Foto bij 245~

Sorry, blijkbaar vonden jullie het niet leuk om te horen dat ik al een einde had.. het is gewoon makkelijker voor mij als ik hem nu afgeschreven had, dan kan ik aan andere dingen beginnen... bijvoorbeeld aan een tweede Tokio Hotel verhaaltje waaraan ik al begonnen ben, maar nog niet ge-activeert heb.

Ik heb gemerkt dat er hier en daar een paar perverse minds tussen zitten, die gaan veel plezier hebben... en de rest...kan raden wat er 's nachts is gebeurd... (^-^)

Laura PoV
Ik had geen zin om op te staan, maar ik hoorde veel lawaai..iemand die de tafel dekte, maar ik lag nog in Toms armen dus.... sh*t Ik was vergeten dat Bill, Georg en Gustav ook nog terugkwamen naar de bus. Oeps.. en het zou me verbazen moesten we opgeruimd hebben. MIsschien dat ze daarom extra lawaai maakten. In de hoop dat we kwamen helpen..; wel, jammer dan. Tom glimlachte, maar het was duidelijk dat hij nog sliep. Ik hoefde niet eens te kijken om te weten dat ik niet bepaald veel aan had, niets dus. en Tom had even veel aan. Ik rook nog steeds een beetje rozen parfum aan hem. juist ja, ik had hem gisteren daarmee ingespoten...toen het al wat later was. Ik grinnikte zachtjes aan de herinnering van gisterennacht. Ik gaf Tom een klein kusje in zijn nek. hij kreunde zachtjes...of was het eerder grommen? Maakte mij niet uit. hij hief zijn hoofd een beetje op en kuste me. Anders dan anders en toch hetzelfde als altijd. ik sloeg mijn armen om hem heen, voor zover dat ik dat wist. ik legde mijn hoofd weer neer op zijn borst, perfect gelukkig. 'Wat zijn de anderen aan het doen?' vroeg hij zacht. ik haalde mijn schouders op. 'Waarschijnlijk onze rommel aan het opruimen.' mompelde ik. 'Oeps.' ik lachte, hij ook. 'Het had kunnen helpen als je gezegd had dat ik je eerste was.' fluisterde hij plots. ik haalde weer mijn schouders op. 'Ik had gedacht dat je dat al wist...maakt niet veel uit hoor.' mompelde ik. Ik hief mijn hoofd op. 'Plus, ik was op dat moment met mijn hoofd ergens anders, en mijn lippen hadden het druk.' zei ik net iets luider. Tom lachte ook. 'Hmm, nu je het zegt.' mompelde hij. 'Hoe laat is het?' vroeg ik zachtjes. Tom keek naar de klok. 'Tenzij ik het verkeerd zie een uur of 10.' zei hij zacht. 'Zouden we dan niet beter opstaan?' Tom haalde zijn schouders op.

Reacties (7)

 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • jerasu

  snel verdeer

  8 jaar geleden
 • xKaulitz18x

  hee erg snel verder gaan hoowr:P

  super geschreven

  <3

  8 jaar geleden
 • Aldea

  ik heb zin om heeeel hard te gaan schreeuwen, IK WIL MEEER:((

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen