Foto bij 250~

Deze vind ik wel leuk...ook al past die niet in de bus:)


Waauw...250 deeltjes!

Laura PoV
Zoals verwacht stemde iedereen op mij, en ik op Bill. Uiteindelijk was het toch ik die iets eetbaars moest maken. Bill kwam naast me staan. 'Wat eten we vandaag?' vroeg hij nieuwsgierig. 'Ik hoop dat je nog geen hoger hebt, want het duurt nog minstens een uur voor het klaar is.' mompelde ik. Ik dacht dat ik Tom even zag kijken, maar ik was het niet helemaal zeker. Dus hij had alweer honger? Typisch jongens. 'En wat eten we over een uur?' vroeg Bill weer. Ik zuchtte een keek of ik eigenlijk alles in bus hadden. yep. 'Quiche.' zei ik, Bill haalde zijn wenkbrauwen op. 'Excuse me, wat?' Ik zuchtte weer. 'Groententaart. Je mag helpen met eten maken.' zei ik vriendelijk, en een beetje dwingend. Hij hielp me uiteindelijk wel.. ham snijden, groentjes snijden.. iets zoeken om het bladerdeeg in te doen.

Tom leek dood te gaan van de honger toen ik 55 minuten later alles op tafel zette. 'Taart als middagmaal?' vroeg Gustav. Ik knikte. 'Cool.' ik glimlachte. 'Er zitten groenten in...veel groenten.' zei Georg. 'Wel, dat gebeurd meer bij groententaart.' mompelde ik duister. Bill lachte. 'En daarom doen jullie drie de afwas, want wij hebben gekookt.' zei hij tegen de andere jongens. 'Hé? Jullie maken het vuil en wij moeten opkuisen?' vroeg TOm. Ik knikte. 'Jullie eten er het meeste van.' zei ik toen zij drie net hun tweede stuk namen. Nog een geluk dat ik een extra grote gemaakt had. We zouden anders niet genoeg hebben gehad met drie veelvraten in huis.

terwijl Tom, Georg en Gustav braafjes de afwas deden ging inmet mijn Laptop naar mijn kamer. Ik dacht even dat ik Tom erover hoorde klagen, maar zo erg was dat niet. Sh*t ik moest ook nog de lakens veranderen...vol met lippenstift. gelukkig was het al een roodachtige kleur geweest en geen wit. Ik startte de laptop op terwijl ik een ander hoes erop legde..

Reacties (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen