Foto bij Hoofdstuk 67

School was een hel. Sara en Quinn namen me goed op. Will’s blik was ik me ook erg van bewust. En ik zat alleen maar ineengedoken aan mijn tafel. Niet wetend wat ik moest doen. Als ik er wat van zou zeggen zou het alleen maar erger worden toch? Maar toch wil ik ook niet weten wat ze nu al met me van plan zijn. Tot mijn verbazing ging de deur van het lokaal nog weer los. Een jongen kwam stuntelend binnen. Half struikelend liep hij richting mijn tafel waar en nieuwsgierig en tegelijkertijd wat angstig keek ik op. ‘Je zit op mijn plek’ mompelde hij. Maar hij zakte op de stoel naast me neer. ‘Sorry’ mompelde ik terug. ‘Meneer, u bent te laat’ mopperde de leraar. ‘Sorry meneer’ mompelde hij nu richting de man en draaide zich toen weer naar mij om. ‘Zo, dus jij bent nieuw?’ ‘uhuh nieuw, wat jij wil’ zei ik zonder echt interesse. Mijn gedachten gingen terug naar Embry. Naar zijn ogen zijn zachte aanrakingen. Het tintelende gevoel dat me dat keer op keer gaf. Hoe hij- ‘Heb je ook een naam?’ vroeg de jongen geïnteresseerd door. Zonder acht te slaan op mijn afwezige toon van net. ‘Amber’ mompelde ik ‘jij?’ nieuwsgierig blikte ik hem in zijn ogen. Ze waren mosgroen en stonden helder. ‘Jason’ hij glimlachte. ‘Nou Jason, laat ik je een raad geven. Ik ben niet populair. Ik ben een paar maand geleden van deze school af gegaan en ben er nu weer. En volgens mij is er niks aan mijn status veranderd dus als je slim bent. Mijd je me als de pest’ ‘maar’ zei Jason zonder acht te slaan op de discussie die ik wou starten ‘moet ik zelf weten waar ik mee omga. En als ik bedenk dat ik met jou wil omgaan. Doe ik dat gewoon met of zonder jou reputatie’ hij grijnsde schaapachtig. ‘En dan daarbij. Ik ben ook niet bepaald populair. Quinn en Sara moeten me altijd hebben’ bij dat laatste werden zijn ogen wat donkerder. Nu was het mijn beurt om schaapachtig te grijnzen ‘welkom bij de club’ nu grijnsden we naar elkaar als een stel idioten. Tot de leraar in zijn handen klapte en onze aandacht naar de les vestigde.
De rest van de dag liep ik samen op met Jason die verrassend veel lessen tegelijk met mij had. In de pauzes zaten we samen in de hoek en samen ontliepen we Sara en Quinn als de pest. Voor het eerst had ik het gevoel dat ik vriendschap had gesloten. Buiten het feit om van de jongen waar ik nog een relatie mee had en waar ik een onnatuurlijke band mee had. Ik hield van Embry. Niets kon daar wat aan doen. Maar dit was gewoon een vriendschap. Waar ik super blij mee was. Neutraal kwam ik thuis. Ik was blij met mijn nieuwe vriendschap. De lessen leken erdoor te vliegen. Ik was blij omdat Sara en Quinn me tenminste vandaag nog met rust hadden gelaten. Maar ik miste Embry. Ik miste hem onmenselijk veel. En dat woog net zoveel als de positieve dingen bij elkaar.
Mijn blik ging voor de zoveelste keer naar mijn telefoon. Het was rond 7 uur ‘s avonds en ik twijfelde of ik Embry al zo bellen. Ik wilde niet wanhopig overkomen of zo.. uiteindelijk gesloot ik iets te gaan doen wat ik al te lang had uitgesteld. Snel schoot ik naar de kapstop griste mijn jas en stapte naar buiten op weg naar het kerkhof.
Schuifelend kwam ik dichter bij dé steen. Langzaam knielde ik ervoor en veegde hem voorzichtig schoon. De letters brandden bijna. Snel wendde ik mijn blik af en fluisterde: ‘hoi papa.’ De traan die over mijn wang rolde veegde ik ruw weg. ‘Ik moet u echt vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt. Maar ik wil graag beginnen met dat ik je mis. Ik mis je zo verschrikkelijk papa. Ik wou dat je terug kon komen. Maar dat stomme ongeluk heeft dat onmogelijk gemaakt’ tranen stroomden vrij over mijn wangen nu ‘ik mis je ‘ fluisterde ik nog een keer. Voor ik vals gelach achter me hoorde en ik totaal verstijfde.

sorryopneiuw>< dit stuk faalt><

Reacties (7)

 • fantasiegirl

  snel verder

  7 jaar geleden
 • Kimology

  echt niet! snel verder!

  7 jaar geleden
 • Squib

  verderrrrr

  7 jaar geleden
 • Released

  Super Embrij(baby)
  snelverdergaan

  7 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  NEEEEEE! dit faalt niet! Ga AUB verder!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen