Foto bij O5O

We stonden te lachen om domme grapjes die hij vertelde, maar ze waren toch grappig. Opeens drukte hij zijn lippen zacht op de mijne. Ik schrok de eerste paar seconden maar gaf me daarna helemaal over. Ik legde voorzichtig mijn handen om zijn nek en drukte mijn lichaam tegen de zijne. Hij sloeg zijn sterke armen om mijn middel heen. Hij streek vragen met zijn zachte tong over mijn lip heen en aarzelend opende ik mijn mond. Zachtjes maar dringend drong hij mijn mond in en samen speelden we een spel met onze tongen. Ik ging er helemaal in op en vlinders ontsnapten in mijn buik. Ik maakte me dan ook met tegenzin los van hem toen ik op mijn schouder werd getikt. Het was Eleanor. ‘We gaan,’ zei ze met een beetje een verwijtende klank in haar stem. Ik knikte en draaide me weer om naar Kai. ‘Bel me,’ fluisterde hij en hij duwde een kaartje in mijn handen. Hij drukte nog een keer zijn zachte lippen op de mijne waarna ik me losmaakte en samen met Eleanor naar de auto liep. ‘Waar was je mee bezig?’ Vroeg ze me bezorgd en ik keek haar vragend aan. ‘Hoe bedoel je?’ ‘Met Kai,’ hinte ze me. En ik haalde onnozel mijn schouders op. ‘Gewoon,’ ‘De jongens mogen hem niet, ze hebben al een paar keer ruzie met hem gehad. Je moet voor hem oppassen.’ Fluisterde ze me toe terwijl ik haar fronsend aankeek. ‘Oke ik zal het doen, gaan we?’ Ze knikte en zei niks. Waarschijnlijk een beetje op haar teentjes getrapt. Ik stopte snel het kaartje van Kai in mijn bh waarna ik Eleanor volgde naar de 5 jongens en nog de andere 2 meiden. Harry keek me peinzend aan en Niall ontweek mijn blik, Liam was gefocust op Daniëlle en Louis was met Zayn bezig. Hij was nog meer aangeschoten dan wanneer ik wegging van de tafel. We liepen met ons allee naar de limousine en die werd opengedaan voor ons en we stapten zwijgend in. Niemand zei wat, en het werkte op mijn zenuwen. Hadden ze vooroordelen over mij en Kai? Ik snapte er echt helemaal niks van. Als eerste stopten we bij mijn huis, en ik was er blij mee. Ik zat het dichtst bij de deur dus ik zei gedag en stapte snel uit waarna ik moeilijk naar de voordeur liep. Mijn voeten deden verdomd veel pijn, waarschijnlijk nog meer als ik weer op platte voeten zou staan. ‘Hoi mam,’ begroette ik mijn moeder die de deur opendeed voordat ik op de bel had kunnen drukken. ‘Hoi,’ begroette ik haar. En ik draaide me om om de limousine uit te zwaaien die net startte. Ik zwaaide even, maar kon niet zien of ze terug zwaaide want de ramen waren geblindeerd. Ik liep vermoeid achter mijn moeder aan naar binnen en sloot de deur achter me. Zware avond, zware avond maar leuk.

Hi guys, ik ben ziek vandaag, helaas, dus be sweet for me.

OMG en ik dacht nog wel dat ik het zo makelijk had gemaakt Al zeg ik het zelf Maar de helft van jullie had het fout:Odus nu móeten jullie wel weten wie ik bedoel.. als dat niet zo is dan dan dan nou dan weet ik nog niet wat maar dan eet ik mijn sok op!

Reacties (19)

 • BeYourselfLy

  Ik denk dat harry het zei maar Niall kan natuurlijk ook

  6 jaar geleden
 • Fabula

  OMG!! IK WIL DIE KETTING!!!

  8 jaar geleden
 • BabyWhale

  ghahha dach ik ook al er was iemand die zei zayn maar dat kwam niet overeen met de tekst xd

  8 jaar geleden
 • XxImanixX

  Het is Harry
  duhhxD
  Loveyourstory<3

  8 jaar geleden
 • STYLATORR

  het is niall, want hij was met haar naar dat feest en hij praat over zayn die kan het niet zijn, louis en liam hebben een vriedin dus ik vind dat dat het niet is en harry is haar half broer dus die is het ook niet!!

  ok ff een voorspelling, ik denk dat die kai is ingehuurd door die bonny omdat ze boos is vanwege die actie met die clip en dan breekt hij haar hart en wrijft bonny het erin ondertussen krijgt ze ruzie met de jongens en dan uiteindelijk troost niall/ zayn een van de twee haar!!:)
  ok ik draai door maar dat is wat ik denk..

  beterschap(flower)

  xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here