Foto bij 2. Jill

Abo, kudo, reacties ik ben zo'n blij met alles.

Oké ik heb jullie mening nodig. Zoals jullie weten schrijf ik graag vanuit different pov. Jill en Mary waren mijn hoofdpersonages voor het vorige verhaal. Nu komt er een nieuw personage bij en nu wil ik heel graag van mijn allerliefste abo's weten of jullie nog een extra pov erij willen. Dus die van het nieuwe personage. Of alleen vanuit Mary en Jill. Please Let me know(A) en ja de Perrie in dit stukje is de Perrie van Little Mix omdat de Ladies van Little Mix ook een rol gaan spelen in dit verhaal. P.S. POV betekent Point Of View dus vanuit wie je het verhaal meemaakt.


‘Oké wat heb je?’ vroeg ik toen we voor een rood stoplicht stonden. Olly graaide iets uit een tas en liet een zandkleurig dossier op mijn schoot vallen.
‘Deze kwam een half uur geleden binnen.’ Zei Olly terwijl hij verder reed.
Ik opende de map en legde mijn voeten op het dashboard Liz zat er meestal niet zo mee wat er met haar auto gebeurde zolang er maar geen kogelgaten inzaten. Ik verslikte me half in mijn drinken toen ik het dossier doorlas. Een meisje was in een park vermoord. Niet echt schokkend maar zeker ook geen goed nieuws. Ik las verder en voelde mijn maag omdraaien. Het was hetzelfde park als waar ik was lastig gevallen. Het was op ongeveer dezelfde plek en de dader was beschreven als een grote man. Ik las de verklaringen door van de getuigen en schrok van het feit hoeveel het op mijn situatie leek. Al had ik een betere afloop gehad dan zij.
Olly hield wijselijk zijn mond dicht.
Ik klapte de map dicht. Een trauma durfde ik het niet te noemen. De aanval in het park was de minste van de problemen die daar opvolgde maar op de een of andere manier was dat een van de weinige dingen waar ik s’nachts van wakker kon schrikken. Het was de enige rede die de academie had gehad om me bijna niet toe te laten. Maar als je vader een diplomaat is en je oom bij de politie zit krijg je toch wat voor elkaar.
‘Hoe wist je trouwens dat ik bij Liam was?’ vroeg om van onderwerp te veranderen.
‘Nou, ik heb zo’n beetje een feestje voor je huis gebouwd. Ballonen, taart, drank, muziek. Maar de enige die kwam feesten was je buurman met een koekenpan.’
‘Zeg alsjeblieft dat ik niet wéér langs Mr Collins moet om me te verontschuldigen.’
‘Ik zou bloemen meenemen.’
‘Olly!’
‘Hé, sla me straks maar in elkaar als je dat wilt maar wil je niet zo gillen. Je bent niet de enige die net wakker is.’
‘Je bent echt ongelofelijk.’
‘Dank je ik weet dat ik geweldig ben.’ Ik rolde met mijn ogen maar moest ook een lach terug dingen. Hoe kon je kwaad blijven op iemand die zo gestoord was. Hetzelfde gold voor Louis op hem kon ik ook nooit kwaad blijven zelfs al verdiende hij het.
Perrie en Craig stonden ons al op te wachten toen we een klein twintig minuten later aankwamen bij het park. Olly moest nu wel doof zijn aan een oor toen we uitstapte. Hij leek opgelucht dat hij niet meer met mij in een auto hoefde. Mijn ogen dwaalde over de omgeving. Er was weinig veranderd en ik kon vanaf hier mijn oude huis zien. Zes maanden nadat al het gedoe voorbij was verhuisde ik. We woonden nu zo’n beetje allemaal in dezelfde wijk. Niall, Louis en Harry woonden in het zelfde appartementen complex als Liam. Mary en ik deelde een appartement in twee straten verder op en Zayn was buren met Ben.
Mijn stage bij de recherche was net begonnen en tot nu toe was Olly de enige die het aan durfde om met me op stap te gaan. Waarschijnlijk kwam dat ook omdat ik de enige die met Olly opstap wilde. Hij hield er nogal aparte gewoonte aan over. Zoals feestjes bouwen om iemand wakker te maken.
‘Waar ligt ze?’ vroeg ik Perrie.
Ik kende Perrie van school en ze zou vanmiddag mee gaan naar Mary en Zayn. Ik vermoedde dat ze iets te maken had met de organisatie die mij beschermd had maar ik durfde het haar niet te vragen. En om haar nu uit te gaan pluizen op een muzieksleutel tatoeage had ook geen zin. Nou het kon wel maar hoe zou jij reageren als iemand aan je kleding gaat lopen plukken op zoek naar iets.
Perrie was groter dan ik –wie was dat niet- en had half lang witblond haar. Ze had grote blauwe ogen die nog sporen van slaap bevatten. Letterlijk iedereen uit ons team was uit bed gebeld. Hoewel Craig leek opvallend wakker. Ik snapte niet dat mensen ’s ochtends zo vrolijk konden zijn. Hallo, je kwam net je lekker warme bed uit en weet ik het allemaal. Ik was vaak het eerste uur ook niet te genieten als ik wakker werd.
Koude wind sloeg in mijn gezicht en ik trok mijn trenchcoat dichter om me heen. Het werd de laatste paar weken alleen maar kouder en dat terwijl we een hele milde winter hadden gehad tot nu toe. Waarschijnlijk was het klaar met ons geluk wat het weer betreft.
Er had geen foto bij het dunne dossier gezeten en ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. De beschrijving was niet al te fraai geweest en ik was blij dat ik geen tijd had gehad om te ontbijten. Perrie tilde het lint omhoog zodat Olly en ik eronder door konden. Verschillende buurtbewoners stonden aan de rand toe te kijken. Ik herkende er een paar maar ze waren te geschokt om mij te herkennen. Craig leidde ons akelig dicht naar de plek waar ik was aangevallen. Ik rilde en keek rond. Teveel herinneringen kleefde aan deze plek.
‘Hier ligt ze.’ Zei Craig.
Ik stopte onmiddellijk toen ik haar lichaam in beeld kreeg. Nee. Ik was aan het hallucineren. Zie je wel dat gebeurde er als je me wakker maakte mijn hersenen begonnen zelf dingen te verzinnen.
‘Jill, hallo!?’ Olly zwaaide met zijn hand voor mijn ogen en ik knipperde daas. Nope het lichaam was niet veranderd. Shit ze was het echt.
‘Weten we wie het is?’ vroeg Olly Craig.
Blijkbaar had Craig de leiding deze keer. Craig schudde zijn hoofd.
‘Geen papieren, geen portemonnee. Niets.’
‘Ik weet wie het is.’ Zei ik mijn mond werd droog terwijl mijn keel in schuurpapier veranderde. Toen de woorden over mijn lippen waren besefte ik dat ik ook daadwerkelijk antwoord zou moeten geven.
Ik stapte dichterbij. De laatste check dat mijn ogen me werkelijk niet bedrogen hadden. Nope. Ze was het echt.
‘Dat is Yale Parker.’

Reacties (4)

 • RandomnessXx

  OMG yale?? haar vreemde halfzus??_O_ze is dood ik vond haar eng(dance)

  7 jaar geleden
 • xxjanita

  wuaw nu al geweldig:)

  8 jaar geleden
 • ElisePayne

  OMG!!!! :o
  Nu ben ik dus echt wel meganieuwsgierig ;o x

  8 jaar geleden
 • EffectiveHaz

  Woohoo spanneend!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen