Foto bij Nightmare ~ One Direction

Er gebeuren van allerlei nare dingen bij 1D. Een nachtmerrie voor de fans en voor hun zelf...

'One Direction, een populaire Engelse groep jongens, heeft enorm veel ruzie. Waarschijnlijk gaan ze binnen een week al uit elkaar.' De televisie liet allemaal filmpjes zien van huilende meiden en de ruzie'ende jongens. Iedereen in de kamer huilde, behalve Ashleys vader die net twee minuten in de kamer stond en het maar irritant vond; allemaal One Direction gekken in een kamer.
'Werd tijd,' bromde hij. Ashley keek verdrietig haar vader aan, met een enorm boze blik op haar gezicht. Haar vriendin Raven zat te pijnzen en hulpeloos zat ze om zich heen te kijken - maar ze zocht niet wat.
'Liam moet wel door gaan, hoor!' zei ze boos. Raven was altijd al een enorme LJP fan geweest. Hoewel Ashley daar anders over dacht.
'Nee, Harry en Louis moeten door gaan! Larry Stylinson forever,' mopperde ze. Haar vader nam de benen, waarschijnlijk kon hij het gezeur niet meer aan.
'Ach, joh, die nieuwslezers lullen maar weer wat. Het is binnenkort een april dus One Direction zou wel samenwerken met het nieuws ofzo, voor een grap.' zei Layla kortaf. Ze wist zelf ook wel dat dit geen grap was. Layla kon nooit tegen de waarheid.
'Hoe zou het nu bij de jongens gaan?' vroeg de altijd verlegen Destiny. Haar tweelingzus Brooke wou bijna hetzelfde zeggen, maar Destiny was eerder. Samen keken ze met trillende handen naar het nieuws.
'Daar komen we op een april wel achter,' snauwde Layla terug. Ashley zat haar nagels te lakken: een witte achtergrond met een zwart hartje. In dat hartje maakte ze een 1 en een D. Raven liet zich verslagen naar achteren vallen op de knalroze zitzak. Je hoorde een knisperend geluid.
'Laten we er nog wat van maken, oke?' Brooke stond op en liep naar de luxe CD-speler. Ashleys iPod stond erin, haar eigen One Direction iPod. Met het lachen van Niall, Zayns 'Vas Happenin' en ga zo maar door. Ook hun liedjes stonden erop. Een solo van Liam kwam en Raven ging uit haar dak.
'Genieten nu het nog kan.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen