Foto bij O23

We liepen met ons 4e naar de kantine toe en gingen op ons normale plekje zitten en Roxy en Alex kwamen bij ons zitten. Het bleek dat we veel gemeen hadden met hun, en het was dan ook erg gezellig. Bonny had ons geen blik meer waardig gekeurd en dat vonden wij wel best. Roxy bleek van de 2 de meisjes achtige te zijn terwijl Alex erg van sporten hield en iets meer jongens achtige dingen. Ik vond het wel leuk, een tweeling die totaal op elkaar leek maar toch totaal anders was van de binnenkant. Roxy had een goed gevoel voor humor dus we lachten de hele pauze, waardoor ik mijn appel nog snel binnen een paar minuten op moest eten. En elke keer als ik een hap nam dan proestte ik hem weer uit van het lachen. ‘Kom we moeten naar de les,’ besloot Marije nadat de bel was gegaan. We stonden snel op en pakte onze tassen.
‘Ik zie jullie morgen weer.’ Riep ik en snel fietste ik weg. Ik moest weer naar de studio, en eigenlijk had ik er niet zoveel zin in. Het was vrijdag, ik wou uitgaan met mijn vriendinnen of shoppen. Mijn moeder was gelukkig even naar haar werk dus ik kon rustig me even omkleden in een trainingsbroek met een makkelijk topje en vest. Ik pakte nog snel mijn telefoon en sleutels waarna ik weer naar buiten liep en begon te fietsen naar de studio. Wat zou ik blij zijn als ik mijn rijbewijs had. Al dat gefiets was vermoeiend. Na een kwartier kwam ik aan bij de studio en liep ik weer een beetje vrolijk naar binnen. Vandaag zouden we een nummer opnemen, en als het lukte nog 1. De single was namelijk al helemaal goed dus daar hoefden we niks meer aan te doen. Binnenkort zou ik een shoot moeten doen en zou ik een titel moeten bedenken en zou het promoten beginnen. Het zou hectisch worden, maar Ed zou me helpen. Ik kreeg een manager had hij gezegd, volgens mij zou hij het gewoon zelf doen. Ik opende de zware deuren en keurde de receptioniste geen blik waardig, elke keer werd ze luier of arroganter. Nou dan werd ik dat ook bij haar. Ik liep met kleine stapjes, ik had eigenlijk geen zin. Het werd z’n drukke tijd dat ik amper me huiswerk nog zou kunnen maken. En daar had me moeder vast geen zin in, ik had altijd alleen maar goede cijfers gehaald. Ik zuchtte diep, eerst dit maar.

Hi Babes<3
Ik loop vandaag een dagje mee met de dierenarts, dus dit is waarschijnlijk het enige deeltje vanochtend/middag en misschien krijgen jullie er vanavond nog 1
Xx Marjolein

Reacties (8)

 • SuperrrLouis

  De iPod houdt het nog vol:)
  morgen is mijn zus jarig en ik heb nog geen kaartje gemaakt, oepsie :x

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden
 • GottaBeLouis

  yeey

  (al mijn gezaag is toch goed(flower))

  7 jaar geleden
 • Bagnall

  snel verder<33

  7 jaar geleden
 • AmiZero

  Stoeeeer:P. Ik ben zo blij dat ze nu vriendinnen heeft. Snel verder xx.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen