Foto bij ' 94 - Niall James Horan

Zenuwachtig liep ik de trappen op naar boven. Ik drukte op de deurbel van Ashley's appartement. Na een paar seconden ging de deur al open en stond ze in de deuropening. "Niall? Hadden we afgesproken?" vroeg Ashley nerveus. "Nee, ik wilde gewoon spontaan langs komen," zei ik, terwijl ik voelde hoe ik rood werd. "Babe, wie is dat?" hoorde ik een stem. Het enige wat ik wist, was dat het geen meisjesstem was. Ashley werd rood. Ik hoorde voetstappen en even later kwam er een jongen van mijn leeftijd achter Ashley staan. Hij sloeg zijn armen om haar heen. Volgens mij brak mijn hart in tienduizenden stukjes. Ashley lachte schamper naar me. Ik schudde langzaam mijn hoofd en draaide me daarna om, om de trap weer af te rennen. Dit was niet werkelijkheid. Afgelopen week hadden we een geweldige week samen en dan flikt ze dit. Ik pakte mijn iPhone uit mijn broekzak en belde gelijk naar Hannah. Ik was benieuwd of zij hier van wist. Boos veegde ik de tranen van mijn wangen. Ik opende het appartement van mij en Liam snel en liep gelijk naar mijn kamer. Waarom heb ik nooit eens geluk? Ja, er waren een aantal meiden op de aardbol die mij wel leuk vonden. Maar die kende mij niet persoonlijk. Ze vonden mij leuk als beroemdheid, als deel van One Direction. Godver. Hannah nam niet op. Ik belde naar Zayn. "Hey mate," begroette Zayn me. "Kan je alsjeblieft komen?" mompelde ik. "Niall, wat is er?" hoorde ik Zayn gelijk bezorgd. "Kom nou gewoon," mompelde ik weer. "Ik kom eraan! Doe niks geks!" zei Zayn nog snel, waarna ik de kiestoon hoorde. Ik bleef liggen, terwijl meerdere tranen over mijn wangen stroomden. Ik was veels te snel voor Ashley gevallen. Veel te snel. Ik hoorde voetstappen door de woonkamer. Zayn was binnen gekomen met de sleutel, die ze daar hadden liggen. Net zoals dat wij de sleutel van hun appartement hadden. "Niall, wat is er gebeurd?" hoorde ik Zayn, toen hij mijn kamer was binnengelopen.

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG, 200 ABO'S <3 HOE KAN IK JULLIE BEDANKEN?! IK HAD ECHT GEDACHT DAT IK NOOIT ZOVER ZOU KOMEN MET EEN STORY! THANKYOOUUUUU <333
En als jullie een kudo geven, wordt Niall wat vrolijker! (:

Reacties (10)

 • Soleo

  snel verder!!!!!! <3

  7 jaar geleden
 • ZoeStylesxx

  ohnee NIALL
  niall is te lief voor ashley! HOE DURFT ZE?
  niall is zo een schatje AGGGRRRR ik zou dat echt nooooit doen he, vooral nie by niall.
  okay, ik neem dit verhaal veel te letterlijk op xd
  maar het is zo geweldigggg <3

  7 jaar geleden
 • Evelienepie

  oooh, ik wil Niall wel troosten hoor in plaats van Zayn, met veel plezier xd x

  7 jaar geleden
 • Nixon

  *BAM* *doet alsof Ashley groen is en ineens een duimpje op haar buik heeft staan*

  7 jaar geleden
 • Annaxheartx

  Come to mama and i'll hug till you can't breathe anymore and your tears are are finished. How the hack can you do this to ma little leprechaun Ashley!!:O.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen