Foto bij 58 • Juliet Willis

Zo traag ik kon pakte ik mijn spullen bij elkaar en stak die in mijn tas. Het was al twaalf uur, tijd voor de luchpauze maar ik had hier echt geen zin in. Ik liep al een hele dag met verschrikkelijk veel schrik rond om Niall of Harry tegen te komen. Ik had schrik voor wat Niall me ging aan doen wanneer hij me in zijn handen kreeg, en voor Harry had ik schrik dat ik hem kapot zou slaan.
De leerkracht wachtte ongeduldig waardoor ik gedwongen werd om nu wel naar buiten te gaan. Met een zucht gooide ik mijn tas over mijn schouder en liep met een klein hartje de gang in. Met grote passen en wild om me heen kijkend, liep ik naar de dichtstbijzijnde toiletten. Daar zou ik het komende uur doorbrengen.
Een kleine glimlach verscheen op mijn lippen toen ik de deur van de meisjestoiletten al in het zicht kreeg en nergens Harry of Niall zag. De laatste stappen zette ik zo snel dat ik vijf seconden later veilig bij de toiletten stond. Ik kon wel een gat in de lucht springen doordat het vandaag al de tweede keer was dat het me gelukt was. Maar dat gevoel verdween al snel toen ik zag wie er voor de spiegel haar haar aan het goed doen was. Emma.
Angstig zocht ik een plek waar ik me kon verstoppen zonder dat ze me opmerkte, maar voor het eerste toilethokje moest ik sowieso voorbij haar gaan.
Voordat ik iets anders kon bedenken, draaide ze haar hoofd mijn richting uit, waarschijnlijk om te zien wie er binnen was gekomen. Ze leek even verstijfd te zijn door mij te zien maar glimlachte even later kleintjes. ‘Hoi.’ Zei ze zachtjes.
Ik keek haar even met grote ogen aan voordat ik in een spurttempo naar het dichtstbijzijnde toilethokje liep. Met een klap gooide ik de deur dicht en deed die onmiddellijk op slot.
‘Nee Juliet, wacht!’ Hoorde ik haar zeggen waarna ze even later om de deur klopte. Het kon ook iemand anders geweest zijn dit klopte, maar dat leek me heel onwaarschijnlijk daar wij de enige twee in deze toiletten waren. ‘Ik ga je echt niets doen. Ik beloof het je!’ Vervolgde ze toen ze besefte dat ik nooit de deur voor haar zou open doen.
‘En waarom zou ik jou geloven? Jij zit ook mee in die weddenschap!’ Riep ik naar haar.
Ik hoorde een luide bonk om de deur dat aangaf dat ze zich ertegen liet vallen. ‘Niall heeft verteld wat er vanmorgen gebeurd is en ik weet ook alles van Harry en Liam.’
‘Ja, moeilijk is het niet om dat te weten. Heel de school stond er bij en deed niets!’
‘Laat me toch uitspreken!’ Ze klopte even op de deur ter teken dat ze zich irriteerde aan mijn onderbreking. ‘En ik wil zeggen dat ik vind dat ze er nu echt over aan het gaan zijn. Die weddenschap vond ik er zelfs al over, maar wat kan ik eraan doen?’
Ik zweeg. Ik had geen zin om op haar vraag te antwoorden. Volgens mijn verwachtte ze zelfs geen antwoord. Ik deed en toiletdeksel toe en ging er op zitten. ‘Waarom praat je tegen me?’ Vroeg ik dan maar iets totaal anders.
‘Omdat ik het gedrag van de jongens en Yasmine kotsbeu ben en ik me tegenover jou wil verontschuldigen.’ Ze zweeg even. ‘Dus sorry.’
Ik knikte maar besefte even later dat ze dat niet kon zien. ‘Oké.’ Zei ik dan snel. ‘Kan je me dan nu alleen laten?’
Doordat de deur zachtjes bewoog, wist ik dat ze niet meer tegen de deur aanleunde. ‘Als dat is wat je wil, dan zal ik dat doen. Maar zou ik je nog mogen vragen op welke kamer Liam ligt, zodat ik hem eens kan bezoeken als hij wat beter is.’
‘Waarom zou ik dat doen? Misschien zeg je het wel door tegen Harry zodat hij hem helemaal dood kan slaan!’
‘Ik zei toch dat ik hun gedrag beu ben.’
‘En hoe zou ik je nog kunnen vertrouwen na alles wat jullie me hebben aangedaan? Hoe zou ik iemand ooit nog kunnen vertrouwen?’ Ik voelde hoe een traan zachtjes over mijn wang rolde.


Ik dacht nu moet ik toch wel een hoofdstukje voor jullie schrijven nu ik gewoon freaking 100 abo's heb! Echt zo geweldig! Dank je wel aan iedereen die een abo heeft en het verhaal leuk vindt! Jullie weten niet hoeveel plezier jullie mij daar mee doen! <3

Reacties (8)

 • xMissMarije

  Super verhaal ga gauw verder please

  9 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG verhaal <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  9 jaar geleden
 • xBaps

  Verder!!!

  9 jaar geleden
 • Salute

  Super!
  Snel verder <33

  9 jaar geleden
 • love2kim

  verderr!!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen