Foto bij 028 Charlie McFly & Harry Styles

Louis keek me aan. Natuurlijk wist hij niets te zeggen. Van buiten leek ik best wel een vrolijk meisje dat altijd een gelukkig leven heb geleefd, maar eigenlijk heb ik met het laatste jaar alleen maar zorgen gemaakt over Jess. Altijd hebben we op haar gelet. Met uitgaan dronken we dan ook allemaal niets, en we hielden Jess uit de buurt van alcohol.
'I didn't see that one comming,' zei Louis langzaam. Natuurlijk niet, wie nou wel.
'So now you know what happened. That's one of the reasons I'd never scream because you are in One Direction.' Hij glimlachte even om mijn opmerking, maar zijn blik bleef dood serieus (een beetje de verkeerde woordkeuze). Hij wilde nog wat zeggen maar werd verstoord voordat hij de juiste woorden had gevonden.
Styles kwam het appartement binnen lopen. Ja ik noem hem Styles aangezien ik al een Harry heb. Die ik trouwens snel weer moet gaan mailen!
'Charlie, how are you?' vroeg Styles. Hij klonk bezorgd, maar als ik terug denk aan zijn ego lijkt dat me sterk. 'I'm fine,' zei ik kortaf. Ik wilde nog wat vragen maar voordat er weer geluid uit mijn mond kwam, gaf Styles daar al antwoord op: 'No, I'm sorry. We didn't find her.' 'Ok, thanks for searching for her. I am going to search for her again tomorrow,' melde ik terloops, maar blijkbaar hadden Styles en Louis daar een totaal ander idee over: 'No you're not,' zeiden ze in koor. "The docter said you had to take it easy, and take some rest,' 'Tomorrow we'll have to go to the studio to work on our album again, but after that we'll search for her again. But you are going to stay here,' vertelde Styles me. Dit keer hoorde ik weer die bezorgde ondertoon. Styles brengt me in de war. Lekker getimed, alsof ik nog niet genoeg problemen heb ofzo.

Harry's POV

Een tijdje later lag Charlie op de bank. Ik had een deken voor haar gehaald en nu lag ze half te slapen. Stiekem bekeek ik haar, ze was niet zoals ik me haar voorgesteld had. Ze was nog veel beter dan dat, alleen haar ogen stonden vol zorgen over Jess. Maar ze was nog mooier in het echt en de bruine haren stonden natuurlijker en beter bij haar, ook al was ze al perfect met haar blonde lokken.
Lang leve die rust die er nu is dankzij Charlie, Louis deed wat rustiger dan normaal omdat er een soort ziek iemand hier lag. Al had ze vanmiddag nog wel haar boeken erbij gepakt om te leren voor haar examens, ik bedoel hoezo ijverig!!
Over Louis gesproken: 'Where's Lou?' 'In the kitchen,' zei Charlie half slapend. 'Damn, be right back.' Ik stormde naar beneden naar de keuken (ja die is op de verdieping onder de woonkamer), want Louis en koken gaat nooit goed komen. 'Dude, please tell me you didn't start cooking yet,' zei ik toen ik in de keuken aankwam. Louis was nog net niet begonnen, maar het scheelde niet veel. 'Eleanor is will be joining us and I wanted to impress her.' 'BooBear, as much as I love you: you won't impress her with your cooking skills, and she already knows you're a terrible cook,' lachte ik, 'Go to Charlie, I'll make dinner.' Natuurlijk zat ik veel liever bij haar dan hier, maar het is wel de bedoeling dat als ze zo wat gaat eten, het dan nog eetbaar is. Het liefste zat ze nu op mijn schoot, had ik mijn handen om haar heen geslagen en vertelde ik haar dat alles wel goed kwam. Maar allemaal kon ik het niet. Als ik haar zou vertellen dat het wel goed kwam zou ik waarschijnlijk liegen. Ik weet niet of het goed komt, maar ik hoop het zo want ik wil haar nooit meer zien zoals ze nu is. Ik lieg al genoeg tegen haar, en dat vind ik al echt mega erg.
Ik hoorde geklop op de voordeur waarna Eleanor binnen kwam lopen. De deur was zoals altijd gewoon open.
'Hey Hazza, haven't seen you in a while,' zei ze lachend, waarna ze twee armen om me heen sloeg en me snel knuffelde. Ik kan het best wel goed met haar vinden, aangezien ze Lou gelukkig maakt. De laatste keer dat ik haar gezien had was nog voordat ik Charlie kende volgens mij. Daarna waren we eigenlijk allemaal te druk om ook maar een datum met z'n allen te vinden. 'They are upstairs,' zei ik terwijl ik in een pan aan het roeren was. 'They?' vroeg Eleanor nieuwschierig. 'Yeah, Lou and Charlie. Oh wait, didn't he tell you?' Shit nu ben ik dus echt officieel dom. 'Tell me what?' Handig, nu werd ze ook nog eens achterdochtig. 'Two days ago, Louis was driving us back home after a long studio day and he accidentilly hit a girl with the van. She's allright, but since she needed to be watched we figured we'd take her in because there's no one else and we are the ones to blame the accident on.' Dat was niet helemaal het verhaal. Ik wil Charlie gewoon niet meer laten gaan, en Louis was onderhand aan haar gehecht geraakt. Binnen twee dagen al! Maar ik ben de gene die gek op haar is en Louis niet. Eleanor hoeft alleen niet meer te weten dan goed is, want dan gaat ze zich zorgen maken. Ze is een schat van een meid maar met alle zorgen die zij maakt, zou ik zijn ontploft. En dan heb ik al aardig wat zorgen.
'Guys, dinner!' schreeuwde ik naar boven. Charlie kwam slaperig de trap af met Louis achter haar aan.
'Eleanor,' Louis kreeg een big smile op zijn gezicht bij het zien van zijn vriendin. Ook zij hebben elkaar al een tijdje niet gezien. Bijna al een maand niet meer. Charlie keek mij een beetje schuin aan. Het stelletje stond te zoenen en leken niet van elkaar af te kunnen blijven. Op het moment zou ik zo naar Charlie lopen en Louis' voorbeeld volgen, maar dat deed ik maar niet. Het zou een beetje raar overkomen als ik haar opeens begin te zoenen. Charlie stond een beetje opgelaten naar de grond te staren, dus pakte ik haar hand en liep naar het raam. Het uitzicht hier is best wel cuuwl en dus konden we dat maar beter gaan bekijken dat die twee in de deuropening.

Reacties (4)

 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  8 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  8 jaar geleden
 • Judithjjeee

  Ooohw ik ben zo benieuw hoe dit afloopt...snel verder you little curlyxD(K)

  8 jaar geleden
 • biancadokkum

  mooi geschreven(H)
  snel verder:)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen