Foto bij Thirty-One

I need kudo's! <3(flower)

*Harry Styles

Shit! Het was Mell. Ik was gewoon totaal vergeten dat ze hier werkte.
Ik bedoel, het kwam me hier al bekend voor, maar ik wist niet meer dat Mell hier zou zijn...
Ik had haar nog steeds niet terug gebeld. Nerveus keek ik naar het lange gedaante met blond haar dat voor ons was komen staan. Ze had haar uniform aan en hield een notitieblokje en een pen vast.
'Wat zal het zijn' vroeg ze geërgerd. Ze negeerde me.
We gaven onze bestelling waarna ze boos weg beende zonder verder een woord tegen mij of de rest te zeggen.
'Wat heeft die?' zei Liam die nog steeds naar de plek keek waar ze de hoek was omgegaan. Een beetje schuldig staarde ik naar mijn handen.
'Ik heb een drietal weken geleden haar nummer gekregen en heb haar nog niet gebeld.'
'Zo'n snoepje? Waarom zou je haar nu niet terug bellen.' grijnsde Trevor plotseling. Verbaasd trok ik mijn wenkbrauwen omhoog.
'Ik bedoel, heb je dat lichaam van die borsten gezien? Dan nog niet te praten van dat lekkere kontje... Als ik jou was had ik er nu al op gezeten.' Hij likte langs zijn lippen om zijn woorden te benadrukken en even voelde ik een vlaag van walging door me heen gaan. Wat dacht die kerel wel niet? Het was een paar seconden doodstil.
'Mag ik je eraan herinneren dat je datet met mijn nichtje? Dat houdt in dat je niet mag geilen op andere meiden.' merkte Liam gepikeerd op, waarmee hij precies mijn gedachten verwoordde.
Trevor haalde zijn schouders op. 'En dan? Ik zeg het toch maar gewoon. Dat betekent nog niet dat ik dat ook ga doen. Zoey is bovendien meer dan heet genoeg voor mij, heb je haar kont al eens gezien?' Hij grijnsde van oor tot oor alsof hij haar plotseling erg helder voor zich zag.
Een steek ging door mijn borstkas en op dat moment had ik zo verschrikkelijk veel zin om hem te slagen, dat ik mijn handen tot vuisten balde en zo hard kneep tot ik bijna iets onheilspellend hoorde kraken.
Ik had echt geen zin om ook maar een paar minuten langer in zijn gezelschap te verkeren. Liam en ik maakten even oogcontact en ik zag dat hij er net hetzelfde als ik over dacht. Hij had een gespannen gezichtsuitdrukking en ik hoorde zijn tanden bijna knarsen.
Net toen ik van plan was om een opmerking terug te snauwen, kwam Mell om de hoek met een dienblad en een paar drankjes.
Ze zette ze neer en legde een bordje met borrelnootjes in het midden.
Vlak voor ze zich kon omdraaien pakte ik haar arm vast.
'Hey Mell.' Ik schonk haar een warme glimlach en verbaasd keek ze me aan.
'Wat moet je?' snauwde ze snel terug.
Ik trok mijn wenkbrauwen op. 'Ik was je nummer kwijt, toen de jongens zeiden dat ze vandaag naar de stad wilden gaan wou ik ook mee, om je nog eens te zien.'
Mell keek me nu stomverbaasd aan. 'Echt?' stamelde ze.
Ik knikte rustig. 'Ik vroeg me af of je geen zin had om samen een filmpje te gaan zien?'

Reacties (1)

  • Tomlinsbear

    Harry mag echt meteen Trevor vol in zijn gezicht slaan

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen