Foto bij Thirty-six.

Bill had Tom het hele verhaal verteld, en Tom had zijn broertje lachend aangekeken.
‘Ik ben blij voor jou, Bill.’ Opeens verdween zijn glimlach en keek hij Bill met grote bange ogen aan. ‘Maar.. en wat met Allan? Als hij erachter komt dat jij en Haley..’ Bill slikte en keek Tom niet meer aan, maar keek in plaats daarvan naar onze verstrengelde handen. Ik wist wat hij bedoelde, Allan zou ons iets aandoen als hij het te weten zou komen.
‘Ik weet het niet. Hij komt hier toch niet veel, en als hij er is kunnen we toch doen alsof..’ mompelde Bill, terwijl Tom knikte. ‘Ik wil gewoon proberen een normaal leven te leiden, in hoeverre dat nog mogelijk is.’ Misschien had hij wel gelijk, we konden het alleen maar proberen.

‘Haley,’ hoorde ik Bill fluisteren waarna ik zachtjes mijn ogen opende. Het was alweer een paar dagen later. ‘Zou het lukken om mee naar de eetzaal te gaan eten, samen met mij?’
‘Euh, ik weet het niet, ik heb nog niet geprobeerd om recht te staan.’ Meteen daarna gooide ik voorzichtig mijn benen over de rand van het bed, terwijl Bill aandachtig naast me stond.
Ik ging zachtjes op mijn voeten staan en al vlug had Bill voorzichtig een arm om me heen geslagen, zodat hij me geen pijn deed. Die schotwonde voelde ik namelijk wél nog steeds. Ik lag niet meer aan het infuus, maar kreeg wel nog steeds pijnstillers, dus daar hoefde ik geen rekening mee te houden. Ik had al terug gewone kleren aangetrokken, met hulp van Bill, dus kon ik zonder problemen mee naar de eetzaal. Hij liet me geen seconde los, maar dat vond ik niet erg, een beetje steun kon ik op dit moment wel gebruiken.
Toen we de eetzaal binnenkwamen zag ik iedereen, maar dan ook echt iedereen, opkijken. We bleven even stilstaan en ik was me meer dan daarnet bewust van de arm van Bill om me heen. Deze keer kon ik de glimlach op mijn gezicht niet verbergen, het kon me geen moer schelen wat ze van me dachten. We liepen samen tussen de tafels heen, naar voor en iedereen kreeg een teken dat ze mochten gaan zitten, dit keer niet van Bill.
‘Ik liet Tom eigenlijk soort van omkronen tot commandant, omdat ik bij jou wilde zijn, en nu luisteren ze dus meer naar Tom, dan naar mij.’ Ik had een kwaad gezicht verwacht, maar hij was er eerder blij om dat hij niet meer alle macht had. Ik knikte en een prachtige glimlach sierde zijn gezicht. We gingen bij Tom en de rest zitten en Bill ging me eten halen, dit keer lekker eten!

Sorry voor de kortheid, maar morgen heb ik m'n theorie examen rijbewijs dus ik moet nog een beetje gaan studeren (: Wish me luck! <3

Reacties (15)

 • Malificent

  OMEINGOOTT, zo verslavend,
  ik heb net alles gelezen,
  en ik dacht ; WAAAH ZOVEEL DEELTJES,
  en dan ben ik ineens aan het einde O.o ,
  ga je alsjeblieeeeft snel verder?
  EN WAT BEN IK BLIJ ;D
  Billllll is dus geen slechte (':

  SNEL VERDER!
  Anders krijg je geen.......
  nieuw deeltje van mij? x_o

  9 jaar geleden
 • Saoura

  leukleuk, is hij eindelijk lief, hihi.:9~
  hoe ging je theorie examen? ben je geslaagd?:D

  enneh, snel verder astubliiieeft:Y)

  9 jaar geleden
 • Assje

  En, hoe ging je examen? Ben je geslaagd? ;D
  Ik ben echt blij dat Bill zo goed voor haar zorgt^^. Hopeleijk gaat die Alan er nooit achter komen en kunnen ze hem gewoon een kopje kleiner maken:P.
  Snel verder(flower)
  Xxx

  9 jaar geleden
 • AmenFashion

  Succes!:)
  en wat zijn die twee lief!(H)Dit verhaal blijft echt zo geweldig!:)

  9 jaar geleden
 • Necessity

  good luck!!
  ennn ze zijn cute(H)
  xx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen