Foto bij O32

Ik zat half dood in de klas, Marije was ziek en dus zat ik vandaag weer helemaal allen. ‘Hey,’ hoorde ik iemand zeggen en ik keek op. Ik zag Roxy en Alex voor me zitten en schonk ze een zwakke glimlach. ‘Wat is er met jou?’ Hoorde ik Alex bezorgd vragen. ‘Druk weekend gehad.’ Mompelde ik. Ze wisten nog niets van mijn platencontract dus ik kon moeilijk zeggen dan ik een clip aan het maken was met One Direction. Ook al moest ik het wel snel zeggen, voordat die clip uitkwam. ‘Wist je dat de nieuwe clip van One Direction over 5 dagen uitkomt? Vandaag om 4 uur komt de eerste teaser!’ Piepte Roxy enthousiast. En daar heb je het al. Ik zou het nog voor vanmiddag moeten doen, als ik wou dat ze niet boos werden. ‘Echt? Omg die word vast geweldig, Zayn heeft daar een solo in!’ Ging Alex fangirllend mee. Fijn, vond ze die zak ook nog het leukst. Ik luisterde niet meer en haalde mijn boeken tevoorschijn. Volgens mij praten hun nog honderduit over wie hun favoriet was maar eerlijk gezegd boeide het me niet. Het waren stuk voor stuk stomme honden! ‘He, aarde aan Myra?’ Hoorde ik opeens Alex zeggen waardoor ik verward opkeek van mijn opgaven die we moesten doen. Ik liep een beetje achter, want met Marije kwam ik meestal niet toe aan werken in de les en moest ik alles thuis doen. En dit weekend had ik niet veel tijd gehad. ‘Wat is er?’ vroeg ik aan ze omdat ze allebei me vragend en bezorgd aankeken. ‘Is er iets?’ ik schudde mijn hoofd en probeerde te doen of er niks was. Ze trokken vragend hun wenkbrauw op, want volgens mij was ik een slechte actrice en geloofden ze me niet. ‘We kennen je nog niet zo lang, maar zelfs Bonny kan zien dat het niet goed met je gaat.’ Dat was waar. Ze hadden in die korte tijd ook al een enorme hekel aan Bonny gekregen. ‘Ik moet jullie iets vertellen, in de pauze. Op de verlaten wc in de pauze?’ Ze knikten en lieten het gelukkig rusten. Nu moest ik nog bedenken hoe ik het ze ging vertellen. Ze waren duidelijk fans van hun en in tegenstelling tot Marije wist ik niet goed hoe ze gingen reageren.
We liepen met ons 3e naar de wc toe en met elke stap die ik zette werd ik zenuwachtiger. Tijdens de lessen kon ik me toch niet concentreren dus ik had bedacht hoe ik het hun ging vertellen. En ik was op iets gekomen maar dat was niet het beste idee ooit. Ik was benieuw naar hun reactie, maar eigenlijk wou ik het niet weten. ‘Nou vertel?’ Zei Roxy op een toontje, dat me helemaal niet aanstond. Maar Alex suste haar waardoor ze weer een beetje normaal deed. Ik leunde tegen de deuren van de wc aan en sloot mijn ogen. ‘Ik speel in de nieuwe clip van One Direction.’ Piepte ik en ik opende voorzichtig mijn ene oog en ze keken me net zoals Marije aan. Stom verbaast met hun mond in de vorm van een o. ‘Echt?’ Ik knikte en ze begonnen te gillen. ‘Hoe zijn ze?’ ‘Beter dan in hun filmpjes?’ ‘Heb je hun nummer?’ En nog wat vragen. Ik was overdonderd. Ik had alles verwacht behalve dit.

Willen jullie een Q&A zo ja laat een leuke vage vraag achter (;
xx marjolein

Reacties (11)

 • agirlx

  onverwachte reactie!
  ik zou zeggen dat ik het niet leuk zou vinden dat ze niks heeft verteld en even boos worden waarna ik haar knuffel en zeg dat ik blij voor haar ben x

  6 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  8 jaar geleden
 • zialling

  AHAHAHAH DIE VRAAG VAN @justAraccoon.

  My question :
  Which lad of the band do you like (and I mean who do you fancy?)
  + another question :
  Als je kind Louhazalini zou heten, wat zou dan zijn tweede naam zijn? En zou hij dan van wortels houden? En welke kleur kleding zou zij of hij leuk vinden? c:

  8 jaar geleden
 • Tinaaax257

  @Amizero:
  Groen, apart, zie je niet zo vaak en bruin, heb ik zelf...
  Welke kleur heeft je kamer?
  Paarse muur, witte en blauwe accesoires, zilver bed, donker dekbed.

  8 jaar geleden
 • enjoylife

  @justAraccoon een rooie:)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen