Foto bij Chapter fourty-nine

Liam Payne

"Goed, ik blijf bij Bethany terwijl jullie even naar Nialls kamer gaan", zei Jake en Niall maakte een verontwaardigd geluidje. "Waarom mijn kamer?" zei hij verontwaardigd waarop Jake lachte. "Omdat die van mij en Liam een slagveld is", antwoordde hij waarop Zayn, Harry, Niall, Louis en ik lachend naar Nialls kamer gingen. Ik vond het maar niets om hem daar te laten, ik wilde hem liefst zo veel mogelijk betrekken in het hele One Direction gebeuren, maar dit was net het omgekeerde. "Wat gaan we nu met haar doen?" vroeg Zayn meteen toen de deur dicht was. Ik zuchtte en voelde Louis blik op me branden die ik zorgvuldig negeerde. "We kunnen haar onmogelijk laten beloven te zwijgen zonder iets voor terug te doen", dacht Niall hardop en ik was het met hem eens. "Misschien moeten we iets met haar doen?" bracht Harry in, maar ik schudde mijn hoofd. "Ik weet niet of wij dit wel zomaar kunnen beslissen. Ik bedoel, natuurlijk kunnen we dat, maar ik weet niet of dat wel zo'n goed idee is. Ik denk dat we het beste eens naar Simon kunnen bellen, hij weet wel wat we moeten doen", stelde ik voor en ze knikten instemmend. Ik haalde mijn Iphone tevoorschijn en zocht Simons nummer tussen mijn contacten. Toen ik hem gevonden had, belde ik hem op en zette het op luidspreker zodat de jongens mee konden volgen. Na de negende keer nam hij op.
"Simon Cowell speaking"
"Hi Simon, Liam over here"
"Oh, hay Boys, how're you doing? You are on vacantion right?"
"Yes, we are. Everything went perfectly untill today"
"Tell me, what's wrong?"
"Today we went to the pool and one of the bath superintendants recognized us. She started screaming and we asked her to be quiet and now she is in our room, actually"
"Is she listening?"
"No, we're in a other room of our 'suite'"
"Ok, guys, I think you handled very well. The best thing you can do is to ask her if she can keep this a secret"
"But, she won't do it without getting something back, doesn't she?"
"You're right. Maybe you can answer some questions? Don't do to much, cause you can never trust a random fan. I know that you guys maybe trust her and maybe, if you did know her for a longer time I would risk it, but not this in this case"
"Ok, well, we will let her ask a few questions and after that we will just let her go. Is that allright?"
"That's terrific. Guys, I can tell you, you did this very full-grown"
"Thanks Simon"
"Well then, I'm going to leave you. Enjoy the rest of your vacantion boys!"
"We will, Thanks for helping. Oh, and Simon, the lad's say all 'hi' to you"
"HI SIMON"
Simon grinnikte waarna hij 'HI BOYS' terug riep en aflegde. "Goed, dan gaan we nu wat vragen beantwoorden geloof ik", zei Harry en hij liep al naar de deur. Zayn, Niall en ik volgden hem en we waren bijna de deur uit, tot Louis mij terug riep. "Liam, wat ga je zeggen als ze vraagt wat Jake hier doet?" Got me Ik slikte en frunnikte plotseling zenuwachtig aan de rand van mijn shirt. Ik keek de jongens een voor een aan en wat ik zag maakte het er niet gemakkelijker op. Ze wilden dat ik het verzweeg, van mij en Jake. Ik kon het zien in hun ogen. Ik zuchtte verslagen. Misschien hadden ze gelijk; misschien was het beter zo. Ik hoopte maar dat ze gelijk hadden, want ik had het gevoel dat ik Jake zo nog verder weg duwde. Ik liep achter Harry de kamer terug in en hervond mijn grijns. Jake en ik mochten toch nog steeds vriendschappelijk doen, toch? Ja, dat maakt het allemaal al wat beter!
Lieve help, wat hield ik toch van deze jongen!


Een korte, ja ik weet het, maar wel Liam POV, dus ik hoop dat jullie dat wel leuk vonden? Goed, ik was dus van plan, omdat jullie 41 abo's bijeen hebben weten te krijgen vóór hoofdstuk 50, om een hoofdstukken(namid)dag te doen. Dat houdt in: om de 5 reacties krijgen jullie een hoofdstuk(je). Daarmee bedoel ik: ik activeer een deeltje, als daar 5 reacties bij staan, activeer ik een nieuw deeltje. Als daar dan weer 5 reacties bij staan activeer ik nog een deeltje enzovoorts... Natuurlijk, stel dat ik dat morgen doe, ik kan niet activeren als ik nog op school zit en ik moet ook werken aan mijn huiswerk, maar ik zal zo goed en zo kwaad als het kan activeren... Vinden jullie dat een goed idee? Of hadden jullie liever iets anders in gedachten?

Reacties (8)

 • margauxx

  jaammaaai prachtig vorige nacht tt 5.15 glezen omdat het zo mooi is
  en ik heb vraagje: had liam in een vorig hoofdstuk geen blackberry :p ..het blijft mooi !(yeah)

  9 jaar geleden
 • Smythe

  Wooow ik ben net met lezen begonnen, en ik heb hem nu al helemaal gelezen! Je hebt een nieuwe abbo! x

  9 jaar geleden
 • AmiZero

  Awh, lieeeef. Verder wanneer je kan x. Take it easy

  9 jaar geleden
 • KIER_

  Verderrr. <3

  9 jaar geleden
 • celientje94

  oh en super goed idee(H)(flower)(H)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen