Foto bij P. Jill

This story starts where the last one ended.
Nou, eigenlijk is dat verhaal mijn leven en aangezien ik nog steeds rondloop kun je die twee verhalen zien als een. Een volgend deel, een volgend hoofdstuk. Samen een maar toch verschillend. Ik begin af te dralen en dat terwijl ik pas net begonnen ben. Mijn hersenen hebben er het handje van snel afgeleid te raken. Waarschijnlijk de rede waarom Louis me Blub noemt naar de goudvis van zijn zusje. Een goudvis kan zijn aandacht namelijk ook maar 3 seconde bij iets houden.
Misschien handig om te weten wat er hiervoor gebeurd is maar sommige herinneringen beleef je liever niet nog een keer. Ik ga het je niet vertellen maar gaandeweg zal je er toch wel achter komen. Als je je aandacht tenminste er langer bij kunt houden dan ik. Geen zorgen, mijn humor is vreemd maar goed als ik mezelf normaal zou noemen wat zou de rest van de wereld dan zijn? Totaal gestoord zou het al niet kunnen omvatten. Curious? Wait till learn more about me and my life. Then you’ll know what the true meaning of curious is.

Reacties (4)

 • RandomnessXx

  Kheb net het verhaal uitgelezen waar dit het vervolg op is. Supah goed!! Alleen lijkt het me super stom als je vader je zoiets flikt. Waarom mocht ze nou eigenlijk niks weten?

  maar ik dwaal af. Eigenlijk moeten ze mij ook Blub gaan noemen, ik dwaal altijd af! Laatst nog, ik had het over voetbal en toen over m&m's!
  Dat kwam door de voetbalm&m's. Daar zat ook zo'n pruik bij en die was echt belachelijk! Mijn broertje had hem opgezet, en daarom was het logisch dat we hebben verloren van Denemarken! Dan word je toch hartstikke afgeleid door mensjes met idiote pruiken!
  Mijn nichtje heeft ook een pruik want haar haar viel pats boem zonder reden uit en STOP DE CRAP!! TERUG NAAR JE STORY!

  OMG ONE THING OP QMUSIC!
  GET OUT GET OUT GET OUT OF MY HEAD!! *zingt "mooi" mee*
  Terug naar anne met het weer!

  Anne: It's raining cupcakes!!!

  7 jaar geleden
 • ElisePayne

  Ik geef je een K, een U, een D en een O
  Een KUDOOOOO!!!(H)

  8 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder! <3

  8 jaar geleden
 • Mouse

  Kudooooo(flower)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen