Eleanor was aangekomen en we zaten  in Louis' kamer te praten over afgelopen dagen. Ik vertelde alles. Hoe hij voor mijn deur stond, de dag na mijn verjaardag. Hoe hij me dwong om mee te gaan naar Las Vegas. Alles. Natuurlijk werd ik weer emotioneel en huilde ik tranen met tuiten. Eleanor probeerde me te troosten, wat niet lukte. Ik moest alles even er uit hebben. Al het traanwater dat ik in mijn lichaam had, moest er uit. 
Na driekwartier liepen we de woonkamer weer in. "Liam, ik ga denk ik toch maar naar huis toe. Ik wil ook even naar mijn moeder," vertelde ik. Liam knikte en stond op. Ik gaf iedereen een knuffel, waarna ik met Liam naar zijn appartement liep. We liepen naast elkaar op de trap, terwijl onze handen langs elkaar schuurden. Liam pakte mijn hand vast en glimlachte naar me. In het appartement van Liam en Niall pakte Liam al mijn spullen bij elkaar. "Weet je zeker dat je naar huis wilt?" zuchtte Liam, terwijl hij zijn armen rond mijn middel sloeg. Ik knikte. Ik drukte een kus op zijn mondhoek, wat Liam blijkbaar niet genoeg vond. Hij drukte zijn lippen op mijn mond. "Wanneer zie ik je weer?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik ga morgen weer werken de hele dag en jullie moeten waarschijnlijk ook weer aan de slag, niet waar?" vertelde ik. Liam knikte. "Ik bel je wel," zei ik met een knipoog. Ik drukte nog een kus op zijn lippen en pakte daarna mijn spullen. "Okay, dit gaat niet werken," mompelde ik tegen mezelf. "Moet ik je even thuis brengen met de auto?" vroeg Liam. Ik keek hem lief aan. "Ja dus," grinnikte hij. Hij pakte zijn autosleutels en jas, waarna hij mijn koffer overnam. "Let's go," mompelde hij, waarna we de trappen afliepen.


aankomende tijd wordt het wat minder drama! (: KUDOOO? (: ++ nog vragen? && flut hoofdstuk, maar dat past wel bij me!

Reacties (6)

 • Paulson

  <33333

  7 jaar geleden
 • iDemitastic

  Aaahw. Maar toch vind ik dat Hannah terug moet naar Harry, en dat Liam weer terug gaat naar Danielle, want die twee zijn zo lief samen. Het is opeens wel raar dat Liam met Hannah gaat, want ze gaat van Harry naar Liam. Dit is wel zo'n onzin reactie, maar ik wou je gewooon een plezier doen. Hahahhah. :'D Btw, snel verder, want deze verhaal is echt leuk! <3

  7 jaar geleden
 • Colliding

  heheh ik vind dit echt zoooooo'n leuke storie

  7 jaar geleden
 • AcceptYou

  Neeee leuk!!

  7 jaar geleden
 • Palamandor

  OEEE. Wat is jou ochtendritueel ?:D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen