Foto bij ' 97 - Hannah Sophia Bosworth

16+ 16+ 16+ 16+ 16+

Ik keek naar het bord, dat voor mijn neus op tafel stond. Het was helemaal gevuld met eten en ik vroeg me af of ik het op ging krijgen. "Eetsmakelijk babe," wenste Liam me. "Eetsmakelijk," mompelde ik, waarna ik een hap nam van het stuk vlees. 
Na een half uur waren we klaar en liepen we terug naar de kamer. Ik grijnsde even toen ik een plan had. Liam liep voor mij de kamer binnen en ik liep achter hem aan. Ik sloot gelijk de deur en pakte het shirt van Liam vast. Zo kon ik de jongen makkelijk naar me toetrekken. Liam lachte, maar ik snoerde zijn mond, door mijn lippen passioneel op de zijne te drukken. Liam legde zijn handen op mijn heupen en wreef zacht met zijn duim over mijn huid. Een aantal smakgeluidjes vulde de kamer en ik genoot van zijn aanrakingen. Ik voelde hoe Liam zijn tong over mijn onderlip liet glijden en gewillig opende ik mijn mond. Liam tilde me op en liep daarna naar het bed. Al snel voelde ik hoe ik op het matras werd gelegd. Liam trok zijn shirt uit en ik grijnsde bij het zicht op zijn sixpack. Liam liet zijn handen onder mijn shirt glijden, terwijl zijn lippen mijn huid verkende, in mijn nek. Een zachte kreun verliet mijn mond, toen hij mijn zwakke plek had gevonden. Hij zoog wat aan mijn huid, waardoor er weer meerdere kreunen door de kamer galmden. Ik trok mijn eigen shirt uit, terwijl Liam bezig was met het uittrekken van mijn shortje. Even later lag ik alleen in een lingeriesetje, terwijl Liam zijn zwembroek nog aan had. Ik knoopte zijn broek los, terwijl ik voelde hoe de hand van Liam over mijn buik naar beneden gleed. Ik voelde twee vingers over mijn vagina wrijven en ik voelde mezelf al wat natter worden. "Liam," kreunde ik. Ik hoorde hem zachtjes grinniken en ik gaf hem een slappe duw tegen zijn borst. Liam trok mijn string uit, waarna ik zijn boxer uittrok. Liam zuchtte even. Zijn beste vriend had nu alle ruimte en daar maakte hij duidelijk gebruik van. Ik duwde Liam van me af, waarna de rollen waren omgedraaid. Ik lag boven op Liam. Ik nam zijn lid in mijn mond en liet Liam genieten.


okay, awkward. Gaan we de top in? ^^
Ik kan tot hoofdstuk 100 activeren vandaag, maar dan komen morgen geen hoofdstukken.. maar wel nieuwe story! ^^
Of dat is de laatste van vandaag en jullie krijgen morgen hoofdstuk 99 + 100. Part 2 begint sowieso donderdag pas. You may choose!

Reacties (3)

 • ZoeStylesxx

  je verhaal is geweldig echt waar, ACTIVEER 100 vandaag(H)

  7 jaar geleden
 • 1Dsomuchlove

  Ik zou het leuk vinden als je tot hoofdstuk 100 activeert vandaag (:.

  XXX

  ps superleuke story!

  7 jaar geleden
 • sexbombcody

  luvvvvv

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen