Foto bij Thirty-Two

*Zoey Miller

Het was vrij saai in huis zonder de jongens. Ariana deed niets anders dan sms'en met haar vriendinnen dus besloot ik om, bij gebrek aan andere activiteiten, mezelf een make-over te geven en me nog eens helemaal op te maken.
Normaal gezien was ik geen meisje dat zichzelf vol cosmetica smeerde en roze kleertjes met franjes en glittertjes droeg, maar voor een keertje vond ik het wel leuk om me nog eens mooi te maken. Ariana dringde altijd aan dat ik eens beter voor mezelf moest leren zorgen. Elke keer moest ik haar dan uitleggen dat jezelf volsmeren met tonnen stinkende zalfjes niet goed was voor je huid en dat zij me niets moest zeggen over jezelf verzorgen aangezien ze op feestjes de halve drank bevoorrading kon opdrinken.
Hoe dan ook, misschien gingen we vanavond nog eens naar de club, dan was het leuk als je er goed uit zag.
Ik koos voor een donkergrijze smokey eyes look en zwarte mascara met een lichte eyeliner. Qua lippen versiering wou ik niet overdrijven dus koos ik gewoon voor een nonchalante lipgloss. Ik rommelde naar de onderste laag van mijn koffer en haalde er een kort, zwart jurkje uit. Ik was dol op dat jurkje Het voelde heerlijk zacht aan en sloot mooi bij mijn figuur aan. Als finishing touch trok ik mijn zwarte pumps aan en deed ik mijn zilveren kettinkje aan.
Tevreden bekeek ik mezelf in de spiegel. Ik zag er niet slecht uit, ook al zei ik het zelf.
Ik hoorde de deur beneden dichtklappen. De jongens waren er! Eindelijk weer wat leven in de brouwerij.
Vrolijk liep ik naar beneden, wat even wennen was met killer heels.
De jongens begonnen te fluiten.
'Wauw! Sexy.' riep Louis. Ik grinnikte en liep naar Trevor om hem te kussen.
'Leuk gehad?' vroeg ik.
Trevor knikte en gaf me een knipoog. 'Ja, hoor.'
Ik draaide me om, om de rest ook te begroeten toen ik plotseling iets besefte.
'Waar is Harry?' vroeg ik nieuwsgierig.
'Hij is Megan Fox en Chuck Norris tegengekomen en ze zijn er samen vandoor op een missie om de wereld te redden en verdedigen tegen de bloedzuigende aliens van de planeet "Poepinee".' zei Zayn sarcastisch. Ik trok grijnzend mijn wenkbrauwen op.
'Oké, niet waar. Hij is er samen met Mell vandoor.'
'Mell?!' riep ik verbaasd. Ik moest bozer klinken dan de bedoeling was, iedereen keek me verwonderd aan. 'Ik bedoel: oh, Mell' corrigeerde ik mezelf snel.
Die bitch? Waarom was hij met hààr mee? Ik vraag hem om iets te gaan doen met trevor en meneer gaat ervandoor met een blonde del...
Ik was niét, ik herhaal: NIET, jaloers. Ik mocht haar gewoon niet, dat was alles.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen