Foto bij 1. Jill

First chapter! Haha, deze zit ongeveer 2 jaar nadat de vorige is afgelopen. Hope you guys like it cause action is coming soon

‘Jill, Jill, dat is jou telefoon neem eens op.’ Klonk een lage bromstem van het kussen langs me.
Ik knipperde slaperig en rolde op mijn buik uit de armen van degene die me vast had gehouden. Nu pas hoorde ik het irritante gerinkel van een telefoon. Het was maar goed dat Liam me wel wakker kreeg anders was ik door driekwart van mijn wekkers heen geslapen. Het schermpje van mijn groene Samsung was donker. Maar de saaie grijze Nokia was de samba aan het dansen op mijn nachtkastje. Shit, diensttelefoon.
‘Langston.’ Zei ik terwijl ik probeerde wakker te blijven en niet uit bed te rollen. Makkelijker gezegd dan gedaan om vier uur ’s ochtend. Of telde dat nog als nacht? Maakte niet veel uit het was veel te vroeg.
‘Murs.’ Zei de stem aan de andere kant van de lijn.
Mijn hart zonk in mijn schoenen toen ik de stem hoorde. Hij wist hoe erg ik aan mijn slaap gehecht was en hoe moeilijk ik wakker te krijgen was. Hij belde niet al het niet belangrijk was.
‘Olly, het is vier uur zeg alsjeblieft dat je belt omdat je een nachtmerrie hebt.’ Gaapte ik terwijl ik het antwoord eigenlijk al wist. Langs me draaide Liam zich op zijn rug om me aan te kijken. Zijn haar zat door de war en zijn bruine ogen stonden slaperig. Ik streek met mijn vingers door zijn haar terwijl ik luisterde hoe mijn (zakelijke) partner uitlegde waarom het echt niet nog een paar uur kon wachten.
‘Best ik kom eraan.’ Zei ik voordat ik ophing.
Zodra ik mijn telefoon had weggelegd trok Liam me naar zich toe en draaide ons zo dat hij boven me hing. ‘Weet je wat absoluut niet eerlijk is.’ Zei hij.
‘Hmmm je hebt 30 seconde om het te vertellen want dan zal ik toch echt weg moeten.’ Ik sloeg mijn armen om zijn nek heen.
‘Elke keer als jij gebeld wordt voor een klus wordt ik ’s ochtends alleen wakker.’ Hij leunde dichter na me toe. Zijn lichaam was heerlijk warm en ik zag er nu al tegen op dadelijk het bed uit te moeten. Hij drukte zijn lippen op de mijne. Een gemene truc want hij wist dat ik dan helemaal niet weg zou willen. Een nieuwe ringtone ging af en aangezien die niet van mij was stak Liam zijn hand uit naar zijn telefoon. Hij hield mij stevig op mijn plek zodat ik niet weg kon. Een grappige uitdrukking verscheen op zijn gezicht. Hij hield het schermpje van zijn telefoon voor mijn neus.
‘Zit Jill niet te pesten en zorg dat ze opschiet. Olly.’ Las ik voor. ‘Idioot.’
‘Je partner heeft je nodig.’ Zei hij.
‘Maar ik heb meer dan een partner.’ Ik woelde door zijn haar en draaide hem op zijn rug zodat ik boven op hem lag.
‘Ga nu maar.’ Zei hij maar zijn handen streelden over mijn rug en leken niet van plan me snel los te laten. ‘Maar zorg dat je wel op tijd terug bent.’
‘Natuurlijk, Mary vermoordt me als ik te laat ben.’ Ik drukte mijn lippen weer op die van hem en mijn handen volgde de lijnen van zijn schouders en rug. Als ik je zou vertellen hoe we elkaar ontmoet hebben zou je me niet geloven. Je zou me uitlachen en vertellen dat ik teveel films had gezien maar mijn verhaal is echt gebeurd hoe ongeloofwaardig het ook mocht klinken.
Twee jaar geleden toen ik terug liep van mijn bijbaantje werd ik lastig gevallen in het park. Niet van hé wijfie wil je een potje n*ken maar meer zo van ik ga je vermoorden en er is niks dat je eraan kan doen. Voor de zoveelste keer werd ik er toen aan herinnerd hoe klein ik was. (helaas was ik nog steeds niet gegroeid) Liam en vier van zijn vrienden hadden me toen gered. Dat was alleen nog niet het einde de eerst volgende dagen hadden ze me door heel Londen heen gesleept om vervolgens bij mijn vriend Ben thuis te belanden. Veilig zou je denken. Nope weer fout. Liam en ik werden vanuit dat huis ontvoerd en vastgehouden in een groot gebouw in een van de buitenwijken van Londen.
De vrouw die me had ontvoerd was een ex-minares van mijn vader die ervan overtuigd was dat ik haar geluk in de weg stond. Uiteindelijk had ik haar neergeschoten voor ze me al te erg pijn kon doen.
Liam draaide ons weer om en speelde met de rand van mijn shirt. Duwde het een stukje omhoog en liet zijn vingers over mijn verlangende huid glijden. Ik moest iets doen maar het was lastig denken met Liam boven op me. Hij tikte met zijn tong tegen mijn lippen en ik opende mijn mond. Op het moment dat mijn hand naar de rand van zijn broek gleed gingen er drie telefoons tegelijk of. Grommend rolde we van elkaar af. Alle drie de berichten waren van Olly.
‘Jill schiet op sta over twee minuten voor je deur!’ las Liam voor. Ik had dezelfde berichtjes en moest er nu toch echt aan geloven. Ik rolde onder de dekens vandaan en ging op zoek naar mijn blouse. Ik kon er zo snel geen vinden en trok de blouse van Liam aan die ik eerder die avond of was het gisteravond? Uit had getrokken.
‘Ik snap nog steeds niet dat ze je zo rond laten lopen.’ Zei Liam hoofdschuddend terwijl ik mijn broek en laarzen aantrok. Ik leunde terug op het bed en drukte een kus op zijn wang. Bang dat ik niet meer weg zou komen als ik zijn lippen zou raken. Of weer opnieuw zou moeten beginnen met aan kleden. Ik rende met mijn laarzen half aan naar de badkamer en draaide mijn haren in een knot. Mijn tas stond beneden klaar samen met mijn dienstwapen en badge. Jup was klaar om te gaan.
‘Jill, zorg dat je op tijd terug bent!’ gilde Liam terwijl ik de trap afstormde naar beneden.
‘Komt goed!’ gilde ik terug terwijl ik de voordeur opengooide en Liams huis achter me liet. Olly stond voor het huis tegen de motorkap aangeleund. Hij keek op toe ik naar hem toe kwam lopen en hij duwde me een fles met aardbeiensap in mijn hand. Ik was waarschijnlijk de enige agente die geen koffie lustte.
‘Klaar?’ vroeg Olly terwijl we in de auto gingen zitten. Olly was net als ik wakker gebeld want hij had de auto van zijn vriendin gebeld.
‘Dit kan maar beter goed zijn anders wordt ik heel chagrijnig en dat wil Mary vandaag absoluut niet hebben.’
‘Geen zorgen het is heel goed. Daarnaast je bent niet de enige die naar Mary en Zayn moet dus we zetten er vaart achter.’

Reacties (2)

 • crap

  oehoe spannend:)

  8 jaar geleden
 • chausette

  Hahah, is Jill ook een spion nu (:
  en Liam en Jill zijn zo schattig samen, zoals altijd(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen