Foto bij O49

Onbekend iemand
Ik keek jaloers naar Kai en Myra. Ik had gevoelens voor haar, dat wist ik zeker. Ook wist ik dat die Kai niet te vertrouwen was. We hadden vroeger wel eens aan de stok met elkaar gehad. Ook omdat we hetzelfde meisje leuk vonden. Maar toch, hij was een rare gozer. Ik wist niet waarom ik in mijn buik rare kriebels voelde. Of het kwam omdat daar het mooiste meisje dat ik kende stond te dansen. Of omdat daar een vreemde gozer met het mooiste meisje stond te dansen. Waar ík mee zou moeten dansen. Ik had nog niet de kans gehad om met haar te kunnen dansen, maar ik wou haar net vragen. Toen die slijmbal haar voor mijn neus weg pikte. Ik wist dat ze Zayn niet mocht, hij was zich dan ook aan het bezatten omdat ze hem niet aardig vond. Nog steeds wisten we allemaal niet waarom dat was, maar ik wou haar in mijn armen hebben en haar kussen. Mokkend ging ik aan een tafel zitten en keek ik naar de 2 die het waarschijnlijk er goed met elkaar konden vinden. Ze lachten namelijk voortdurend met elkaar. Er plaatste zich iemand naast me, maar ik kon mijn blik niet van ze afwenden. Ik wou alles volgen wat ze deden. ‘Laat haar toch,’ sprak de o zo bekende stem van Caroline naast me. Zij was er dus gaan zitten. Ik schudde koppig mijn hoofd en bleef naar ze kijken. ‘Zie je het dan niet, ze vind hem leuk. En jou niet. Geef het op.’ Haar schelle stem schalde door na in mijn hoofd en ik draaide woedend mijn hoofd haar kant op. ‘Je weet er niks van. Helemaal niks.’ Siste ik haar kant op waarna ik mijn blik weer op de 2 richtte maar meteen brak mijn hart in 1000 stukjes. Ze stonden te zoenen. Ik sloeg mijn ogen neer naar mijn handen, ik voelde de tranen gewoon branden. ‘Kom, dans met me.’ Fluisterde ze zwoel in mijn oor waarna ze me mee omhoog trok naar de dansvloer. Ik wou helemaal niet, ik mocht er niet eens. Ik probeerde niet naar de 2 te kijken en focuste me op Caroline. Ik legde mijn hand om haar middel en de andere legde ik in haar hand. Deze avond zou nog lang duren voor me. Ik wou alles voor haar zijn, een broer een vriend een geliefde. Maar ontkennen dat ik van haar hield zou ik nooit kunnen. Ik wende voor de laatste keer mijn ogen af van hun en concentreerde me op het dansen, ik was er namelijk best slecht in.

Sorry dat hij zo kort is, maar anders was ik bang dat jullie erachter kwamen wie het was x'D ookal is het best wel duidelijk, al zeg ik het zelf, dus wie denken jullie dat het is???

@Winterr, als alle mooie jongens homo waren, is 1D dan ook homo?? Want hun zijn mooi *likt over lip*

Omg dit is te leuk, zeker weten moet je dit kijken, IK WIL ZO'N FACKING HOND ZIJN!! KIJK!!

Reacties (28)

 • BeYourselfLy

  Harry is verliefd op zijn susje?

  6 jaar geleden
 • agirlx

  HARRY!
  OMFG HARRY VIND ZIJN HALF ZUSJE LEUK DIE NU AAN HET ZOENEN IS MET EEN RARE GAST, DIE ALS DATE VAN ZIJN BESTE VRIEND KWAM, DIE GEZOEND HEEFT MET EEN ANDERE BESTE VRIEND EN TERWIJL HIJ ZELF EEN OUDE WIJF ALS VRIENDIN HEEFT!

  dat moest ff ;$

  6 jaar geleden
 • MusicXGuitar

  HARRY!!!(yeah)

  7 jaar geleden
 • Sunnylover

  Het is Harry, anders vraagt Caroline toch niet om te dansenn??????

  7 jaar geleden
 • juultjexD

  ik denk dat het niall is!(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen