Foto bij O4O

Ik zat op mijn kamer samen met Marije want ze mocht blijven eten van haar eigen moeder. Natuurlijk waren we nog steeds erg melig. We lachten vooral om Ed’s hoofd toen hij zo kwaad was. Donderdag zou ik vast spijt hebben dat ik zo deed want dan moest ik harder werken, maar voor nu was het nog leuk. ‘Maar weet je al wat voor jurk je aandoet naar de Awards?’ Vroeg ze plots doods serieus. Ik schudde beschamend mijn hoofd en ze liet haar mond open vallen. ‘Sukkeltje,’ mompelde ze lachend en sloeg met mijn kussen op mijn hoofd. Ik besloot niet terug te slaan, zou straks mijn kussen kapot zijn. ‘Wat voor jurk moet ik aan dan?’ ‘Mijn tante heeft een chique winkel. Misschien heeft zij wat, anders gaan we vrijdag kijken. Want morgen heb je die shoot en donderdag boze Ed.’ En ze giechelde even dom. Ik knikte en ging op mijn rug liggen. ‘Eten meiden!’ Hoorde ik mijn moeder roepen en ik en Marije gingen verschrikt omhoog zitten. ‘ETEN!’ Riepen we tegelijk en sprongen op om zo snel mogelijk beneden te zijn. Natuurlijk konden we niet met ze 2e door de deur dus stonden we te trekken om er als eerst doorheen te kunnen. Uiteindelijk was ik er het eerst door en ik stormde op de trap af. Ik kwam met veel kabaal beneden en Marije kwam me vlak achterna. Ik rende door naar de eetkamer waar ik verschrikt in de deur opening bleef staan. Waardoor Marije tegen mijn rug aanknalde ik had het niet verwacht dus ik vloog naar voren, precies voor zijn voeten. Marije lande bovenop mijn rug dus ik kon geen kant op. ‘Wat deed je nou?’ Vroeg ze mompelend. Ik voelde haar opkijken en hem zien. Ze boog haar hoofd naar mijn oor en fluisterde. ‘Wat doet die Ed in jouw eetkamer?’ Ik haalde mijn schouders op voor zover dat kon en probeerde Marije van me af te gooien. ‘Charmant meiden.’ Lachte een hese bekende stem. Ik draaide me om naar de schuifdeur die naar de keuken leiden en zag Harry staan met een pan eten in zijn handen. Geweldig, hij was er ook nog eens. Marije stond op zodat ik ook op kon staan en ik nam een beetje beschaamd plaats op mijn plek. Marije kwam naast me zitten aan het hoofdeinde en Harry ging tegenover me zitten. Fijn.
Het eten ging weer net zoals de vorige keer. Ik snapte nog steeds niet waarom mijn moeder hun had uitgenodigd, ik voelde me er totaal niet gemakkelijk bij. Wij drieen waren stil en aten voornamelijk ons eten op. Alleen Marije gooide af en toe iets op tafel maar kwam nooit uit tot een gesprek. En Ed en mijn moeder waren weer gezellig aan het praten. ‘En Myra, heb je al een jurk?’ Ik keek verwart op naar Ed die me dat blijkbaar vroeg. Jeetje zo snel kon ik toch niet een jurk kopen? Ik schudde mijn hoofd en nam nog een hap aardappel. ‘Moet je maar snel voor gaan kijken,’ mompelde hij waarna hij weer tegen mijn moeder begon te praten. Oh nu lag er totaal geen druk op me hoor, totaal niet!

Kunnen we vandaag de top doen (a') dus druk op dat lieve groene knopje als je van dit verhaal houd, en je Myra wilt steunen...

Reacties (13)

 • agirlx

  ik heb echt hard gelachen bij dit stukje! ;D

  6 jaar geleden
 • Pale

  Slappe lach met die deur, boven en beneden.
  Ik had dat vastzitten eens in de klas, en dat flikkeren met een vriendin.
  Ik viel letterlijk voor mijn neefje -.-'
  Dit lees je wss nooit ofsow xdd
  LEUKVERHAAL :33.

  6 jaar geleden
 • JustMe101

  Omg meiske jij bent egt super hilarisch ;p ik hou echt van u verhaal ik ben pas van vandaag beginne lezen en zit al aan hoofdstuk 040 Yay proud of my self ;$ Egt awwesome story

  7 jaar geleden
 • TOOL

  haha als ik niet in mijn bed zat was ik nu luidop aan het lachen.

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Er komt een of ander daar geluid uit mijn keel omdat anders serieus dubbel lig van het lachen en mijn ouders dat dan horen xd asjeblieft verder?

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen