Foto bij O26

Nu stond ik bij de kleren ik had een setje in mijn handen geduwd gekregen, echt vervelend. Het waren wel mooie kleren, dat moest ik toegeven. Alleen het probleem was, ze hadden geen verkleed hokjes. En ik was geen model die daar geen probleem mee had. Ik was een gewoon school meisje, die niet met die enge gast wou zoenen. Niet meer wou verkleumen van de kou en naar huis wou! Er zouden vast miljoenen meisjes dit wel willen, maar ik niet. Ik was geen fan van ze! ‘Meis ben je nu nog niet omgekleed?’ Mopperde de regisseur op me. Ze hadden even pauze en zouden over 5 minuten veder gaan. Het eerste shot wat we zouden doen was dat we elkaar zouden zien, en hallo zeggen. Daar moest het op lijken in ieder geval. ‘Nee, er zijn geen verkleedhokjes.’ De man zuchte diep en trok ergens een rek vandaan zodat het voor me stond. Hij haalde er ook 1 voor naast me en 1 voor achter en nog 1 voor de zijkant. ‘Zo goed?’ Volgens mij probeerde hij aardig te klinken, hij faalde. Ik haalde mijn schouders op en ik zag de lieve vrouw waggelend naar me toe rennen. ‘Zo trekt ze haar kleren toch niet aan! Kom maar meis je mag wel even in mijn trailer je omkleden. Kom pak je kleren.’ Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en snel had ik alle kleren opgeraapt en liep ik snel achter de vrouw aan. Wat was ze toch weer lief. Ik zag de jongens vanuit mijn ooghoeken en probeerde niet naar ze te kijken terwijl ze lachte en lol maakte met de andere meiden. Ik had ze even minder dan 5 minuten gezien, ik mocht ze niet. Ze waren arrogant en vonden zichzelf het beste, Bonny zou zich vast vermaakt hebben. Waarom dacht ik nu aan haar? Ik werd de trailer ingeduwd. Ik keek even rond, niet groot maar groot genoeg om me om te kleden. Ik besloot het snel te doen voordat ze binnen zouden komen om te kijken waar ik bleef.
Ik liep aangekleed de ruimte uit en had in mijn armen me eigenkleren. ‘Laat daar maar liggen, het is mijn eigen trailer. Er komt niemand.’ Ik knikte en liep terug. Ik dumpte snel mijn spullen waarna ik het mutsje in mijn hand nam. De vrouw trok hem bijna uit mijn handen en zette hem op mijn hoofd. ‘Nee toch geen mutsje,' en ze haalde hem weer van mijn hoofd af.'Je doet het vast geweldig, je bent veel beter dan die andere meiden. Daarom heb je ook de hoofdrol.’ Kirde ze vrolijk. Ik knikte en ze gaf me een stevige knuffel. Ze liet me los en duwde me de kant van de jongens en de meiden en de regisseur op. Hier gaan we dan. Ik haalde diep adem en liep zelfverzekerd naar de rest. Ik probeerde het in ieder geval.

Hi babes...
Omdat ik in een emotionele bui ben, door de film achste groepers huilen niet. Die zooo prachtig en mooi is echt een aanrader!, krijgen jullie nog een deeltje van me, en jullie gewoon geweldig zijn!
Xx Marjolein

Reacties (10)

 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  Love IT!

  7 jaar geleden
 • enjoylife

  zayn een engerd !? oahhh
  xoxo snel verderrr

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  leukerdeleukleuk(nerd)(nerd)

  7 jaar geleden
 • Bagnall

  snel verder<333

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen