Foto bij O33

Ik was op de grond gaan zitten, en besloot al hun vragen te beantwoorden maar ik had afgesproken met hun dat ze niks tegen iemand zouden zeggen. Ze gingen tegenover me zitten en keken me aandachtig aan. ‘Was het leuk?’ Ik schudde mijn hoofd en ze keken me met uitpuilende ogen aan. ‘Hoezo niet?’ Vroeg Alex als eerste. ‘Ik wist dus niet wat ik moest doen, maar ik was daar eigenlijk per ongeluk aangekomen die rol. Ik ben dan ook geen fan.’ Ze knikten begrijpend en ik legde hun het hele verhaal uit, hoe het was en hoe ik eraan gekomen was. En we hadden afgesproken dat we met ons 4e de clip voor het eerst gingen bekijken. Ze vonden het grappig van Bonny maar vonden het rot voor mij dat ik uiteindelijk Zayn moest kussen. Ik had alleen achter wege gelaten dat ik een platencontract had. Ik wist nog niet of ik dat kon vertellen maar volgens mij zat het wel goed. ‘Hoe zoende hij?’ Vroeg Alex opeens. Ik slikte en keek haar moeilijk aan. ‘Het viel wel mee, maar het was me eerste kus en hij heeft hem verpest door echt te doen en niet een filmkus.’ Ze keken me medelijdend aan. ‘Als ik hem tegenkom dan sla ik hem in elkaar!’ Besloot Alex na een tijdje in stilte te hebben gezeten en Roxy stemde er mee in waardoor ik alleen maar kon lachen. ‘Jongens ik moet jullie nog wat vertellen.’ Ze vielen stil en keken me vragend aan. ‘Ik heb een platencontract, dus deels daardoor ben ik in die clip terecht gekomen.’ Ik keek verlegen naar de grond en ik voelde opeens 4 armen om me heen. ‘Wat goed!’ Kirde Roxy vrolijk. Ik keek ze lachend aan toen ze me los hadden gelaten. ‘Zijn jullie niet boos?’ Vroeg ik verbaast en hun schudden hun hoofd lachend. ‘Natuurlijk niet, onze vriendin gaat beroemd worden. Daar kunnen wij niet boos op zijn!’ Zei Alex deze keer. Ik keek ze blij aan en trok ze in een knuffel. Opeens ging de bel en raapten we onze spullen op. ‘Tijd voor de les.’ Bromde ik waardoor de meiden dubbel lagen.
Ik zat weer op de fiets naar de studio. Morgen zou me moeder meegaan want die had dan vrij. Vandaag zou Marije meegaan maar die was ziek dus zou ze meegaan als ze beter was. Ik vond eigenlijk wel jammer dat ze niet meekon. Was er tenminste nog iemand gezellig.
Dreadlock man zat er weer en Ed had volgens mij niet veel tijd want tijd om te praten had hij niet. Hij duwde me bijna het hokje in en ik ging dan ook meteen het geoefende nummer doen. Na afloop was hij vol lof over het nummer. Het zou een hit worden volgens hem, waardoor ik met mijn ogen rolde. Het was nu alweer 7 uur en ik was doodop. Om half 9 was ik al op school en ik was de hele dag bezig. Als het zo door zou gaan had ik geen energie meer om alles te doen. Ik was kapot, maar dit was nog maar het begin.

Hi <3
Ik zoek nog wat vragen, zoveel abo's zo weinig vragen s: dus stuur een vraag dan doe ik hem snel online (; en kudo's zouden helpen ofcourse
xx Marjolein

Reacties (10)

 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  8 jaar geleden
 • Tinaaax257

  lievelingslied(except 1D)?/
  vriendje/crush?
  lievelings.......(alles wat ook in een vriendenboekje staat)
  welke maat schoenen heb je?
  wat draag je nu?
  beugel?
  sproeten?
  broer(s)/zus(sen)?
  wtelefoon?zo ja wat voor een?
  wat voor klas zit je(op middelbare ook niveau)
  bril/lenzen?
  kleur haar & ogen?
  waar ben je nu?
  ben je vaak vrolijk?
  ochtendhumeur?
  avond of ochtendmens?
  katofhondenmens?
  huisdier?
  wat voor schooltas heb je?

  8 jaar geleden
 • Bagnall

  snel verder<33

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  Vraag: Wil je please snel verder gaan?(lol)

  8 jaar geleden
 • AmiZero

  Snel verder !!_O_

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here