Foto bij O31

Ik zat weer in mijn grote vensterbank en ik had voor de verandering een keer mijn gordijn dichtgedaan. Ik had een grote hoodie aangedaan met een joggingbroek en me moeder had 5 minuten geleden me een kop warme tomatensoep gebracht. Ze had dan ook geen vragen gesteld waarom ik huilend thuiskwam of iets anders. Maar was gewoon heel lief met me omgegaan. Ze had gezegd dat ik me even moest omkleden en misschien douche. Maar de douche had ik afgeslagen en dus zat ik hier in mijn kamer sip te zijn. Marije kon ik niet bellen want die was vandaag op een familie uitje, en dat vond ze toch zo leuk! Ik pakte mijn macbook erbij en besloot om maar een muziekje aan te zetten. Ik scrolde door mijn afspeellijst en bedacht me dat ik ook even de teksten door kon nemen voor mijn album zodat niet meer in de studio hoefde. En dan deed ik Ed ook nog een plezier, had hij weer iets minder om te stressen. Hij leek heel erg veranderd. Eerst was hij heel aardig en begripvol. Nu was hij een kale stres kop die alles goed wou hebben. Ik stond op en liep naar mijn kussen en haalde een dun mapje eronder vandaan. Het hielp echt dat ik de teksten onder mijn kussen legde, ik had de helft van alles wat ik moest weten al in mijn hoofd. Ik haalde een willekeurig liedje uit de map en ging weer in mijn vensterbank zitten. Ik bekeek even welke het was en begon te oefenen.
Na een paar keer het lied gezongen te hebben had ik hem wel in mijn hoofd en sloot ik het lied af. Ik hoorde geklap en ik keek op van de tekst. Me moeder stond in de deuropening met een trotse blik naar me te kijken en ik lachte maar een beetje verlegen. Ze kwam op me afgelopen en nam aan de andere kant plaats van de vensterbank. ‘Ik ben zo trots op je.’ Fluisterde ze met tranen in haar ogen. Ik sloeg mijn ogen verlegen neer. Ik had er altijd al moeite mee gehad als iemand me complimenten gaf. Ik werd er gewoon verlegen van. ‘Lieverd je hoeft niet verlegen te zijn, je staat straks voor uitverkochte zalen. Dat weet ik zeker.’ Oh ja daar had ik nog geen rekening mee gehouden. ‘Dank je mam.’ Ik boog voorover en gaf haar een knuffel. ‘Wil je morgen mee naar de studio?’ vroeg ik aan haar toen ik me weer terug boog. Ze keek me verrast aan en knikte met nieuwe tranen in haar ogen. ‘Dat zou ik leuk vinden.’ Ze boog voorover en gaf me een kus op mijn voorhoofd waarna ze opstond en mijn kamer uitliep. ‘Ik hou van je lieverd.’ Mompelde ze nog voordat ze de deur achter zich sloot.

Oh en ze krijgt heus wel wat met 1 van de jongens hihi kan niet wachten om dat te schrijven. Maar ik wil dat niet meteen doen, en ik vind ruzie ook niet leuk de hele tijd enz want ik ken best veel verhalen die dat alleen maar hebben s:

Omg guys i love you so much! Zonder jullie had ik dit verhaal allang al opgegeven. Tnx voor alle liefe reacties kudo's en support. LOVE YOUUU

Xx Marjolein

Reacties (16)

 • agirlx

  awh, haar moeder is dus wel lief! x

  6 jaar geleden
 • Damare

  ik ben nu ook alles aan het lezen, ik ben wel blij dat ik dan neit steeds op een deeltje hoef te wachten! nu kan ik gewoon je geniale verhaal zo'n beetje in een x lezen

  7 jaar geleden
 • Snapback

  Aaaw die moeder!!!(H)
  En ze moet wat met Zaynie krijgen!!!
  Trouwens ik ben laat achter dit verhaal gekomen
  maar heeft ook zijn voordelen ik kan in één keer
  doorlezen! =D
  X(K)

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Mum is going to meet Daddy :3

  7 jaar geleden
 • 1Dloveeer

  supeeeeeeeer!!
  I love your story!!
  snel verder<33
  xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen