Foto bij O1O

Ik was zenuwachtig mijn haar aan het kammen en ik beet voorzichtig met mijn boventanden op mijn onderlip. Waarom was ik zo zenuwachtig hiervoor? Het was waarschijnlijk gewoon een gesprek. En waarschijnlijk had ik niet eens toestemming van mijn moeder nodig. Over een week werd ik 18, ik was op de basisschool blijven zitten en nog een keer op de middelbare omdat ik me niet kon concentreren op mijn huiswerk door het pesten. Geen fijne periode om aan terug te denken, vooral omdat het thuis ook niet erg fijn was. Ik zuchtte en legde mijn borstel neer op het daarvoor bestemde plekje. Ik bekeek mezelf in de spiegel en smeerde nog snel een dun laagje lipgloss op mijn lippen. Ik zette nog snel mijn bril op, ik had hem niet nodig maar ik voelde me meestal niet erg veilig zonder. Het was een soort bescherming voor me, ik weet het het sloeg nergens op. Ik pakte mijn tas en deed snel mijn telefoon, portemonnee in en nog wat andere nodige dingen. Ik liep naar beneden en deed mijn sneakers aan. Ik zuchtte en deed nog een jack aan waarna ik naar buiten liep. Ik haalde mijn fiets van het slot en sprong erop nadat ik een paar oortjes in mijn oren had gedaan.

Ik kwam aan bij een groot gebouw en keek mijn ogen uit, dit was het dan. Ik plaatste mijn fiets in het fietsenrek en haalde mijn oortjes uit mijn oren en borg ze op. Ik trilde op mijn benen terwijl ik naar de deur liep, die overigens erg zwaar was toen ik hem opendeed. Ik keek onderzoekend rond en kwam tot de conclusie dat het hier groot was. Een flauwe zenuwachtige lach speelde om mijn lippen toen ik naar de receptie liep en naar de verveelde vrouw keek. ‘Kan ik je helpen?’ Vroeg ze op een monotone toon. Ze had ook nog kauwgom in haar mond. Ik vertrok mijn mond een beetje maar vroeg toen toch. ‘Waar kan ik meneer Eduard Gest vinden? Ik heb een afspraak met hem.’ ‘Ik zal hem even voor je roepen, als je daar even wacht.’ Ze knikte met haar hoofd naar een bank en wat stoelen en ik bedankte haar waarna ik ernaartoe liep. Ik haalde mijn telefoon uit mijn tas en chekte even of hij op stil stond, wat het geval was. Ik borg hem op en bekeek de ruimte goed. Het was ruim en licht, met een lichte tint blauw. Voorderest stonden er een paar gezellige planten en op de verveeld vrouw na was er niemand in de ruimte. Opeens hoorde ik voetstappen van rechts komen en ik keek op en meteen zag ik het vriendelijke gezicht van Eduard. ‘Hoi,’ begroette ik hem en hij schudde hartelijk mijn hand. ‘Goedemiddag bijna.’ Zei hij, het leek wel alsof die man bijna altijd lachte. Ik liep achter hem aan terwijl hij druk pratend door allerlei gangen liep. Ik luisterde niet echt, het ging meer over onbenullige dingen. ‘Kom,’ zei hij en hij liep een kamer in. Het was een grote studio waar achter het glas een microfoon stond. Ik keek mijn ogen uit, het was de eerste keer dat ik zoiets zag. ‘Dus,’ begon hij en nam plaats aan een tafel die ook in de grote ruimte stond. Ik liep met een mond vol tanden, niet wetend wat te zeggen. Ook naar de tafel toe en nam tegenover hem plaats. ‘Zou je anders even willen zingen? Dan ben ik zekerder van mij zaak.’ En hij gaf me een knipoog. Ik kon mijn stem even niet vinden, hier had ik niet omgerekend. En knikte daarom maar. ‘Mooi,’ antwoorde hij dolenthousiast.

Ok jongens boven aan staat een foto van Myra zoals ik me haar voorstel..
En ik ga pas veder als ik 20 of meer kudo's heb ;p
En blijf reageren want het motiveert me heel erg... Ik ga nu eerst iets aan mijn hw doen en daarna nog een deeltje schrijven zodat ik die (als het goed is) nog kan activeren ;P
Waarom hebben sommige mensen al vakantie en ik niet:(
Xx Marjolein

Reacties (10)

 • fluffyhoran

  Klinkt raar maar zij os pittig knap

  5 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Hoe kan zij nu gepest worden? Ze ziet er toch leuk uit?

  8 jaar geleden
 • Malificent

  Hoe kan zij nu gepest worden als nerd?
  Ze is prachtig, ? ;o

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  myra is echt knaaaaap!

  8 jaar geleden
 • Tuck

  snel veder!<33

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here