Foto bij 009 Charlie McFly & Harry Styles

If eyes could kill.....
ney grapje <3 Love you:)

Deze is omdat mijn lieve vriendin (jaah je weet zelf wel hè Miss Horan:)) verslaafd begint te raken aan mijn verhaal (Ik snap het ook niet XD verslaafd aan dit verhaal..... XD)

Een beetje bezopen gingen Kim en Daniek weer naar huis.Ze zijn buurmeisjes en kennen elkaar al heel hun leven. Ze zijn dan wel vriendinnen van ons, maar zei wisten maar de helft van wat er allemaal is gebeurt en zijn dus ook de enige die dronken.
Jess, Anna, Elle en Sophie bleven wel bij mij slapen. Het was half 1. Wat voor veel mensen betekende dat het uitgaan pas begon, maar wij bleven toch voorzichtig.
Luid lachend kwamen wij onze gang binnen. 'Daar heb je die halve gare bananen ook weer,' hoorde ik uit de woonkamer komen. 'Awww is mijn broertje weer eens bezig met grote complimentjes geven,' zei ik lacherig. Daan keek op terwijl Mike en Nick lachte.
'Jullie kennen de weg en ja het is nog steeds zelfbediening hiero,' zei ik tegen mijn vriendinnen. 'Ik ben even uhh zo terug,' vulde ik mezelf aan terwijl ik naar de trap liep. 'Oehh gaan we Harry mailen?' Ik keek Jess met een doordringende blik aan. Het is nou niet bepaald de bedoeling dat mijn broer daar achter kwam.
Ik liep naar mijn zolderkamer en pakte mijn gitaar op. Deze stopte ik in de beschermhoes en zette hem vlug achter in de kast. Het standaard borg ik ook op en ik keek even snel mijn mail na.
Geen Harry:(...

Harry's POV
'And?' vroeg Liam toen ik tussen hem en Louis neerplofte op de bank. Natuurlijk kijken ze allemaal weer mijn kant op, jippie.....
'Ehm, I didn't uhh,' 'She didn't mail you back yet?' constateerde Niall 'No she did,' 'Than what's the problem,' vroeg Louis.
Wat voor een kruisverhoor is dit. Waar is de te felle lamp? Dat good cop, bad cop gedoe??
'You can tell us Hazza,' drong Louis aan.
'I just don't want to answer. This is too hopeless.' 'What? I didn't see that one comming,' zei Liam. 'zayn I owe you,' zei Niall verdrietig. 'You guys made a bet wether I could stay in touch with her or not?' vroeg ik verbaasd. 'Nope, we made a bet for how long you we're going to stay in touch with her,' zei Liam rustig. Oké dit had ik kunnen zien aankomen...
'I won,' zei Louis blij. 'Not yet,' sprak Liam hem tegen.
Normaal gesproken zou ik echt nieuwsgierig zijn maar nu kan het me niet zo veel schelen. 'I'm of to bed,' zei ik dan ook maar.
Niet veel later zakte ik weg in een droom.
Charlie stond aan de overkant van de brug. Het was donker, maar ze leek alles te verlichten. Of ze leek mij te verlichten, ik weet het niet. Maakt niet uit. Ze was er. Ik wilde naar toe lopen, maar een stemmetje sprak me tegen: "Zo ben je niet". "En wat nou als ik dat voor haar wil worden" sprak ik de stem tegen. "Dan breek je haar, jij kan dit niet. Eens een player altijd een player. Je bent de flirt, just a flirt." Niet luisterend naar het stemmetje begon ik naar Charlie toe te rennen, maar ik kwam niet dichter bij. De afstand tussen ons werd niet minder. "Harry"Gilde ze. "HARRY" en toen was ze weg.

Reacties (5)

 • Quiniall

  Oh hallo miss horan, im miishoran.:)

  6 jaar geleden
 • enjoylife

  AAhhh wat cute
  Hij kan haar niet vergeten C:
  Hahahah zo lieff
  Xxxx

  7 jaar geleden
 • Romyy43

  Egt een leuk verhaal:D:D(H)(lol)

  7 jaar geleden
 • Judithjjeee

  Uuhm hallo...wie is er nu niet verslaafd aan jouw verhaal...diegene wil ik wel eens ff wat vertellen haa grapje(K)

  8 jaar geleden
 • Involved

  Jeeej eindelijk heb ik is geluk want ik kwam terug van school en kon 2 stukjes lezen:)
  Snel vedr!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen