Foto bij Hoofdstuk 9

~
Percy knipperde langzaam met zijn ogen. Hij wilde zich bewegen, maar het kon niet. Hij voelde iets zwaars op zijn borst. Hij beet zachtjes op zijn onderlip en keek omlaag. Hij zag niet meer dan een warboel van blonde haren. Dahlia had zijn shirt in haar hand vast gegrepen en ze ademde rustig in en uit. Percy liet zijn lip los en een glimlach vormde zijn lippen. Door het feit dat de ouders van Dahlia weg waren deze week kon Percy bij haar blijven slapen. Normaal sliep Percy alleen op de bank en Dahlia boven in haar bed. Alleen gisteren avond was er een horror film op televisie. Dahlia wilde hem graag zien, nou ja. Ze had meer van zijn schouder gezien dan van de film. Daarna was Dahlia in slaap gevallen tegen hem aan en Percy had haar niet wakker willen maken. Nou ja, hij was zelf ook half in slaap gevallen. Dahlia gaapte zachtjes en ze keek op. Waarschijnlijk was zij net zoals Percy aan het na denken wat er gisteren avond was gebeurt. Ze glimlachte en ging rechtop zitten.
'D-dat was een interssante film gisteren.' Zei Dahlia droogjes en ze wrijfde in haar ogen. Percy lachte zachtjes en hij ging recht op zitten.
'Hoeveel heb je er werkelijk van gezien?' Vroeg hij met een glimlach en streek een pluk blond haar achter haar oor. Dahlia bloosde lichtjes en ze keek even naar de grond. Ze schoof met haar voet over de grond en keek toen weer naar Percy.
'Mijn ouders komen vandaag thuis, ik denk dat het beter is als jij ook weer naar huis gaat.' Zei ze en haar glimlach verdween van haar gezicht. Percy knikte zachtjes. Hij wilde helemaal niet naar huis. Deze week hier met Dahlia was echt geweldig, hij hoefde gewoon niet bang te zijn dat er iemand ruzie met hem zou maken. Dat niemand in eens een gekke bui zou krijgen en hem zou slaan of uitschelden. Dahlia mocht dan wel een emotie stoornis hebben, maar eigenlijk merkte hij daar vrij weinig van.
'Zullen ze kwaad op je zijn?' Vroeg Dahlia zachtjes.
'Ik denk het wel, maar daar moet jij je niet druk om maken.' Zei Percy met een klein glimlachje. Hij wilde niet dat Dahlia zich druk zou maken om hem. Hij kwam er wel over heen.

AW sorry dat het zo lang duurde, ben super druk. En sorry de vorige hoofdstukken waren een beetje verkeerd gelopen, maar ze staan nu in de juiste volgorde!! Bedankt voor reacties!!

Reacties (4)

 • justBgirl

  Ga je nog verder of niet meer? ;(
  Hope so! ;D

  7 jaar geleden
 • justBgirl

  Verdeeer! (:

  7 jaar geleden
 • Amiracle

  Veder.(H)

  8 jaar geleden
 • Cirilla

  VEHERDEHER!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen