Foto bij O29

‘Kom op meis ga je nu omkleden!’ Riep de vriendelijke vrouw van gister. Het was laat in de middag. De jongens waren nu aan het draaien en ik moest me snel omkleden voor zo meteen. Ik werd weer geduwd in de trailer van de vrouw en ik trok snel dezelfde kleren van gister aan. Ik zette snel mijn kleren recht en liep het hokje uit waarna ik naar de make-up werd geduwd. Ze mochten hier wel iets minder duwen. Waarom had ik eigenlijk de hele tijd dezelfde visagist, ik mocht haar niet. Nadat ik eindelijk klaar was en ze mijn haar ook goed had gedaan sprong ik snel uit de stoel en werd ik begeleid door Ed. Niet dat ik er nu meer zin in had, maar hij deed niet ruw met me. ‘Weetje de regisseur vind je een geboren actrice. Hij vond je gister geweldig acteren, daar samen met Zayn.’ Zei Ed. Ik knikte maar dom, ik was geen goede actrice en ik had het volgens mij best slecht gedaan.

‘Hoi,’ begroette Zayn me. Het was ondertussen donker geworden en we stonden samen op een veldje. Achter ons zou vuurwerk worden afgeschoten, jeej, terwijl wij moesten zoenen. Bah. ‘Klaar voor.’ Grijnsde hij en ik stak, kinderachtig als ik was, mijn tong naar hem uit. Hij grinnikte en liep een paar stappen naar achter. Gelukkig was dit de laatste opname van deze hele clip. Ik zou hem wel zien als hij uit was ofzo ik had geen zin om hem met die hele cast te gaan kijken. ‘En actie!’ Werd er weer geroepen op dat zelfde monotone toontje. Op deze opname hoefde hij niet te zingen of wat dan ook dus er speelde geen muziek, iets wat het moeilijker maakte. We liepen naar elkaar toe iets wat best onhandig ging. Hij tilde zijn hand op en legde deze op mijn wang. Ik rilde even en hij kwam nog dichterbij. Nu kreeg ik het toch wel even benauwd. Onze hoofden bewogen naar elkaar toe en. Poef daar belanden zijn lippen op de mijne. Op zich was het niet verkeerd, nu het gebeurde. Achter ons was er vuurwerk. Opeens voelde ik zijn tong over mijn lip strijken en ik maakte me verschrikt en met grote ogen los van hem. ‘Wat deed je?’ siste ik naar hem. ‘Je zoenen.’ Grijnsde hij arrogant. ‘En cut.’ Werd er geroepen. ‘Dat was goed mensen, dank jullie wel!’ werd er omgeroepen en ik liep kwaad weg naar de trailer van de vrouw, ik wist nog steeds haar naam niet. Ik hoorde Zayn mijn naam nog roepen maar ik liep stevig door. Hij kon door de grond zakken. De asshole dat hij was!

omg zo blij dat jullie Myra begrijpen en met haar mee voelen. Vooral vind ik jullie reacties fijn en kudo's... Love you guys

Hoop dat jullie het goed vinden?? Ik heb geprobeerd zo goed mogelijk alles uit de clip te halen.. zelf vind ik het niet zo geslaagd S:
XX marjolein

Reacties (18)

 • agirlx

  serieus Zayn ..?
  ze mag je niet en dan ga je even tongen ?! sukkel .. x_x

  6 jaar geleden
 • Zandpoot

  Hihi

  6 jaar geleden
 • kimberley1D

  geen tijd voor kudo srry lezennn is geweldig de storie is ttttooooooooooooop!!!!!!!!!!!!!

  7 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  OMG ik kan niet meer stoppen met lezen !!!

  love this story!!

  (flower)(flower)

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Foei zayn! Aha!!! De iPod kent het woord zayn!!!! :33333

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen