Foto bij 17. Love in the air...

Bohhh heeft iemand ook maar enig idee waarom er overal op internet gewoon random op woorden links worden gezet? T irriteert me echt!!!
Nouj hier weer een stukje... Dit is voor een deel ook echt gebeurt, er is een filmpje van op youtube... kijk hier, weten jullie ook meteen wie Katie is,
xxxMuppelke

Die nacht slaap ik voor het eerst in een hele tijd goed, ik heb niet gedroomd, maar dat vind ik juist wel prettig, het geeft een soort rust.
Helaas word ik 's morgens al vroeg wakker gemaakt door twee ogen die onrustig over mijn gezicht flitsen.
'Katie, it's so early! What's up?' vraag ik, mijn stem kraakt nog en ik wrijf de slaap uit mijn ogen terwijl ik rechtop ga zitten.
'Do you think Harry likes me?' vraagt ze en ze speelt wat verlegen met haar pony.
'Ofcourse he does, your his friend.' antwoord ik verward, waar komt dit nou opeens vandaan?
'No I mean, really likes me. Like, like likes me' zegt ze. Er verschijnt een klein lachje op mijn gezicht, hoe vaak kan je wel niet like in een zin gebruiken? Maar als ik Katies reactie daarop zie strijk ik mijn gezicht weer glad, het is duidelijk dat ze doodserieus is.
'You're sweet on Harry?' vraag ik verbaasd en Katie legt meteen een hand over mijn mond en kijkt angstig om zich heen om te kijken of iemand het gehoord heeft. Natuurlijk heeft niemand het gehoord aangezien het zeven uur 's morgens is en we vandaag een vrije dag hebben.
'Hmmmm, maybe. I don't really know, we never talk about the whole love thing. But I probably can fix you up a date.' vertel ik twijfelend.
'No! You can't! If you fix it up! That would seem like I'm desperate!' schreeuwt Katie het bijna uit en het valt me op hoe ze de nadruk legt op "you can't fix me up"
'So if I can't, who can?' vraag ik dan.
'I thought, maybe we could get Konnie to do something, then it will seem like it's not my idea.' legt Katie haar plan uit. Ik vind persoonlijk dat ze iets te moeilijk doet, maar ja iedereen zijn eigen ding he.
'And my part in this is...'
'You have to tell Konnie that I like him, and then she will plan something, 'cause that's what presenters do to make good telly.' zegt ze met een gezicht alsof ik dom ben dat ik daar niet aan heb gedacht.
'You gotta be kidding me.'
Met een droog gezicht kijkt ze me aan en daarna trekt ze me op.'You gotta do some matchmaking.' zegt ze terwijl ze me richting de kast duwt.

Ik kan niet geloven dat ik dit echt doe. Natuurlijk vond Harry haar aardig. Maar ik had toch ook deels gelogen. We hebben het regelmatig over liefde en zo weet ik ook dat hij niet zo in haar is geintresseerd. Maar natuurlijk had ik niet de lef het haar te zeggen, mietje dat ik ben.
Voor de deur van Konnie's kamer blijf ik even zuchtend staan, raap al mijn moed bijeen en klop op de deur. Enthousiast trekt Konnie open en grijpt me vast om me meteen naar binnen te sleuren. 'Is there anything I can help you with?' vraagt ze gretig en ik probeer me te bedenken of ik haar wel aardig vind. Ik heb altijd het gevoel alsof ze alleen maar aardig doet omdat ze een goed verhaal wilt opduikelen dat het volgende moment in de roddelkranten opduikt. 'I need your help, are you in for a set up?' vraag ik
Konnie's ogen lichten op. 'Are you finally admitting you're in love with Harry?'
'SAY WHAT?! No! I love Paul, my boyfriend. But Katie does. So I thought, maybe you could help her out a little? She's so shy.'
'Oh' zegt ze teleurgesteld. 'Sure, I can organize something.'
Daarna loopt ze naar de deur en houdt deze voor me open als teken dat ik niet langer gewenst ben en ik verlaat de kamer zonder nog wat te zeggen. Ik ben eruit, ik moet haar niet. Ze is nep en alleen maar uit op een goed verhaal.

Een paar uur later komt er een dolblije Katie op me afgerend. 'It worked! It worked. Konnie asked him if he wanted a dinnerdate with me and he agreed! O my gosh!!! What am I going to wear?' piept ze. Ik moet zeggen dat ik nogal verbaasd ben, hij vind haar toch niet leuk? Waarom geeft hij haar dan valse hoop? En wat als hij haar wel leuk vind? Waarom geeft dat idee me een vreselijk misselijk gevoel? Wat is er mis met me? Ik hoor blij te zijn voor mijn vriendin, maar dat ben ik niet. Met moeite pers ik een lachje op mijn lippen. 'Just something casual, Harry doesn't like fussy.' zeg ik en zonder nog op haar antwoord te wachten loop ik weg.

Reacties (6)

 • Bukowski

  Dus katie is di blonde?? En wi is Hayley eigelijk? Is da di met haar zwart haar in het begin??

  7 jaar geleden
 • Bukowski

  Hahahaha da filmke ik lag plat vant lache hahahahahahahahaha...

  7 jaar geleden
 • Girlicious

  dat filmpje is echt ge-ni-aal, vooral die man op t eind:D
  geweldig !!!!

  7 jaar geleden
 • NoDeatheater

  Nice!

  7 jaar geleden
 • Cheristyles

  Woop woop snel verder(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen