Foto bij Mckayla A. M. G. Milford

Zoals elke dag begin ik de dag met bidden, zonder te beseffen wat me vandaag te wachten staat...

Mijn baas/buurman Mario:

Vandaag is mijn eerste werkdag in het restaurant, van mijn buurman, Mario . Dat is het eerste waar ik aan denk als ik wakker wordt.

De meeste mensen zeggen dat ik gek ben, maar Mario is echt een schat van een man. Als er iets is kan je altijd naar hem toe gaan & hij is best wel lekker. Maar One Direction gaat voor, dat is iets waar ik nooit over zal twijfelen. Ik ga mijn bed uit, om naar mijn kast te lopen. Doordat iedereen elkaar kent, hoef ik geen uniform aan, waar ik echt heel erg blij mee ben.

Ik ga mijn bed uit, maak hem mooi. Ik ga me douchen & loop vervolgens naar de kast om een outfit te kiezen voor mijn eerste werkdag. Mario zei tegen mij om iets aan te doen wat ik normaal gesproken ook aan zou doen, dus dat is geen probleem. Uiteindelijk ga voor een Ed Hardy outfit voor vandaag. Ik doe mijn oufit aan & doe een beetje mascara, eyeliner & lipgloss op. Mijn haar doe ik gewoon los.


Aangekomen bij het restaurant, doe ik mijn jas uit & pak mijn spullen. Mario legt me nog uit hoe alles werk. Dan begint mijn 1e werkdag officieel. De eerste klanten komen na een 5tal minuten. Ik neem hun bestelling op & breng het naar de keuken, om het vervolgens weer naar hun toe te brengen. Halverwege mijn werkdag, net als mijn pauze is afgelopen, komt Mario met een bang gezicht naar mij toe. "Mario, wat is er? Moet je een glaasje water?" vraag ik bezorgd terwijl ik hem laat zitten. Mario schud zijn hoofd als teken van nee. "De klanten willen dat er live muziek is, maar ik weet niet hoe ik dat zo snel kan regelen." brengt Mario gestrest uit. Ik lach, waardoor Mario mij raar aankijkt. "Ik kan toch voor je klanten zingen je hebt toch een piano staan op het podium? Ik doe het wel voor je." leg ik rustig uit. Mario wordt helemaal blij & geeft mij knuffel. Hij kondigt mij aan & dan ga ik het podium op. Ik ga zitten & begin het liedje "Hilary Duff - Someone's Watching Over Me" te zingen. Na afloop speel ik nog een paar liedjes, zoals "River Flows In You".

Na mijn werk check ik twitter. Ik zie een tweet van one direction die ik meteen lees, natuurlijk[/yellow]

Heyy Lovely Directioners <3


From today we are going to start a search
We go about the world around to 50 Directioners
to pick up to start to our new contest.
we don't tell everything, because the game is a big surprise.
We will tell all later.
The only thing you need to do is promote yourself and
If you have created/invented something fun that enough
our attracts attention.
Then we pick you up and we take you to "LONDON"


Mijn dag kan niet meer stuk. Ik weet nu al dat ik iets wil doen met zingen, piano spelen & mode. Misschien dat ik iemand ga imiteren, maar dat zien we later nog wel. Nu eerst avondeten eten & daarna slapen

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen