Foto bij O38

Ik zat verveeld uit het raam te kijken en te wachten op de bel dat de les begon. Of eigenlijk was die al geweest maar de leraar was er nog niet dus ik zat een beetje alleen me te vervelen. Waarschijnlijk was Marije nog ziek, ze was er niet en normaal was ze áltijd voor mij op school. Roxy en Alex had ik gezien in de gangen, maar waren nog niet in het lokaal. Opeens plofte er een vermoeide en verhitte Marije naast me. Ik keek verward haar aan terwijl ze haar tas op de grond pleurde en haar boeken nam. ‘Wat is er met jou?’ Vroeg ik verward, dit was ik niet gewend van Marije. ‘De brug stond open, hij liep vast en ik kon er niet door. Daarom besloot ik om te fietsen om het toch nog te halen. Maar toen ik even later omgefietst was bleek hij weer te doen. En ik had tegen wind.’ Somde ze allemaal op en een grinnik rolde over mijn lippen. ‘Is er nog wat gebeurt?’ ‘Ja zo veel, je mag nooit meer ziek zijn! En vanmiddag ga je mee naar de studio.’ ‘Oeh leuk, vertel.’ Ik begon te vertellen over Harry, de date en over Ed en mijn moeder. En de andere dingen die ze gemist had. Niet te geloven dat dat gister allemaal gebeurd was! ‘Wow, ik moet nog eens ziek worden.’ Grinnikte ze waarna ik wild mijn hoofd schudde. Ik had haar gemist. De leraar liep het lokaal in, en Roxy en Alex waren er nog niet, vreemd. De leraar wou net de deur dicht doen toen de meiden het lokaal in renden en de vrouw hun een geïrriteerde blik gunde. Wat gegrinnik opleverde van de klas, waardoor de leraar nog bozer ging kijken. Ze gingen zoals gebruikelijk voor ons zitten en waren stil. Bij deze leraar wou je geen strafwerk of nablijven. Ik rilde al bij de gedachte, ik hoefde zelf nooit zoiets maar de verhalen zeiden genoeg.
We zaten met ons 4e in de wc die nu een beetje van ons was. We zaten er tegenwoordig elke pauze en we konden praten zonder dat iemand ons hoorde of dat je echt hoefde te fluisteren. ‘De teaser van gister was echt schattig.’ Zei Roxy waardoor ik hard moest lachen. Ondertussen had ik door dat Roxy wel de diehard fan was van hun 2. Alex boeide het minder maar was toch fan, ze vond de muziek beter dan hoe ze eruitzagen. Vond ze. ‘Ik heb hem nog niet gezien.’ Roxy haar mond viel open en ze pakte haar mobiel. Had ze nou sirieus dat filmpje op haar mobiel gezet? Blijkbaar wel want ze liet hem met een opgewonden lach om haar lippen aan Marije zien. ‘Weetje je boft al dat je met hun mag samenwerken! Op tour mag, en dat je met hun naar de award show mag. Maar dat je zijn zus bent is vet gaaf!’ Ratelde Roxy tegen me. Toen ik haar had verteld over Harry was ze helemaal door het lint gegaan. Ze wou meteen mee naar mijn huis. Maar toen ik vertelde dat Ed en mijn moeder niet samenwoonden, was ze teleurgesteld weer normaal gaan zitten. Ze was namelijk helemaal op mijn schoot gekropen van enthousiasme. ‘Ik zal jullie volgende keer wel meenemen naar de studio, als het kan.’ Zei ik tegen de tweeling die meteen een grote glimlach om hun lippen kreeg. ‘Maar vandaag ga ik.’ En Marije sloot me op in haar stevige knuffel waardoor ik bijna geen lucht meer kreeg. Het deed pijn, maar ik hou van haar.

En ik hou van jullie <3 echt jullie reacties betekenen veel voor me. Love you guys <3<3

Reacties (14)

 • MusicXGuitar

  Ik wil de mary of myra zijn en with Niall a date(H)

  6 jaar geleden
 • LoHaZaLiNi

  euhm... ligt het aan mij...?? ed heeft 'guest' harry heet 'styles' en myra heet 'woods'xDniet dat ik het erg vind, jouw stry is gewoon super, maar vind het toch beetje onrealistisch maar ^^ <3

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden
 • Tuck

  snel veder!<3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen