Foto bij Hoofdstuk 68

Met een ruk draaide ik me om. De twee meiden keken me vals aan. ‘Wat moeten jullie?’ fluisterde ik ademloos terwijl ik een pasje achteruit schuifelde. Sara keek mogelijk nog valser ‘we komen ons voorstellen aan het nieuwe meisje’ Quinn’s ogen schitterden gemeen en een gemeen lachje sierde ook haar mond. ‘Ja welkom Amber’ haar stem mierzoet en in haar ogen was een kwaadaardige twinkel zichtbaar. Sara was naar voren gewandeld. Op haar dooie gemak. Toen ze vlak voor me stond en ik terug wou deinzen greep ze me vast in mijn haar. ‘Tuttuttut. Niet zo snel liefje.’ Ruw rukte ze me naar voren. En tranen sprongen me in mijn ogen. ‘Je mag dan een tijdje zijn weggeweest, maar het word weer net zo gezellig als vroeger. Neem dat maar van mij aan’ ze zei het met een glimlach. Nog een extra ruk aan mijn haar en toen liet ze me los. Duwde me, en ik belandde op mijn knieën bij het graf van mijn vader. Een pijn trok door mijn linkerknie. En heftig knipperend met mijn ogen om te voorkomen dat ik in tranen uit zou barsten, keek ik voorzichtig op. Grijnzend kwam nu Quinn naar voren trapte me zonder wat te zeggen hard in mijn maag dat ik kreunend omviel. En liepen toen samen lachend weg.
Struikelend was ik uiteindelijk thuis gekomen. Hinkend. Mijn knie deed zeer. De pijn trok maar niet weg. en toen ik later keek was hij dik en opgezet. Mijn moeder had me toen ik weer kwam bezorgd aangekeken. Maar niet gevraagd wat er was. Toen ik naar boven was gegaan. Had ik haar zacht horen praten met dikkie. Maar ik had er maar geen acht opgeslagen. Ik was in bed gaan liggen. En al snel in slaap gevallen.

Embry P.O.V

Mijn poten kwamen dreunend op de grond. Het was vroeg in de ochtend en mijn ronde zat er bijna op. Paul’s afwezige gedachten kwamen af en toe mijn hoofd ingerold. Maar eigenlijk waren mijn gedachten constant bij het mooie meisje wat nu sinds een aantal dagen weg was. Haar grijze ogen die verschrikkelijk mooi konden schitteren en hoe fijn gevoel het me dan bezorgde. Het beschermde gevoel wat in me opkwam als er iets was. Zodra ze angstig werd. Ging het vanzelf. Ik moest haar helpen. Het verscheurde me vanbinnen. Maar het mooiste was het horen van haar lach. Het zien van de glimlach rond haar lippen. De vlinders borrelden op en verdwenen bijna gelijk. Ze was hier ver vandaan. Ik miste haar. De gedachten die net voor een paar tellen een vrolijke wending hadden genomen waren opnieuw grijs. Op de automatische piloot bleef ik rennen. Paul totaal uit mijn gedachten sluitend. Tot het moment dat Sam door mijn eigen gedachten heen beukte. ‘Je dienst zit erop, ga slapen Embry’ hij klonk niet boos. Eerder wat ongerust over mijn deprimerende gedachten. ‘Sorry Sam’ en veranderde van richting zodat ik richting huis rende. Net voor mijn huis veranderde ik snel terug schoot in mijn spijkerbroek. Het witte huisje wat ik had gekocht zodra het vrij stond. Overviel me met herinneringen. In een opwelling had ik het gekocht. Alle spullen op de persoonlijke spullen na stonden er nog in. Ik opende de deur. Eens de deur van Amber’s huis. Was nu mijn deur van mijn huis. Opnieuw overviel me het missende gevoel. Een deel van mijn hart was weg. een groot deel. Meteen slofte ik naar boven en opende de deur van Amber’s oude slaapkamer en liep naar het bed. Langzaam ging ik zitten. liet me overspoelen met emoties en herinneringen. Zuchtend checkte ik mijn telefoon om te kijken of ik nog een sms’je had van haar. Maar jammer genoeg stond er niks. Snel tikte ik een sms’je, vroeg hoe het met haar ging en of het nog uit te houden was op school. Ook al wist ik dat ze er pas voor de eerste dag weer heen was geweest. Snel verzond ik hem voor ik me kon bedenken en kroop toen in bed. Dromend over het meisje waar ik zo graag heen wilde.


Bedankt voor alle leuke reacties!

Reacties (7)

 • Thrones

  i'm in!!!

  7 jaar geleden
 • fantasiegirl

  a en ITwilightfan ik kom u dan met alle genoegen helpen
  hihi

  7 jaar geleden
 • fantasiegirl

  snel verder en Amber moet gewon terug bij Embry koman dat moet gewoon anders(huil)

  7 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  IK HELP MEE SARA EN QUIN DODEN!!!! WAT EEN ********(baby)

  7 jaar geleden
 • Kimology

  ITwilightfan nog mensen nodig om Sara en Quin te vermoorden?
  SNEL VERDER!!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen