51 • Juliet Willis

Door: iheartgomez
Onderdeel van: You can cry on my shoulder • Liam Payne • AFGELOPEN
Laatst bijgewerkt: 6 jaar geleden
Geactiveerd op: 6 jaar geleden

Foto bij 51 • Juliet Willis

breed | medium | small

De moeder van Liam stond op wanneer ze merkte dat mijn tranen niet gingen minderen een wreef rustgevend over mijn rug. Normaal zou ik nu weglopen. Het feit dat een wild vreemde me aanraakt, zelfs troost, zou er normaal gezien voor zorgen dat ik helemaal zou flippen. Maar dit voelde op de één of andere manier vertrouwd aan.
Zonder dat ik het merkte –waarschijnlijk omdat ik zo diep in mijn gedachten verzonken was– waren mijn tranen bijna gestopt en de vrouw keek me glimlachend aan. ‘Het is jouw schuld niet. Jij kon er niets aan doen.’ Zei ze er nog achteraan. ‘Maar zou ik misschien, gewoon uit pure nieuwsgierigheid, mogen vragen wie jij bent? Normaal zie ik alle vrienden van Liam wel eens, maar jou heb ik nog nooit gezien.’ Ze vroeg het zo vriendelijk dat je het haar niet kwalijk kon nemen dat ze het vroeg.
‘Ik ben Juliet, een vriendin van Liam.’ Antwoordde ik simpel. Ik was ondertussen al helemaal gestopte met wenen, wat voor een kleine glimlach op mijn gezicht zorgde.
‘Ha.’ Zei de vrouw, plots met een grotere glimlach als daarjuist. ‘Jij bent dus dat meisje.’ Vervolgde ze, met nog steeds dezelfde glimlach. Het verbaasde me dat ze er geen kramp in haar kaken van kreeg.
Ik snapte niet waar ze op doelde. ‘Dat meisje?’ Vroeg ik dan ook niet-begrijpend.
De vrouw lachte even. ‘Weet jij wel hoeveel jij voor Liam betekend? Elke avond kwam hij super goed gezind thuis en kon hij uren over jou vertellen, tot vrijdag.’ Ze zuchtte even. Ze werd er precies helemaal verdrietig van toen ze terug dacht aan dat moment. ‘Hij kwam thuis en sloot zich onmiddellijk op in zijn kamer. Hij heeft in heel het weekend niets tegen ons gezegd, maar zondagmiddag was hij wel naar Danielle gegaan en zelfs dat liet hij ons weten via een berichtje.’
Ik beet schuldbewust op mijn lip. ‘Sorry.’ Fluisterde ik. Weer iets wat mijn schuld was.

Zo’n vijf minuten later werd er weer op de deur geklopt. Deze keer werd de deur opengedaan door een verpleegster en die trok samen met een andere verpleegster, een bed voort. De persoon in het bed herkende ik onmiddellijk als Liam en een gevoel van opluchting ging door me heen. Het feit dat ze hem al naar een kamer brengen, betekend al dat er nog hoop is.
‘De dokter zal hier zometeen wel zijn. Hij zal jullie alles uitleggen.’ Zei één van de twee vrouwen terwijl ze de rem op het bed vastzette. De andere vrouw was bezig met de infuzen.
Juist wanneer ze naar buiten wilden gaan, kwam de dokter binnen. Aan zijn gezicht kon ik al aflezen dat het niet zo’n goed nieuws was. Ik hoopte dat het ook niet zo’n slecht nieuws was. ‘We hebben uw zoon in een kunstmatige komen gebracht zodat hij niet te veel pijn zou hebben.’ De man richtte zich vooral naar de ouders van Liam, wat absoluut normaal was. Ik stoorde me er niet aan. Ook al richtte hij zich naar hen, ik kreeg die informatie ook te horen. ‘Ik hoop dat jullie al naar de politie zijn gestapt voor de persoon die dit hem heeft aangedaan. Om zoiets aan de brengen moet je al serieus hard kunnen slaan.’ Vervolgde hij.
‘We weten nog maar juist wat er gebeurd is, dankzij Juliet.’ Zei de vader van Liam. ‘Maar we zullen eens we hier weg zijn, direct gaan.’
De dokter draaide zich naar mij toe en leek mij voor het eerst op te merken. ‘Goed, heel goed.’ Zei hij waarna hij eventjes op zijn blad keek. ‘Hij heeft vier gekneusde en één gebroken rib. Ook is rechterpols is gekneusd. Zijn lip is gescheurd, maar die hebben wel al genaaid. Hij heeft ook een lichte hersenschudding, maar dat zal allemaal wel snel in orde zijn. En voor de rest zijn het vooral veel blauwe plekken die hij zal hebben. En um, volgens mij heeft hij ook een paar rake klappen in zijn geslachtsdeel gehad.’ Eindigde de dokter zijn lijst.
Waarom had hij al die klappen gekregen? Waarom ik niet? Ik zuchtte. Arme Liam.


Sorry dat het nu pas een nieuw stukje is, en ook sorry dat het niet echt zo boeiend is .. <3

Kudo Door naar het volgende hoofdstuk

Reacties

 1. mylover3339 5 jaar geleden

  zijn lip al genaait gehecht zul je bedoelen XD

 2. Enthusiasm
  Enthusiasm 5 jaar geleden

  Dalijk kunnen ze geen kinderen meer krijgen:Olike omg hahaha zo zielig

 3. xBaps 6 jaar geleden

  Verder!

 4. lotsofloveXx
  lotsofloveXx 6 jaar geleden

  Idd arme liam! Snel verder!
  Xx

 5. lotsofloveXx
  lotsofloveXx 6 jaar geleden

  Idd arme liam! Snel verder!
  Xx

Details

754 (0 | 0)

12+

703

1810 (0)

Share