Foto bij O43

Ik trok haastig mijn vans aan terwijl ik een hap nam van mijn cracker. Vandaag hadden we onverwachts een studie dag, iets wat ik dus niet wist. Maar Marije wel dus die had me om 8 uur wakker gebeld. Ik hoefde pas half 9 wakker te worden aangezien we de eerste 2 uur vrij hadden. Ik snapte dan ook niet waarom ze al zo vroeg wakker was. Maar dat snapte ik al snel aangezien ze vandaag de hele dag met me wou shoppen. Haar tante had een dure jurken winkel dus zou haar moeder ons daar heen brengen. Want het was wel even rijden. Maar ik was natuurlijk nog niet wakker dus ik moest binnen een kwartier me klaarmaken. En je zou zeggen dat ik dat makkelijk kon, maar nee dat kon ik niet. Ik struikelde dan ook over de veter van mijn vans toen ik naar de deur wou lopen want er was aangebeld. ‘Auw,’ kermde ik en ik hoorde Marije’s lach aan de andere kant van de deur. Ik stond op en liep naar de deur toe en opende die. Er verscheen een lachende Marije in de deuropening en ze gaf me een knuffel terwijl ze langs me heen naar binnen liep. ‘Ben je klaar?’ Ik schudde mijn hoofd terwijl ik voorover boog om mijn veter te strikken. Ik ging weer overeind staan, ‘bijna klaar.’ Mompelde ik waarna ik naar de keuken rende. Ik pakte mijn handtas van het aanrecht gaf mijn moeder een kus. Snel rende ik terug naar de gang waar Marije nog altijd stond en greep een jas waarna ik de deur uitrende en ze volgde me snel. ‘We kunnen,’ zei ik opgewekt en Marije moest lachen.
‘Wat voor jurk zoek je?’ Vroeg haar tante. De hele winkel was “van ons” want er was echt helemaal niemand. Misschien had het er ook mee te maken dat het vrijdag was en school/werk tijd. ‘Ehm een gala jurk, voor op de rode loper.’ Mompelde ik verlegen terwijl we naar de kleedkamers liepen om onze spullen te dumpen. Ik hing mijn tasje aan een haak en hing mijn jas ernaast waarna Marije haar jas om een stoel hing. Ze hadden best grote hokjes hier. ‘Oke, zoek je een lange of korte jurk? En had je al een kleur ingedachte?’ Echt ze was heel aardig maar ik wist het niet en antwoorde dan ook een beetje beschaamd. ‘Eigenlijk weet ik het nog niet, misschien als ik wat zie dat ik een idee krijg.’ Ze knikte en we liepen met ons 3e terug de winkel in. Op zoek naar een jurk. We liepen allemaal een eigen rek in, ik zocht gewoon een jurk niet wetend wat. En de tante was druk aan het schuiven en kijken en Marije zat gewoon wat te kijken. Uiteindelijk haalde de tante een witte jurk uit het rek en hield het voor me. Ze bekeek het nauwkeurig. ‘Wil je deze anders passen?’ Ik knikte en we liepen naar het hok toe. Ik trok met veel moeite de jurk aan, nu wist ik weer waarom ik niet van shoppen hield. Uiteindelijk had ik hem toch aan en liep ik terug naar de ruimte. ‘Wow,’ zei Marije maar de vrouw schudde afkeurend haar hoofd. ‘Nee dit is hem niet,’ ze liep weg en ik keek Marije vragend aan. Ze haalde haar schouders niet wetend op en ik liep naar de spiegel toe. Ik was blij dat ik nu nog geen hakken aan hoefde. Dat zou vast een ramp worden morgen. Ik vond hem eigenlijk best wel mooi staan. Ik hoorde de hakken van de tante weer klinken en ik draaide me om. Ze kwam met een prachtig mooi kort jurkje aanlopen en ik keek er bewonderend naar. ‘Prachtig,’ fluisterde ik en de vrouw glimlachte. ‘Ga deze maar passen.’ Ik knikte en nam de jurk aan. Ik liep naar de kleedhok terug en wurmde me uit de jurk en trok de andere aan. Ik liep terug naar buiten en de tante keek glimlachend naar me en Marije bewonderend. ‘Deze word het,’ zei de vrouw en ik liep naar de spiegel. ‘Inderdaad.’ Glimlachte ik, ik voelde me echt mooi in deze jurk. ‘Ik wil er ook heen,’ zeurde Marije waardoor we allemaal in lachen uitbarste.

OMG GUYS I FREAKING LOVE YOU!!! jullie maken mijn dag weer goed, kutdag gehad namelijk, kunnen we ook in de top blijven of hoger komen??? Dan komen er nóg meer deeltjes

Reacties (8)

 • XxDarknessxX

  Jeej door mijn Kudo staat het verhaal terug in de top(yeah)

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden
 • Tuck

  snel veder!<3

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Wiee de top!
  Snel verder <33

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen