Foto bij Thirty-seven.

Eindelijk mocht ik weg van die kleine ziekenhuiskamer. Ik was echt beu gekeken op die bleke muren. Bill had me terug meegenomen naar zijn kamer, en hoewel ik er een paar weken geleden helemaal niet wilde zijn was ik blij dat ik terug was, het voelde vertrouwd aan.
Glimlachend keek ik hem aan wanneer hij mijn spullen op het bed zette.
‘Ik dacht nooit dat ik blij zou zijn dat ik hier terug zou slapen,’ zuchtte ik en Bill keek me met een blij gezicht aan, terwijl hij voor me kwam staan.
‘Ik wil gewoon alles vergeten, ik zal mezelf nooit vergeven wat ik je allemaal heb aangedaan.’ Zijn gezicht stond al niet meer zo blij zoals daarnet.
Ik drukte automatisch mijn lippen zachtjes op de zijne.
‘Ik heb het je vergeven, laten we het nu gewoon vergeten.’
‘Echt?’ piepte hij en ik knikte. Hij sloeg zijn armen om me heen en ik legde mijn hoofd op zijn schouder. Opeens werd alles verstoord door een luide gil van een meisje, waarna Bill me meteen losliet en ik hem geschrokken aankeek.
‘Dat kwam uit de kamer van Tom,’ fluisterde Bill.
‘Is die hiernaast?’
‘Ja.’ Ik slikte. Tom had toch niet Maaike meegenomen? Het volgende moment hoorde ik het meisje nogmaals schreeuwen, waarna ik ze hoorde snikken.
‘Bill, hou hem tegen alsjeblieft,’ smeekte ik hem, maar hij bleef met zijn armen gekruist voor me staan.
‘Nou, hij moet toch zelf weten wat hij doet. Ik ga hem echt niet gaan tegenhouden.’ Ik keek hem geschrokken aan.
‘Wat?’ Meende hij dit nu serieus? Hij had spijt van wat hij mij had aangedaan en Tom was nu hetzelfde met Maaike aan het doen maar hij wilde hem niet tegenhouden?
‘Je hebt me wel gehoord.’ Hij draaide zich om en plofte op het bed neer, terwijl het geschreeuw aan de andere kant van de muur nog steeds niet was opgehouden.
‘Bill! Echt, ik snap soms echt niets van jou!’ riep ik hem toe en hij keek me kwaad aan.
‘Wel, het is nochtans niet moeilijk te verstaan, Tom heeft zijn eigen leven, ik ga hem daar niet bij helpen!’ Ik moest moeite doen om mijn mond niet te laten openvallen. Ik draaide me kwaad om en ging tegen de muur zitten, aan de andere kant van de kamer. Ik legde mijn handen op mijn oren, dit wilde ik echt niet horen!

Héééé, dat laatste rijmt(A)Haha oké, bedankt voor alle reacties, het waren er echt veel! <3 Ich liebe euch(flower)Willen jullie allemaal DEZE story lezen, ik schrijf hem samen met BRAINWITCH (:

Reacties (11)

 • Saoura

  hij zit zeker in zijn maandelijkse periode? -die voor mannen dan xd- ik heb nog niet zoveel stemmingswisselingen bij een persoon in een korte tijd meegemaakt O.o
  maar hij is niet zo slim,
  straks heeft hij het goedgemaakt en gaat ie zn kans verspelen:8
  in ieder geval hoop ik wel dat je snel verdergaat:9~

  9 jaar geleden
 • Everly

  omg heeft hij last van stemmingswisselingen ofzo? -_-
  jezus kaulitz doe normaal!

  snel verder
  xx

  9 jaar geleden
 • IAmAnAlien

  haha idd het rijpt:D


  snel verder!!

  9 jaar geleden
 • Assje

  Bill, domkop! Denk na, je wilt haar toch niet verliezen net nu ze je heeft vergeven?! Mannen hè, ik ga ze nooit begrijpen --'
  En jij moet heel snel verder gaan! ;D.
  Xxx

  9 jaar geleden
 • xSara1Dx

  EUH WTF?! BILL ?? ;O
  verder !!!!!!!!!!!!!!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen