Foto bij O19

Ik liep de volgende dag de school in met een grote glimlach en het duurde dan ook niet lang voordat Marije me zag. ‘Heey,’ begroette ze me en gaf me daarna een knuffel. ‘Hoi,’ zei ik terug en ik borg mijn jas in mijn kluisje op. ‘Hoe is het?’ Vroeg ik aan haar terwijl ik mijn boeken pakte. Ze kreunde geërgerd en leunde tegen de kluisjes naast die van mij. ‘Dat neem ik aan als slecht.’ Grinnikte ik. Ze keek me aan en rolde met haar ogen. ‘Zal je denken, ik kan vanmiddag niet meer. Ik moet van mijn moeder mee met Bonny naar een auditie.’ Ik trok vragend mijn wenkbrauw op en sloeg mijn kluisje dicht waarna we liepen naar Engels. ‘Hoezo?’ ‘Nou One Direction zoekt nog iemand voor in hun nieuwe clip. En daar geven ze audities voor. En Bonny doet mee, maar ik moet mee. Wil jij anders mee?’ Vroeg ze en ik knikte dat het goed was. Stond ze er niet alleen voor. Ze had me namelijk verteld hoeveel ze haar eigenlijk niet mocht, en dat was veel. ‘Kom de les begint zo,’ grinnikte ik en ik trok haar mee aan haar elle boog het lokaal in waardoor ze een hoge gil van schrik over haar lippen liet rollen.
‘Maar je gaat dus mee?’ Vroeg Marije nu voor de 67 keer of zoiets. ‘Ja ik ga mee, maar als je nu niet ophoud niet meer.’ Zuchtte ik vermoeid terwijl ik mijn kluisje opende. ‘Jeej,’ gilde ze en ze gaf me een knuffel. ‘Ik moet je wel vandaag of morgen nog iets vertellen.’ Zei ik voordat ze me weer ging knuffelen. Ze keek me vragend aan maar ik schudde mijn hoofd toen ik Bonny in mijn ooghoeken zag verschijnen. ‘Later,’ mimede ik naar haar en ze begreep het terwijl ze zich met een fake lach omdraaide. ‘Bonny,’ kierde ze, naar mijn mening heel slecht nep vrolijk, en ze gaf haar een knuffel met een kus op haar wang. Bonny knikte. ‘Gaan we? Of gaat zij ook mee?’ En ze keek me afkeurend aan waarna Marije geërgerd met haar ogen rolde en knikte. Bonny knikte en zei niks, gelukkig. En samen liepen we de school uit. Op naar de auditie.

‘Oke jullie wachten hier terwijl ik daar binnen ben.’ En Bonny liep heupwiegend weg. Waarschijnlijk was het een heel lief meisje, als ze zich niet zo arrogant gedroeg. ‘Kom,’ Marije trok me mee naar een paar plastic stoeltjes, zulke waar je maar 5 minuten op kon zitten en daarna pijn in je kont kreeg. Bonny was nu al een kwartier weg en we hadden haar niet meer gezien. Opeens zag ik vanuit mijn ooghoeken een bruine krullenbos die me bekent voor kwam. Tegelijkertijd stootte Marije een hoge gil uit waardoor ik beschermend mijn handen voor mijn oren sloeg en haar verontwaardigd aan keek. Ze bleef maar gillen en ik zag vanuit mijn oog hoeken nu de krullen bos naar ons toe komen. ‘Gaat alles wel goed?’ Vroeg hij en ik herkende hem. Fack het was dezelfde jongen als die van die 5. Straks herkende hij me nog. Eindelijk was Marije gestopt met gillen en keek ze kwijlend naar de jongen. ‘Ja alles gaat goed, toch Myra?’ Shit ze had mijn naam gezegd. Ik keek vluchtig naar de jongen en probeerde hem te seinen dat hij me niet moest kennen. Maar het was te laat, hij had me herkent. Helaas. ‘Hey, jij bent Myra Woods toch?’ En hij liet een stralende lach zien. Hoe ging ik me hieruit redden? Ik zag Marije al vragend naar me kijken. Shit.

Hi Babes <3
Hier was weer een deeltje, waarschijnlijk de enige vandaag..
Echt geweldig dat als ik thuis kom van een vakantie dat ik meér abo's heb dan voordat ik wegging! OMG i love you guys <3
Ik heb vakantie dus ik hoop veel te schrijven, maar ik kan niks voorspellen...
Xx marjolein

Reacties (18)

 • Tomlinsbear

  Haha! Awkward

  3 jaar geleden
 • Hue

  haha screwed

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Stuitert vrolijk op en neer van spanning en blijdschap xd

  7 jaar geleden
 • xNLSxx

  XD ze heeft nog niet gemerkt dat het 1D is LOL

  7 jaar geleden
 • 1Dloveeer

  snel verder!! xx:)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen