Foto bij 018 Charlie McFly

Sooo, dit zijn Charlie en Jess met hun eigen haar:D
Beetje vaag allemaal maar alles heeft een reden! (echt alles..... letterlijk.... serieus.... ik meen het (get the point?))

De laatste week van school was ook al voorbij gevlogen en het studieverlof voor de examens was zoals verwacht doodsaai. Maar Jess zat al de hele week bij mij thuis. Bij haar was er nooit iemand en daarom bleef ze vaker bij mij. Nog steeds heeft ze geen idee over Londen, maar daar komt ze zo wel achter als ik haar uit bed schop. Misschien is the wake up song van 1D daar wel geschikt voor, die heb ik toch op mijn Ipod staan dus gewoon heel hard aanzetten op de boxen.
Ik stapte uit bed en pakte de boxen en Ipod, waarna ik naar Jess toe sloop.
"It's time to get up in the morning," galmde Nialls stem door de boxen heen, maar Jess sliep zo diep dat ze het niet hoorde.
"SO WE GOTTA GET UP!! IT'S TIME TO GET UP. IT'S. TIME. TO. GET. UP. IT'S TIME TO GET UP. it's time to, it's time to get upppppppppp."
Hier werd Jess wel wakker van. 'Shit mens wat flik jij me nou?' 'Ook goeiiemorgen! Spring maar snel onder de douche en kleed je aan. Of je doet dat laatste niet maar dan sta je best wel voor lul.' Watttt??? Het is toch zo! 'Waar gaan we heen dan?' 'Weg,'
'Welterusten Char,' zei ze, volgens mij heeft iemand hier een ochtend humeur.....
Ik trok haar dekbed van haar hoofd af en sleepte haar mee naar de badkamer, 'Doe nou gewoon. Dit ga je leuk vinden.'
Terwijl Jess douchte greep ik haar spullen bij elkaar. Mijn broer zou ons weg brengen naar Eindhoven Airport en vanaf daar zouden we vliegen naar Londen BABY!!!
Samen met Daan (mijn broer dus XD) sleepte we de koffers in de auto van onze ouders. Mijn moeder was vandaag met de fiets werken en mijn vader zit weer ergens in het buitenland (ik vergeet altijd waarheen dus buitenland is een goeiie benaming voor altijd:)). Daan is 18 en heeft zijn rijbewijs al, en omdat ik zo lief ben heeft hij zich ziek gemeld op school om me weg te brengen (Eigenlijk was het gewoon halve chantage van mij en hij had geen zin in de toetsen van vandaag).
Ik heb mijn laptop gewoon mee genomen. Hoe stom het ook klinkt: ik kan geen twee weken zonder Harry. Ookal zitten we dan wel in de zelfde stad, maar Londen is groot en waarschijnlijk zal ik hem niet eens tegen komen.
'Waar gaan we nou hee-een?' vroeg Jess voor de 354e keer (welgeteld! Oké dat was een grapje, maar dan nog ze vroeg het best wel vaak). 'Zeggen we niet,' lachte Daan.
Jess had de koffers niet eens opgemerkt en dacht dat we vanavond wel weer terug zouden zijn ofzo.
'Gaan we shoppen in Eindhoven? Heb je me daarvoor wakker gemaakt? Je weet dat die keer dat ik zei dat je me midden in de nacht wakker kunt maken voor shoppen, ik dat niet letterlijk bedoelde hea?' 'Jess, we gaan niet shoppen.' 'Wat dan wehellll.' En zo ging het nog wel even door, totdat we bij het vliegveld aankwamen. 'Wat moeten we hier nou? We zouden op vakantie kunnen gaan, maar dan hadden we beter onze spullen mee kunnen nemen. Dat is niet zo slim hea slimmie,' ratelde Jess aan een stuk door. Het feit dat ze niet wist wat we gingen doen maakte haar zenuwachtig. 'Jess, kijk in de kofferbak,' lachte Daan.
'Heee, das mijn koffer. En de jouwe! Waar gaan we heen!!!!!?!?!? Tell me Tell me Tell me!' Dat ochtendhumeur is ook weer weg, veel beter zo.
'Jaah, dat merk je zo wel,' zei ik mysterieus. Dit is veel te leuk om nu al te verpesten, door het haar te vertellen.
Na mijn broer nog een knuffel te hebben gegeven gingen we richting de gate. Ik wist wel welke, maar Jess liep maar wat achter me aan. Onze koffers waren al op weg naar het vliegtuig en nu wij nog, als zie ik ons er nog best wel voor aan om de verkeerde te pakken ofzo. Het is dat het best wel lastig is om bij de verkeerde halte ofzo uit te stappen anders zouden Jess en ik dat waarschijnlijk wel doen. Dat heb ik trouwens wel ooit gedaan, of eigenlijk in de verkeerde bus stappen. Waardoor ik bijna in Duitsland terecht kwam. Hooww wacht, waar is Jess nu? Zit ik zo erg in mijn gedachten verzonken dat ik haar kwijt ben. Uhhh damn.. Oh wacht, natuurlijk.
Ik liep naar de dichtstbijzijnde eettent en vond Jess daar, waar anders.
Met eten in haar hand sleurde ik haar mee naar de gate. 'We vertrekken zo naar...' Shit nu had ik het bijna gezegd. 'Naar?' 'Jaah dat wil jij wel weten!' 'Jap, dus zeg maar.' 'Oké,' Jess ogen werden groot, ze had neit verwacht dat ik om te praten was volgens mij. 'We vertrekken zo naar.... het buitenland...' 'Goh, nee dat had ik nog wel kunnen bedenken,' lachte Jess. 'Ik kom er wel achter!' Jaah dohh, het staat gewoon op de boarding ticket die je al de hele tijd in je tas hebt, maar natuurlijk denken we daar weer niet over na hea Jess. Maar ik zei maar niets tegen haar over dat ticket.
Nadat ze een kwartier heeft lopen rennen en vliegen voor de gates ging onze gate open. Nu komt Jess er natuurlijk wel achter waar we heen gaan.
Haar ogen werden groot toen ik haar mee de lijn in sleurde. 'LONDEN!!! SERIEUS??' 'Jup,' zei ik droog. 'Oh My Horan! Ik hou van je!!!!' schreeude ze terwijl ze me zo'n beetje dood knuffelde. 'Jess, lucht!' 'huh wat?' zei ze terwijl ze me los liet en door het raam naar de lucht keek. Altijd lekker snugger, die Jess 'Laatmaar,' mompelde ik. 'Lama?''Hee Jess, kijk daar is Kevin,' riep ik toen maar terwijl ik naar een of andere duif wees.

Toen we eindelijk in de lucht zaten en Jess een beetje gekalmeerd was, begon ze me weer eens een keer een kruisverhoor te geven over Harry. 'Dus hij weet wel dat je naar Londen komt, maar hij had geen tijd om af te spreken?' 'Nope, jammer maar helaas. Dik studentenleven natuurlijk.' 'En jullie hebben gewoon eigenlijk aan een stuk door gemailt al zo'n 2 en een halve maand lang? Eigenlijk best wel mysterieus!' 'Oehh, want jaa straks is het het Harry Stevens maar Harry Potter!! En dan doet 'ie flipendo en dan BOEM,' zei ik droog. 'Zou goed kunnen,' zei Jess zo serieus mogelijk.
Bij de gedachte aan in dezelfde stad zijn als Harry kreeg ik een warm gevoel. Hoezo dom.....

Reacties (2)

 • YourWay

  Oké, de Charlie lijkt best op mij kwa karakter en doen en laten en dan woont ze ook nog in de buurt van Eindhoven...
  Das best vaagxD
  maarja, great story!

  7 jaar geleden
 • enjoylife

  Whaaa jou verhaal is in een woord geniaal ;D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen