Foto bij O21

‘Marije ik moet je wat vertellen.’ We zaten op mijn kamer, op mijn bed. Ik ging in kleermakers zit zitten en frunnikte wat aan mijn dekbed. Ze trok vragend haar perfecte wenkbrauw op en ging er ook goed voor zitten. ‘Ehm.. die Harry die herkende mij.’ Ze knikte enthousiast en keek me nieuwsgierig aan. Ze had de hele weg de informatie uit me willen trekken, maar ik had niks losgelaten. Gewoon omdat ik niet wist hoe ik het moest zeggen. Zo van, “ja ik heb een platencontract en ga wereldberoemd worden” dat zou niet werken. En of ik wereldberoemd ga worden weet ik nog niet eens. ‘Ik heb een platencontract.’ Mompelde ik uiteindelijk. Toen het stil bleef wierp ik voorzichtig mijn ogen op haar en haar mond was gevormd in een o. ‘Zeg iets,’ smeekte ik toen. Ze leek uit haar trance te komen en schudde haar hoofd. ‘Omg, dit is geen grapje toch?’ Vroeg ze voor de zekerheid, zou ik ook doen als een vriendin zou vertellen dat ze een platencontract had. Ik schudde mijn hoofd en keek haar aan. ‘Dart is zó cool!’ fluisterde ze daarna waardoor ik dom grinnikte. ‘Ben je niet boos?’ Vroeg ik vertwijfeld. ‘Natuurlijk niet, ik ben wel blij dat je het heb verteld.’ En ze boog voorover en knuffelde me. ‘Zing,’ zei ze opeens en ik keek haar vragend aan. ‘Als je een platencontract hebt moet je natuurlijk wel erg goed kunnen zingen.’ Melde ze slim waardoor ik grinnikte. ‘Wat wil je dat ik zing?’ Ze haalde haar schouders op en leek diep na te denken. ‘Ed Sheeran met lego house?’ ik knikte en begon te zingen.
Ik was klaar met zingen en Marije keek me met uitpuilende ogen aan. ‘Wow, dat was vet gaaf man!’ Riep ze uit waardoor ik zenuwachtig giechelde. ‘Ik moet je nog wat vertellen,’ besloot ik te zeggen, nu waren we toch bezig met alles op te biechten. ‘Wat is er?’ Vroeg ze bezorgd toen ze de serieuze blik op mijn gezicht zag. ‘Mijn vader,’ piepte ik. Het deed me nog steeds pijn om over hem te praten.
‘Wow, das niet echt fijn ofzo..’ stotterde ze zodra ik mijn verhaal had gedaan over mijn vader. Ik knikte, de vrolijke stemming was helemaal weg. ‘Zullen we een leuke film opzetten en ons helemaal volstoppen met voedsel?’ Zei ze weer helemaal hyper. ‘Is goed, wel een leuke zwijmel film!’ ‘Natuurlijk!’ Riep ze uit en ik liep naar beneden om de fles ijsthee te halen en chips m&m’s en andere spullen. Ik liep terug naar boven met alles in mijn handen en zag dat ze al een film in mijn speler had gedaan en we namen samen plaats op mijn bed en maakte het ons gemakkelijk. ‘Lets wacht his movie!’ Riep ze uit en ik giechelde dom waarna ik op play klikte.

Ok jongens ik heb een andere Myra gevonden, ik vond de vorige niet zo geschikt eigenlijk... dus ik heb een andere Myra Misschien ken je haar wel, ze speelt namelijk in de clip, gotta be you. Het is het beste plaatje dat ik van haar kon vinden dus als je wilt kun je ook nog de clip kijken...
hoop dat jullie haar leuk vinden xd

OMG GUYS LOVE YOUUU SO MUCH BLIJF REAGEREN HET MOTIVEERD ME ZO FUCKING ERG!
Xx marjolein

Reacties (11)

 • Quiniall

  Ik vind deze ook lelijk, leuk voor dr dat ze in die clip zit enzo want daar ben ik dan jaloers op maar die andere was 100 % beter.

  6 jaar geleden
 • Azuly

  Omg iel, deze Myra is lelijk.
  Ik vond de eerste Myra beter.. sorry:)

  6 jaar geleden
 • Appealing

  Ik vond het andere meisje toch bter , sorry ;D

  7 jaar geleden
 • Damare

  sorrry sorry maar ik vond die andere toch beter deze lijkt een beetje op taylor Lautner ja ik weet het uit de clip van gotta be you
  maar j everhaal is gewoon geweldig:P

  7 jaar geleden
 • MissMasta

  Ze is lelijk(dance)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen