Foto bij O39

Ik zat samen op de fiets met Marije op weg naar de studio. Me moeder had aangeboden om me te brengen, waarschijnlijk als smoes om Ed weer te zien, maar ik had hem afgeslagen. Ik vond wel gezellig zo samen met Marije. We waren namelijk erg melig bezig, en dat werd alleen maar erger toen Marije bijna tegen een boom opreed en daardoor tegen een paaltje aan knalde. Ik lag zo dubbel om haar slimme actie dat ik mijn ogen dichtdeed en daardoor tegen de zelfde paal aanreed. Alleen ik belande op mijn voeten en Marije op haar kond. Ze stond lachend op en raapte haar fiets op. ‘Wij zijn zo grappig.’ Lachte ze waarmee ik instemde. Dit ging nog wat worden bij de studio.
We kwamen heelhuids aan bij de studio en zetten onze fiets weg. Het was knap want onderweg had ze ook nog bijna een eend aangereden! We liepen lachend naar binnen en begroeten zoals gewoonlijk de receptioniste niet. Dansend bijna liepen we naar de studio toe en uitgeput duwde ik de deur open. ‘Daar is mijn zusje eindelijk.’ Ik verstijfde van schrik toen ik opeens een paar armen om mijn lichaam voelde. Ik kon niet naar Marije kijken want die stond nog steeds achter me. ‘Laat me los,’ siste ik naar hem en verbaast liet hij me los. Waarschijnlijk had hij iets te enthousiast over me gesproken bij zijn vrienden want die lachen helemaal dubbel om hem. ‘Jongens weg wezen, er word hier serieus gewerkt, in tegenstelling tot bij jullie.’ Bromde Ed, waarschijnlijk een kater van gister. Ik giechelde om mijn eigen binnen pretje wat vragende blikken opleverde. Ik haalde mijn schouders op en plofte op de bank neer. Naast me plofte Marije neer, ze was niet echt een fan van ze. Ze bekeek Zayn nauwkeurig en trok haar ogen wat samen. Ze schudde afkeurend haar hoofd en keek me aan. Ik wierp haar een geruststellende blik terug en de jongens bekeken ons terwijl we “praten”. ‘Wat doen ze?’ Fluisterde de blonde jongen tegen Harry. Die haalde zijn schouder op en werd opgeschrikt door Ed die de jongens het hok uitduwde. Ik grinnikte en Marije deed vrolijk mee. ‘Oke vandaag moet de laatste track opgenomen worden. En morgen moet je een shoot doen voor de cover.’ Mompelde Ed. Jeah daar had ik net zoveel zin in, sarcasme. Ik hield echt niet van op de foto gaan, maar daar moest ik aan wennen vooral met al die paparazzi.
Ik lachte me rot en lach bijna op de grond. Marije maakte rare lachwekkende gebaren achter de rug van Ed. En elke keer als hij zich omdraaide stond ze weer normaal schijnheilig te doen. Ik kon echt niet meer en greep mijn buik vast. Hij deed pijn van het lachen. Omdat ik zoveel moest lachen en Ed geïrriteerd raakte moest de dreadlock man ook lachen. Hij had zich voorgesteld aan Marije dus ik wist weer dat hij John heette. En die naam kwam me vaag ergens bekend voor. En omdat John dus moest lachen werd Ed nog bozer. ‘Oke we stoppen voor vandaag. We gaan donderdag wel veder.’ Bromde hij en ik knikte. Ik liep lachend het hokje uit en pakte mijn spullen en samen liep ik met Marije de gang op. Geweldige studio dag, ze moet vaker mee!

Reacties (14)

 • xxApixx

  My God, moet steeds lachen bj de gedachte dat ze tegen een paaltje aanknallen....xD

  6 jaar geleden
 • Zandpoot

  Hihi
  Slappe lach
  Zorgen dat m'n moeder me nie hoort
  Half 2 snachts
  Stiejen op tablet

  6 jaar geleden
 • Damare

  HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHHA ik lag helemaal stuk te gaan hierxD

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Noohooo! Internet viel uit =oooo

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Big smile on face.=D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen