Foto bij 18. Drama Date

Oke, ik wil niet zeuren maar ik heb gewoon 124 abo's...
En dan maar 4 reacties?:(
Als jullie nou allemaal eens proberen er eentje achter te laten...
Hoeft niks speciaals maar gewoon wat jullie ervan vinden?(flower)
xxxMuppelke

Het is grappig dat de jongenskamer bekender voor mij is geworden als mijn eigen kamer. Al heb ik pas twee jongens echt goed leren kennen. Zayn en Harry, die nu beiden in de hoek van de kamer in de kast zijn aan het rommelen. Vastberaden loop ik naar ze toe en leg mijn hand op Harry's schouder, hij veert een paar centimeter op en draait zich vliegensvlug om waarna hij zich dramatisch in mijn armen stort. 'Why is this happening to me? I can't help the fact that I'm drop dead gorgeous!' zegt hij met een huilerig stemmetje. Verbaasd trek ik mijn wenkbrauwen op. 'You're getting a free dinner with a very cute girl and that's your thanks?' zeg ik zo afkeurend mogelijk maar tegelijkertijd voel ik een heftige vlaag van opluchting.
Harry laat me los en pruilt een beetje 'Sure she's cute, but I mean, she looks like one of those girls that just clings onto you.'
'Remember she's my X-factor bestie, be nice. Get dressed properly and flash that gobsmacking smile of yours.' nu ik weet dat hij niet geïntresseerd kan ik me veroorloven aardig voor mijn vriendinnetje te zijn. Ik denk dat ik gewoon heel beschermend ben naar Harry, ik ben hem gaan beschouwen als een klein broertje en ik denk niet dat ik ooit iemand voor hem zou goedkeuren, zelfs niet iemand die zo zachtaardig is als Katie. Toch wil ik ook wel dat dit leuk word voor haar, ze is overduidelijk dol op Harry en het zou wel erg sneu zijn als hij gewoon totaal niet z'n best zou doen.
'So what are you wearing?' vraag ik
Hij draait een nonchelant rondje op zijn hielen 'This, don't I look hot?'
'No, actually, you look very... sloppy' keur ik terwijl ik zijn outfit van top tot teen bekijk. Het is zo saai, een doodnormale spijkerbroek, zwart tshirt en zwarte adidas vest. Het ziet eruit alsof hij een eind gaat joggen. Moet ik dan echt iedereen gaan aankleden in deze competie? Ik gruwel van het idee, het is zo niet mijn plan om de show diva te worden. Zijn spijkerbroek kan hij aanhouden maar dat vest moet echt uit. Het is prima om dat op een gewone dag aan te doen maar voor op een date is het te triest voor woorden. Ik vis een groene polo uit zijn vak en combineer het met een grijs vest aan de andere kant die volgens mij van Zayn is maar ze hebben zo ongeveer dezelfde maat.
Zayn maakt aanstalten om te protesteren maar mijn blik zorgt ervoor dat zijn mond met een klap weer dichtvalt.
'Try this.' zeg ik terwijl ik de kleren in Harry's handen druk en me meteen omdraai om hem wat privacy te geven.
Als ik even later stiekem een blik over mijn schouder naar Harry is hij al aangekleed.
'Better, but not there yet.' zeg ik terwijl ik twijfelend naar zijn haren kijk. Ik heb altijd gedacht dat het niet mogelijk is, maar vandaag heeft hij toch wel echt een bad-hair day. Snel ga ik door zijn ontzettend grote collectie wollen mutsen en zet uiteindelijk een simpele grijze op schuin boven op zijn warrige krullenkop en bekijk tevreden het resultaat.
'Now, you're ready. Go and make someone happy.' commandeer ik en ik tik hem speels op zijn billen om hem naar buiten te dirigeren.
Als hij uit het zicht is zak ik neer op het bed achter me en haal een hand door mijn haren in een wanhopige poging om samen met mijn haren ook mijn gedachten te ontwarren.

Na nog een uur op de jongenskamer met Zayn gekletst te hebben besluit ik dat het tijd word om mijn muziek te gaan oefenen. Vanavond is mijn laatste kans om te bewijzen dat ik hier thuishoor. En door alle drama van de afgelopen dagen is de muziek bij mij naar de achtergrond verdwenen. Daarom besluit ik om een risico te nemen bij dit optreden, tot nu toe heb ik steeds heel gevoelige en rustige nummers gedaan en ik wil eigenlijk bewijzen dat ik ook meer kan, dat ik ook samenga met andere stijlen. Ik zet de laptop aan en ga een voor een langs elk nummer van elke afspeellijst. Uiteindelijk denk ik iets te vinden, ik heb het wel al eens eerder gehoord maar mezelf er nog nooit in verdiept.
Het duurt me ongeveer een half uur om de tekst in mijn hoofd te prenten, daarna luister ik nog een uur naar het nummer en ontleed ik alle lagen van de muziek. Pas als ik zeker weet dat ik elke beat van buiten ken begin ik met zingen.
'That sounds, good, very different. I like it!' Katie komt dolblij de kamer binnen gehuppelt en laat zich tevreden achterover op haar bed vallen. Meteen klap ik de laptop dicht en met onbedwingbare nieuwsgierigheid ga ik naast haar zitten . 'Tell me all about it.'
'He was so cute! He just kept smiling that sideways smirk and he was so funny!' vertelt ze met een lach die zelfs in haar stem nog duidelijk te horen is.
'So did you kiss?' vraag ik, met een vreemd bijgevoel. Het is haast alsof ik niet wil dat ze te close met hem word.
'No,' zegt ze teleurgesteld ' I don't think he likes me like that, but at least now I know and I still had a great time.' Haar stem klinkt dapper maar toch hoor ik een zwakke trilling. Ik besluit dat het het beste is om er verder geen aandacht aan te besteden en verder te gaan met mijn nummer. Tijdens het zingen houd ik mijn vriendin nauw in de gaten maar ze laat niets van pijn meer merken als ook zij hard aan de slag gaat met haar nummer.

Reacties (6)

 • Shaddix

  super leuk hoofdstuk weer! ze vind hem stiekem gewoon zelf heel erg leuk.
  Ben benieuwd of er nog wat tussen hun gaat gebeuren..(vast welxD)
  ga je snel weer verder?(flower)
  Xx

  9 jaar geleden
 • Madelaine

  I'm sorry boo, meestal lees ik je hoofdstukjes op mijn iPod, dus dan is het gewoon zo'n kut om een reactie neer te zetten. I love it altough,

  9 jaar geleden
 • NoDeatheater

  Nice!

  9 jaar geleden
 • Soleo

  snel verder!!!! <3

  9 jaar geleden
 • hartje1D

  super! snel verder(H)(H)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen