou toe te gaan. En je bent thuis’ zijn gezicht licht op en ik glimlach. ‘En jou dan?’ ik lach. ‘Heel erg saai, ik heb tot half 2 in bed gelegen en toen heb ik de was gedaan. Waar ik overigens nog niet klaar mee ben’ ik gebaar naar de grote stapel schone was die nog opgevouwen moet worden en Liam grijnst. ‘Assepoester’ zegt hij plagend en ik rol beledigt met mijn ogen. Hij drukt zijn lippen op mijn wang, en drukt al snel vele kleine kusjes over mijn gezicht. Ik schiet in de lach en probeer hem weg te duwen. ‘Liam! Dat kietelt’ piep ik en hij lacht. ‘Cheryl’ imiteert hij mijn zeurderige stem en ik grinnik. Hij begint me nu met zijn handen te kietelen en ik probeer kronkelend onder hem uit te komen terwijl mijn lach het appartement vult. ‘LIAM ST-OP!’ weet ik uit te brengen en hij kijkt me alleen maar grijnzend aan.

‘Ahw alsjeblie-hieft! Liam ik kan hier niet tegen!’ gil ik nu, nog steeds half lachend. ‘Genade?’ piep ik en hij stopt even. ‘Hmm… misschien’ zegt hij langzaam en ik kijk hem met grote, smekende ogen aan. ‘Voor een kus’ beslist hij uiteindelijk en ik grijns. ‘Vooruit dan maar’ ik kom iets omhoog en kijk hem even aan. Zijn bruine ogen twinkelen en ik bijt even op mijn lip. Dan druk ik mijn lippen zachtjes op die van hem en sla mijn armen om zijn nek. Zijn handen rusten op mijn heupen terwijl hij me direct terug kust. De vele vlinders zie altijd zachtjes rond vliegen in mijn buik als Liam er is, lijken opeens losgeslagen te zijn en een fijn gevoel nestelt zich in mijn buik. Zijn tong streelt zacht langs mijn lippen en al snel ontmoeten mijn tong die van hem. Ze spelen een vrolijk liefdesspel waar geen einde aan lijkt te komen. Hij zuigt even zachtjes op mijn lip en ik maak me even grinnikend los van hem. Hij kijkt me onschuldig aan, waarna ik al snel mijn lippen weer op die van hem druk.
Onweerstaanbaar.

Kudo Door naar het volgende hoofdstuk

Reacties

 1. SpecialMofo
  SpecialMofo 5 jaar geleden

  Geweldig!(H)

 2. TeamNosh
  TeamNosh 5 jaar geleden

  Mooi(K)

 3. tour
  tour 5 jaar geleden

  iloooveit!
  dankjee!<333

Details

10 (0 | 0)

AL

1068

2878 (1)

Share