Foto bij O42

Ik stond nu in de mooiste jurk ever! Ik was wel zenuwachtig maar Tyra stelde me erg gerust. ‘Doe gewoon maar zoals je op tv ziet!’ Riep ze en in probeerde wat. Ze maakte goedkeurende geluiden en hoe langer ik daar stond hoe leuker ik het ging vinden. ‘Je doet het geweldig, linker arm iets lager!’ Ik deed wat ze vroeg en meteen volgde een paar kliks. Ik glimlachte en Tyra stopte even en zette een wind machine aan. Meteen vloog mijn haar met mooie slagen naar achter en ging ik weer in de goede pose staan.
Na een tijdje zo door zijn gegaan en nog wat melig gedoe. Want Tyra had geroepen dat ik gewoon lollig moest doen. Ik wist niet zo goed hoe ik dat moest doen, maar het ging makkelijk toen een man besmeurd met plakkerig spul achter haar ging staan en iemand een emmer met veren over hem heen had gegooid. Serieus zoiets grappigs en doms had ik nog nooit gezien. Tyra was erg blij met het resultaat na afloop en sprak me nog even aan. ‘Echt je hebt talent. Als het niks word met je zangcarriere kan je me altijd op bellen voor een contract.’ Ze had me een knipoog gegeven en weggelopen waarna ik haar met open mond aanstaarde. ‘Kom,’ zei Ed en ik werd door hem naar het kleedhokje begeleid waar ik mijn eigen kleren weer aandeed. Echt serieus dit was leuk, zingen natuurlijk ook maar om dit ernaast te doen zou wel gaaf zijn. Ik kleedde me snel om en liep het hokje weer uit. Iemand had gezegd dat ik de kleren er gewoon mocht laten hangen, dus ik deed dat dan maar. Ik volgde Ed en samen stapten we de mooie auto weer in. De terugweg was best wel, ongemakkelijk. Ik weet niet waar het aan lag maar meestal waren onze gesprekken samen alleen erg ongemakkelijk. Voornamelijk omdat we allebei niet begonnen met praten. ‘Ga je morgen een jurk kopen?’ probeerde Ed waardoor ik knikte. ‘Ja, dus is het goed als ik niet naar de studio kom? Anders heb ik zaterdag nog geen jurk.’ Ik grinnikte even kort maar stopte daar snel mee. Ed wierp een zijlingse blik op me en glimlachte. 'Tuurlijk mag dat, ik wil dat je plezier hebt. Je gaat je vast vermaken op de Awards.’ En hij glimlachte vriendelijk naar me. ‘vast wel.’ Mompelde ik, wetend dat het toch niet zou kunnen met 5 kleuters om me heen. Die ik als enigste daar kende. En waarschijnlijk zouden hun ook nog met andere mensen omgaan. Ed reageerde er niet op en ik keek uit het raam. Het begon zachtjes te regenen, wat snel overging in een hevige stortbui. Ik zuchtte ongemerkt diep.

Can we do the top today???

Reacties (6)

 • SuperrrLouis

  *ramt perongeluk heel toepasselik op jurkenadvertentie en schrikt zich daarna wezenloos als er een bruidsjurk in beeld komt ;]*

  7 jaar geleden
 • LukesPenguin

  sneeeeel verder!

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  je staat op 4!!

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  kudoot

  8 jaar geleden
 • Bagnall

  woop woop haah mijn kudo heeft je in de top gezet haha op de 5de plaats sta je nu (;

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen