Foto bij Chapter fourty-seven

Jake Fraun

Liam, Zayn, Niall en ik stonden al in de gang toen Harry en Louis luid discussiërend binnenkwamen. Door hun geroep hoorden ze niet dat we wij geen woord wisselden. Ze vielen plots stil en ik wist dat ze het gezien hadden. De vrouw van daar straks zat half hyperventilerend in de zetel waartegen ik leunde. "Oh crap", mompelde Harry. Er viel een ongemakkelijke stilte. "Moeten jullie eigenlijk niet overleggen, apart?" fluisterde ik tegen Liam en hij knikte kort. "Ik blijf wel bij haar, gaan jullie maar naar een kamer", fluisterde ik toen, maar Liam schudde vast besloten zijn hoofd. "Je hoort bij ons, als we iets bespreken dan is dat met jou. Anders bespreken we helemaal niets", antwoordde Liam en ik schrok door de hevigheid van zijn reactie. Ik vond het wel lief van hem. "Liam, het is goed, jullie moeten echt even overleggen", fluisterde ik terug en keek even naar Louis die ons gesprek volgde. "Liam, we moeten echt even overleggen", fluisterde Louis en Liam gaf zich zuchttend gewonnen. "Jongens, ik blijf even bij-", begon ik, maar ik onderbrak mijn zin om de vrouw aan te kijken. "Bethany", antwoordde ze mijn blik. "Goed, ik blijf bij Bethany terwijl jullie even naar Nialls kamer gaan", zei ik en Niall maakte een verontwaardigd geluidje. "Waarom mijn kamer?" zei hij verontwaardigd waarop ik lachte. "Omdat die van mij en Liam een slagveld is", antwoordde ik waarop ze allemaal lachend naar Nialls kamer gingen.

Sorry sorry sorry, korte stukje! Maar ik schaamde me rot dus ik moest wel iets voor jullie schrijven! Het is gewoon, ik ben de laatste tijd nogal wat verward en ik moet wat dingen op orde krijgen... Maar jullie krijgen iets speciaals bij 50 als je die 40+ abo's houdt;)Ik hou van jullie(flower)

Reacties (5)

 • BVBloveit

  Leuk stukjeeee:)
  Snel weer verder!
  You're AWESOME!!!
  -xxx-

  9 jaar geleden
 • Zachaa

  Wat Zialled zegt, idd.

  9 jaar geleden
 • Tuena

  "Omdat die van mij en Liam een slagveld is", antwoordde ik waarop ze allemaal lachend naar Nialls kamer gingen. <- Dat stukje was awesome.

  snel verder x

  9 jaar geleden
 • kryptonarry

  Ik ook van jou!

  9 jaar geleden
 • jumbielove

  verder gaan

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen