Foto bij Mary

Misschien was mijn vorige inleiding een beetje overdreven het duurt nog wel een hoofdstuk of 15 misschien 20 voordat we bij het einde zijn. Het was alleen maar om aan te geven dat sommige deeltjes nu een beetje saai/verwarrend kunnen zijn omdat dingen klaar gezet moeten worden.

You know the drill, Abo, Kudo, Reactie.

Nu moet Lovato ook weer verder met haar story, haha(A)

De mensen van Londen hadden heel wat bekijks vandaag.
Ik trok de voorpagina van de krant dichter om mijn schouders heen. De sneeuw trok door mijn sokken heen en vroor mijn voeten zo’n beetje vast aan de stoep. Zayn had Nialls vest rond zijn middel gebonden en had een smerige plastic zak rond zijn schouders Niall was de enige die er nog redelijk normaal liep. Nou, als je door de sneeuw lopen in een shirt normaal kon noemen.
De sneeuw nam in rap tempo de straten over. Mensen trokken capuchons over hun hoofd. Schermden hun gezicht af met hun tas of krant. Een paar kinderen hielden met twee handjes de mutsjes op hun hoofdjes stevig vast. De scholen waren allang uit en mensen waren op weg naar hun vrijdag avond bezigheden.
Zayn had zijn arm om mijn schouder in een poging me nog een beetje warm te blijven maar hij was zelf ook zo koud dat het niet veel uitmaakte. De sneeuw kleefde aan mijn haar en wimpers en liep in dunne straaltjes over mijn rug. Als ik niet onderkoeld zou raken werd ik in elk geval flink ziek. Niall greep mijn arm toen ik zonder op te lette de weg over wou steken. De sneeuw bevroor mijn hersenen blijkbaar want nadenken ging steeds moeilijker.
Met het vuilnis uit de steeg hadden we ons zo goed mogelijk in gepakt maar helaas was het grootste gedeelte van het afval eten geweest. Helaas houden blaadjes verlepte sla en kippenbotjes geen kou tegen. Ik had me in een paar kranten gewikkeld en Zayn had een redelijk schone/hele vuilnis zak gevonden die hij om zich heen had gedrapeerd als een of andere superman cape.
Het voordeel van de kou was dat het als verdoving werkte. De pijn in mijn been was verdwenen. Mijn hele been was inmiddels toch gevoelloos. Dat gold trouwens voor mijn hele lichaam. Alleen mijn neus leek niet te willen bevriezen. Die gloeide op als de neus van Rudolf. Helaas het was nog geen kerst.
Ik moest mezelf afleidde van de kou maar door het rendier was de link met de noordpool al snel gelegd. En volgens mij kon het daar echt niet kouder zijn dan hier. Of misschien ook wel. Ijsland, daar was het vast ook warmer. Eigenlijk best grappig dat Ijsland over het algemeen nog redelijk groen is en dan had je Groenland die voor het grootste gedeelte bedekt was met sneeuw en ijs. Logica was soms ver te zoeken. Waar hadden we het ook al weer over. Oh ja, mijn voeten waren bezig eraf te vriezen.
‘Het is twee blokken hier vandaan hoe lang kan dat lopen zijn?’ klapperde ik tussen mijn tanden door. Ik durfde niet veel meer te zeggen bang dat mijn tong tussen mijn tanden zou blijven zitten. Zayns lippen liepen langzaam blauw aan terwijl er een flauwe grijns rond zijn lippen speelde.
‘We zijn er bijna.’ Fluisterde hij in mijn oor. Zijn adem was warm en ontdooide mijn oor een beetje.
Niall draaide zijn blik weg van een meisje langs hem. De blauwe plekken op zijn gezicht begonnen steeds meer op te vallen.
We begonnen allemaal steeds meer op te vallen. Niet alle schaafwonden op mijn benen waren helemaal dicht en bloed begon lijnen over mijn huid te trekken. De warmte van het bloed voelde aangenaam en voor even vond ik mezelf echt walgelijk om zoiets ook maar te denken. Maar al gauw was ook die gedachten verdwenen toen de warmte snel omgezet werd in een stekende koude pijn die tot diep in mijn huid drong.
Ik voelde me schuldig. Als ik niet zo nodig afleiding had gezocht hadden we ze binnen horen komen. Misschien hadden we niet gewonnen maar we hadden in elk geval kunnen vluchten met onze kleren aan. Niall glimlachte toen ik zijn blik ving en knikte toen met zijn hoofd dat we over konden steken.
Er werd naar ons getoeterd en er werden dingen geroepen die ik godzijdank niet kon horen omdat mijn oren bevroren waren.
Zayn had zijn voeten in een paar geïmproviseerde sloffen gestopt. Een lege McDonalds zak en een doos waar koekjes in hadden gezeten. Het was een wonder dat zijn voeten erin paste al kon het nooit comfortabel zijn. Zijn prachtige kont daarin tegen was goed zichtbaar en zelfs met deze kou kon ik vrouwen (en enkele mannen) naar zijn achterste zien staren. Een klein jaloers monster werd wakker in mijn borstkast. Een monster dat ik al jaren niet meer gezien had. Nou niet als het op jongens aankwam. Ik was vaak genoeg jaloers geweest op de meisjes die een normaal leven hadden maar al was dit leven totaal anders dan wat ik gedacht had. Ik zou het niet willen ruilen. Op dit moment na misschien dan. Een leven op een warm tropisch eiland zou me op dit moment prima bevallen.
Toen we na een kleine tien minuten in een wat rustigere straat kwamen hadden mijn lippen de kleur van een smurf en was mijn huid hard op weg naar dezelfde kleur. Ik balde mijn handen tot vuisten om ze vervolgens weer te ontspannen in een poging mijn bloedcirculatie op gang te houden.
Aan het einde van de straat hielp Niall me een trapje op. De voordeur was groen en zag er zo deftig uit dat ik me er eigenlijk al voor schaamde dat ik in alleen een krant, bh en een halve broek op de mat stond. Zayn drukte de bel in.
Het duurde tergend langzaam voordat iemand de deur open deed. Toen de groene deur naar binnen openzwaaide voelde ik mijn mond open vallen. Ik kende degene die in de deur opening stond. De bruine ogen die terug staarde werden groot. De mond viel open en liet stralend witte tanden zien. De blote voeten die onder de jogginsbroek uitkwamen zagen er heerlijk warm uit. Mijn voeten waren inmiddels ijsklompjes aan de stoep. Ik was de eerste van de twee die iets zei.
‘What the hell are you doing here?’ zei ik met klapperende tanden.

Reacties (6)

 • Lovato

  WHUT? Je hebt echt veel gepost. YEAY!
  Ik ga nu snel inhalen <33

  8 jaar geleden
 • vampgirly

  Omg!
  Who's there?:O

  8 jaar geleden
 • Crabstickz

  <3 love it! wie is die jongen??

  8 jaar geleden
 • chausette

  oh, gelukkig zijn er nog een paar hoofstukken :DD
  en ik wil ook nu naar een warm eiland, wanneer is het weer zomer?

  8 jaar geleden
 • oordopje

  wie ??
  snel verder(H)(H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen